Franciaország, Lézignan-Corbières
...Francia kézműves gyártás. Francia tölgy, állami eredetű. Vastagság 27 mm. Finom szemcsés; félig finom. Hagyományos pörkölés.
Portfólió (21)
Olaszország, Mercato Saraceno
...A mi Miscela Maya a olasz kávé gazdagságának tisztelgése. Magas minőségű Arabica és Robusta kávébabból készült válogatás, ez a keverék intenzív és testes ízt kínál. A kézműves pörkölés kiemeli a csokoládé és a szárított gyümölcsök jegyeit, egy körülölelő és kielégítő kávéélményt nyújtva. • AROMA 4 • CORPO 5 • GUSTO 4 • INTENSITÀ 3...
Portfólió (6)
Olaszország, Vairano Scalo
...A pörkölés után a mogyorót a vásárló igényei szerint aprítják (2/4, 4/6 vagy 6/8 mm). Gyakran használják az édességiparban, mint hozzávalót csokoládé szeletekhez vagy praliné töltelékhez. Alapvető összetevő a tortákhoz. A gabona alapvető összetevő a torták, kekszek és fagylaltok tálalásához és díszítéséhez.
Portfólió (6)
Franciaország, Brue Auriac
...Szín: Piros Évjárat: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Szőlőfajták: Syrah 90%, Grenache 10% 14.0% vol. BORÁSZAT: Gondos szőlőtermesztés Hideg előerjesztés, Fermentáció 20-25°C-on, Készítés 2 hétig, tölgyfahordós érlelés (228L – közepes pörkölés) 16 hónapig KÓSTOLÁSI MEGJEGYZÉS: Az illat intenzív fekete gyümölcsök, fekete ribizli és szeder jegyeit hordozza, finoman fűszerezve édes fűszerekkel...
Portfólió (7)
Franciaország, Berre L Etang
...Réf: EPNER - Csomagolás: 100 egyedi kapszula - Nettó súly: 700 g - Erős és gazdag keverék, amelyet intenzív pörkölés jellemez, ideális minden olasz kávé kedvelő számára. A legjobb Robusta és Arabica fajtákból készült kávékeverék, sűrű és krémes megjelenéssel, tartós ízélménnyel. Összetétel: 15% Arabica, 85% Robusta...
Portfólió (8)
Németország, Elsterberg
...Kenderkötél méteráru - A megrendelt mennyiséget egy hosszúságban kapja meg. További átmérők: 6 mm, 8 mm, 10 mm, 14 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm, 24 mm, 28 mm és 38 mm. A kender egy kétlaki rostnövény Dél-Ázsiából, jellegtelen virágokkal és kis zárványtermésekkel, amelyeket olajnyerésre és madáreleségként használnak. A rostos szárféléket pörkölés és mechanikai feldolgozás után szövetek, tömítések...
Portfólió (10)
Németország, Hamburg
...100% etióp kávé, őrölt. Arabica babokból készült pörkölés. 250 grammos csomag. A Solino kávéhoz (őrölt) használt 100% Arabica kávébabból készült kávé a Harar, Yirgacheffe és Sidamo magasföldjeiről származik. Addis Abebában alacsony hőmérsékleten sötétre pörkölik, őrlik és csomagolják. Az őrlési finomság finom, és alkalmas filterkávéhoz, valamint világosan pörkölt eszpresszóhoz is. Ennek a...
Portfólió (4)
Svájc, Zürich
...Coffea Vida - Zöld Kávé Kivonat, Svetol 100mg Klorogénsavval - 60 Kapszula A zöld kávé a pörkölés előtti kávébabot jelenti. A zöld kávébab nagyon magas klorogénsav-tartalommal bír, amely a pörkölés során jelentős részben elveszik. Egy Coffea Vida kapszulában körülbelül 100mg klorogénsav található. Tartalom: 200mg Svetol (Zöld Kávé Kivonat), 100mg Moringa, 90mg L-Karnitin, 90mg Arónia Cikkszám: COFFEA-VIDA-165...
Portfólió (8)
Olaszország, Forli'
...Teljes testű kávé, édes, gyümölcsös és kekszes ízzel. A különálló pörkölés fokozza a gyümölcsös jegyeket és a savasságot, édes és sűrűvé téve azt.
Portfólió (23)
... pörköljük és ízesítjük a pisztáciáinkat az Ön igényei szerint, így különböző kéréseket tudunk teljesíteni a pörkölés, a sótartalom vagy az íz tekintetében. Célunk a minőség és a rövid ellátási láncok előnyben részesítése. Közvetlenül importáljuk termékeinket, így kezeljük: - a termékek csoportosítását - a termékek előkészítését - a termékek importálását - a termékek átvételét Minden terméket...
Portfólió (45)
... fázisát magasan képzett személyzet kíséri figyelemmel. A szakértelem, a figyelem és a minőség folyamatos keresése képezi a pörkölési folyamatok és az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások alapját. A Caffè Paranà egy teljesen olasz kutatási és tapasztalati történetet visz tovább a pörkölés terén, ahol az „kávéművészek” szándéka az idő múlásával változatlan maradt. A pörkölési folyamatok fenntartása...
Portfólió (17)
Olaszország, Gussago
... történetünk épül: minden kávészatyor gondosan ki van választva, minden pörkölés a folyamat során folyamatosan ellenőrzés alatt áll, minden Ügyfelet személyesen kísérünk és támogatunk. Igazi kávérajongók vagyunk, és minden partnerünknek támogatást, segítséget és képzést nyújtunk, hogy a lehető legjobb kávét tudják eladni és felszolgálni. Aktívan jelen vagyunk a kevert és monorigine kávé piacán, ellátást biztosítunk bárok, éttermek, irodák, szállodák, agriturizmusok, bed & breakfast-ek számára, kiskereskedelmi értékesítéssel és több mint 20 országba történő exporttal világszerte.
Portfólió (10)
Spanyolország, Zaragoza
1963 óta vagyunk olyan vállalat, amely a diófélék pörkölésére és feldolgozására specializálódott. Diópörkölő. Mandula, mogyoró, földimogyoró, napraforgómag, kukorica, pisztácia stb. Diófélék szakértői. Napi pörkölés.
Franciaország, Paris
...Merüljön el az Early Bird Coffee varázslatos világában, a kézműves kávé esszenciájában. A pörkölés művészete iránti szenvedélyünk arra ösztönöz, hogy minden szem, minden korty esetében a kiválóságot keressük. Mint elismert pörkölő, elhatároztuk, hogy csak a legjobbat kínáljuk, gondosan válogatott, kivételes minőségű kávékat, mindegyik "kávé de spécialité" vagy "speciality coffee" tanúsítvánnyal...
Portfólió (61)
Olaszország, Sant'agostino
Kézműves módon készítünk minőségi kávét, amelyet szemesként kínálunk bárok számára, őrölve MOKA-hoz, valamint kapszulákban és podokban otthoni vagy üzleti használatra. Közvetlenül az eredeti helyszínekről importálunk válogatott és tanúsított kávét. A lassú pörkölés lehetővé teszi az organoleptikus tulajdonságok megőrzését, kiemelve az igazi olasz espresso előnyeit, megőrizve a krémességet és egy...
Portfólió (6)
Franciaország, Paris
...amelyek elnyerik munkavállalói, látogatói és ügyfelei tetszését! Kávéink tiszta eredetűek, kizárólag fenntartható és megfontolt mezőgazdaságból származnak (agroerdészet, biogazdálkodás, erdei kávék), és teljes mértékben nyomon követhetők a cseresznyétől a csészéig. Olyan termelőktől származnak, akik elismert munkájukról, környezetbarát termesztésükről és helyi pozitív hatásukról ismertek. A pörkölés...
Portfólió (10)
Franciaország, Devecey
...Több mint 25 éves tapasztalattal a szállodaipari berendezések területén, különösen a kávézók világában, a Girardet család 1997-ben megalapította a TECHNI-CAFE társaságot. 2002-ben a cég fejlődésnek indult, létrehozta a pörkölő egységet, a "LES CAFES DE LA DAME BLANCHE" márkát, és Devecében tágas, különböző tevékenységeinkhez megfelelő helyiségekbe költözött: bolt, pörkölés, kereskedelmi és...
...Különböző módokon specializálódtunk a mandula feldolgozására. Egyszerű átalakításokat végzünk, mint például blansírozás, szeletelés, kockázás vagy liszt és paszta készítése, valamint összetettebb folyamatokat, mint a pörkölés, sütés, fűszerezés vagy bevonás. Prémium termékeket is gyártunk, mint például marcipán, spanyol nugát (turron), bonbonok, mandula fehérje vagy első hidegen sajtolt olaj, és...
Belgium, Feluy
Több mint 40 éve kézműves pörkölés, a Looze ház Belgium egyetlen olyan vállalkozása, amelynek lehetősége volt a kávé teljes ciklusának fejlesztésére, a kávéfák ültetésétől a Kivuban az 50-es években, a feldolgozáson és az exporton át, egészen a brüsszeli pörkölő átvételéig 1969-ben. A küldetésünk - Teljes és professzionális prémium termékek kínálatának biztosítása a reggelihez. - Szakértelmünket...
Belgium, Antwerpen
... eredményt biztosít mind a pörkölés mélysége, mind a tényleges pörkölési folyamat szempontjából. Magánszemély, KKV vagy nagyfogyasztó? Nem probléma. Minden ügyfelünk számára mindig személyre szabott ajánlatot kínálunk az igényeiknek megfelelően.
... használjuk, amelyek különösen könnyűek, édesek, ízletesen kiegyensúlyozottak, intenzív virágos illattal rendelkeznek, fűszeres és kakaós jegyekkel, amelyek alacsony savasságot és tartós utóízt kölcsönöznek a kávénak. Az eltérő származású kávékat egyenként kezeljük a „lassú pörkölés” nevű rendszerrel (15/20 percig tart), automatikusan változtatva a „pörkölés” kimeneti idejét az egyes fajták specifikus jellemzői szerint.
Belgium, Bievre
Cégünk évek óta kiemelkedik a pörkölés területén szerzett szakértelmével, a legjobb keverékeket készítve, hogy gazdag és finom aromákat kínálhassunk Önnek. Széles választékot kínálunk borokból, helyi termékekből (méz, lekvár), valamint automata kávéfőzőkből. A termékeink és szolgáltatásaink kifogástalan minőségére építünk, hogy a lehető legjobban kielégíthessük ügyfeleink igényeit.
Belgium, Quievrain
A Medaro fűszer- és gyógynövény-nagykereskedés. Aromás és gyógynövényeket importálunk, feldolgozunk (vágás, szárítás, pörkölés stb.). Cégünk Belgiumban található, és a szárított növényeket világszerte szállítjuk. Főként a gyógyszeripar és az élelmiszeripar számára értékesítünk alapanyagokat. Ügyfeleink között szerepelnek kozmetikai gyártók, gyógyszeripari cégek, sörfőzdék, lepárlók és még sokan mások. 80 éves tapasztalattal rendelkezünk a területen, és rendszeresen bejárjuk a világot, hogy új, minőségi termékeket keressünk.
... legújabb technológiával, mint például kalibrálás (szitálás), pörkölés és csomagolás, higiénikus körülmények között készítjük el a fogyasztók ízlésének megfelelően. Minden termék rendelkezik a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztériumtól kapott Élelmiszertermelési és Nyilvántartási Tanúsítvánnyal, és 2005. október 14-én a kuruyemiş szektorban elsőként bevezettük a HACCP és a TS EN ISO 9001:2000...
Portfólió (4)
Németország, Butzbach
... vállalkozások számára, vagy öntözőautoklávokat, amelyek álló hengere akár 590 l kapacitású. A fekvő öntöző- és gőzautoklávok szektorában a Steriflow partnerünkkel piacvezető technológiát kínálunk, amely hengerekkel akár 2,3 méter átmérőig is rendelkezik. Természetesen egyedi töltőberendezéseket is biztosítunk a be- és kirakodáshoz. <br> <br> Főzés, klímázás, sütés, pörkölés, füstölés? <br> A VOSS berendezések...
Olaszország, Preganziol
1948 óta a világ legjobb kávéit választjuk ki, és az olasz pörkölési hagyomány szerint dolgozzuk fel őket. Tiszteletben tartjuk és kiemeljük az aromák sokszínűségét a származási területeik szerint a külön pörköléssel. A természet minden termékének megvannak a saját ritmusai, így a kávénak is: egy nyersanyag, amely a pörkölés során átalakul, és a kis, kemény, zöldes szemekből nagy, barna, illatos...
Svájc, Lausanne
Mivel az espresso Olaszországban született, az olasz kézművességre és örökségre támaszkodva kínálunk Önnek ízletes és zamatos kávét. Annak érdekében, hogy minden nap elégedett legyen, különösen a termékeink minőségére helyezzük a hangsúlyt. Kávékeverékeinket gondosan válogatjuk, hogy egyedi ízt kínálhassunk a csészéjében. A legfontosabb tényező a kávé elkészítésében a pörkölés. Az excellent...
Portfólió (1)
Franciaország, Loriol Sur Drome
1997-ben, Franciaországban, Valenciában alapított REVTECH világszerte több mint 90 sikeres partnerséggel büszkélkedhet, olyan iparágakban, mint az élelmiszeripar, a vegyipar, a petrolkémia vagy a parafarmácia. Alkalmazásaink sokfélék: baktériummentesítés, hőkezelés vegyi anyagokhoz, grillezés és pörkölés. Megoldásunk egy átfogó, innovatív, megbízható és az Ön igényeire szabott válasz, amely elkötelezettséget vállal az eredmények iránt, és folyamatos nyomon követést biztosít világszerte. Fő értékeink a megbízhatóság, a precizitás, az alkalmazkodóképesség, a tisztesség és a csapatszellem.
Olaszország, Villa San Giovanni
A Caffé Mauro egy olasz cég, amely 60 éve készít kiváló minőségű espresso kávét. 1949-ben alapították Reggio Calabriában, és főként Tradíciójáról, Minőségéről és Kiválóságáról ismert. Az egyik első cég volt, amely a televíziót használta médiaként a hirdetésekhez, jelentős kampányokat indítva, amelyek világszerte híressé tették. A lassú pörkölés (tostatura lenta) különleges módszerének...
Belgium, Beaufays
... titka. Kézműves pörkölés, lassú pörkölés, házhoz szállítás, a legszebb arabica minőségek gondos kiválasztása, hűség a termelők, beszállítók és vásárlók iránt – ezek mind olyan imperatívuszok, amelyek ma is, akárcsak tegnap, irányítják Robert FASSOTTE utódait.