Törökország, Sakarya
...Az országos szervezetével, elsődleges választása a halal és egészséges termékek iránti igények kielégítése. Az Akdeniz Toros a termékeinek előkészítése során a vörös és fehér húsok esetében figyel a vágásra, amelyet elektromos sokk alkalmazása nélkül és iszlám előírásoknak megfelelően végez, emellett a csirke esetében forró vízben való főzés nélkül, száraz úton készíti el termékeit. A száraz úton...
Törökország, Kayseri
Miért nyúlhús? A fehér húsok csoportjába tartozó nyúlhús a többi húsféléhez képest magas fehérje-, vas-, aminosav- és C-vitamin tartalommal bír, míg alacsony a zsír-, húgysav-, koleszterin-, nátrium- és kalóriatartalma. A nyúlhús rendkívül gazdag fehérjékben, ásványi anyagokban és vitaminokban. 200 gramm nyúlhúsban átlagosan 30-35 gramm fehérje található. A nyúlhúsnak számos olyan jótékony...
Belgium, Malmedy
Húsz éves tapasztalattal az Ecodis Belgium referencia nagykereskedője lett bio sajtok, ultra friss tejtermékek, húsok, baromfik, felvágottak és tojások terén. Jelenleg ez a családi vállalkozás körülbelül húsz munkatársat foglalkoztat, akik szenvedéllyel dolgoznak azon, hogy a vállalat fenntartható, életképes és gyümölcsöző modellt képviseljen. A Hautes-Fagnes és az Eifel között elhelyezkedve...
A Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. egy családi vállalkozás, amely 1990-ben alakult. Jelenleg körülbelül ezer embert foglalkoztat. A fő értékesítési pillér a pulyka- és csirkehús alapú húsfeldolgozott termékek. A havi termelés 3000 tonna feldolgozott terméket és 4000 tonna friss és fagyasztott pulykaelemet tesz ki. Az ajánlatban megtalálhatók a kényelmi ételek és a kulináris húsok is. A...
Spanyolország, Alcalá La Real
... címkével ellátott üvegformátumban a vásárlók számára. Csapatunkat két élelmiszertudós vezeti, ahol a minőség és az élelmiszerbiztonság garantálása a legfontosabb. Teljes fűszerkeverékeket is gyártunk friss húsok pácolásához, adalékanyaggal és anélkül, hogy minden ügyfél igényeit kielégíthessük.
Franciaország, St Michel Sur Orge
...Üdvözlöm, Cégünk 1993 óta a nagykereskedelemre specializálódott - Import / export terén: - friss vagy fagyasztott húsipari feldolgozók számára - felvágottak és feldolgozott húsok a specializált nagykereskedőknek Állok rendelkezésére, hogy ezekről a témákról beszélgessünk, Tisztelettel, Stéphane LAFFEACH Társtulajdonos...
Olaszország, Viterbo
FRISS ÉS FAGYASZTOTT HÚSOK FELDOLGOZÁSA ÉS KERESKEDELEM 
SAJÁT TERMELÉSŰ SONKÁK, COPPA, BACON ÉS KOLBÁSZOK (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Olaszország, Dobbiaco
Tiroli szalonna - Kolbászok - Főtt sonkák - Friss húsok...
Olaszország, San Martino Di Lupari
Friss húsok és felvágottak...
Olaszország, Padula
A cég nemzetközi élelmiszer-szállítással foglalkozik, beleértve a friss, fagyasztott és szobahőmérsékletű termékeket; az üzleti magja a gyümölcs, zöldség és lógó húsok szállítása. A flottája 35 EURO 5 és EURO 6 szabványú hűtős teherautóból áll, amelyek naponta járják a hazai és európai útvonalakat. Lehetőséget kínál heti teljes és részleges rakományok szállítására Franciaországba, AxC kézbesítéssel.
Olaszország, Pontelatone
A GranCarni egy ipari vállalat, amely friss húsok feldolgozásával és csomagolásával foglalkozik, a minőség és a hagyomány tiszteletben tartásával. Olyan cég, amely kiemelkedik azzal a szándékkal, hogy a szakmai tudást és a szenvedélyt ötvözze az innovációra való törekvéssel és az új technológiák iránti érdeklődéssel, kiválósági utakat keresve az iparágban. A feldolgozási folyamatokban szerzett...
Spanyolország, Fuengirola
A Los Enebros étterem egy szerzői konyhát képviselő étterem Fuengirolában, a Jesús Santos Rein sugárúton található. Egy nyugodt környezet, ahol élvezheti Juan Rondón séf és a Los Enebros étterem csapatának ízletes ételeit. Ételeink között széles választékban találhatók húsok, halak és eredeti előételek, friss hozzávalókkal, amelyeket az elkészítés napján vásárolunk. Ha Fuengirolában jár, és egy kiváló minőségű éttermet keres, a Los Enebros étterem ideális helyszín. A visszatérő vendégkörünk a sikerünk bizonyítéka, míg új kreációink a folyamatos fejlődés iránti vágyunkat tükrözik.
...Hôtel Audierne Auberge du Cabestan. Az Ön szállodája Audierne-ben, bájos szobákkal, amelyeket 2018/2019 telén továbbra is felújítottunk, hogy jobban fogadhassuk Önt, figyelmes és barátságos szolgáltatást kínál. Éttermünk, a kert és a terasz mellett, házi készítésű helyi ételeket kínál, friss, a régiónkból származó alapanyagokból: tengeri ételek, halak, húsok, Bretagne zöldségei. Az Auberge du...
Olaszország, Citta' Di Castello
Friss húsok és felvágottak...
Olaszország, Ascoli Piceno
... alatt arra ösztönzött minket, hogy mindig jobbak legyünk, és egyszerű, azonnal használható kulináris különlegességeket hozzunk létre, amelyek alkalmasak pirítósok, ötletes előételek, főételek ízesítésére, vagy húsok és halak fűszerezésére. Mindezt friss szarvasgomba hozzáadásával élvezhetjük, az Ön által legjobban kedvelt módon: szeletekben, forgácsokban vagy egyszerűen reszelve, és mi képesek vagyunk biztosítani Önnek ennek a gyümölcsnek minden változatát és kívánt méretét, ahogyan a természet megteremti. Köszönjük figyelmét, bemutatjuk néhány receptünket és termékeink választékát.
Franciaország, Ploeren
Független kisvállalkozás, amely friss húsok és friss húsdarabok értékesítésére specializálódott közösségek számára. Csak francia eredetű húsok (kivéve a bárányt). Rövid ellátási lánc marha, borjú és sertéshús esetében. Hús közvetlenül francia vágóhidakról. Baromfi és felvágott kereskedelem (francia eredet). Szállítás saját magunk által egész Bretagne területén. Közbeszerzési pályázatok nyertese. Közétkeztetési csoportok és beszerzési szövetségek referenciája.
Olaszország, Ragoli
Kézműves vagyok, aki szenvedéllyel foglalkozik a főzéssel, gasztronómiával és a jó étkezéssel... különösen a Trentinóban. Szenvedéllyel örököltem családom történelmi vállalkozását, a friss húsok vágását és a felvágottak előállítását. Fejlődni akartam, és ehhez hozzá akartam adni a trentinó gasztronómiai hagyományok különlegességeinek elkészítését és kidolgozását, a tipikus trentinó felvágottak...
Lengyelország, Sierakowice
... épül. Az üzem specializációja a magas minőségű konyhai húsok, egészben, darálva és fűszerezve, valamint kész töltelékek gyártása, amelyek különösen keresettek a gasztronómiában, mint például: de volaille, szeletek, fasírtok, hamburgerek stb. A cég hírnevét elsősorban a hagyományos és regionális libatermékek adják.
Olaszország, Palo Del Colle
Bovinus, sertés, juh- és lóhús vágása, feldolgozása és csomagolása Bovinus, sertés, juhhús és bovinus, sertés alapú termékek fejlesztése és gyártása Szárnyas és vad húsok forgalmazása...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play