Spanyolország, Monroyo (teruel)
...A 18 hónapnál nem rövidebb szárítású serrano sonkát pincékben érlelik, és a szükséges ideig pihentetik, hogy a zsírok összeolvadjanak, amelyek fényes serrano színű, kenhető megjelenést kapnak. A sonka vágási színe a vörös-lila árnyalatokkal és a sovány húsba infiltrált zsírral jellemezhető. Ez egy lágy ízű, intenzív aromájú és alacsony sótartalmú termék, közepes súllyal és mérsékelt...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Iberico sertés, 10 hónapnál idősebb. A sertés oldalán található Magro darab, a Panceta és a Barriguera között, csíkokra vágva. A sertés iberico Lagarto Manto egy kiváló vágás, amelyet 10 hónapnál idősebb iberico sertésekből nyernek, amelyeket páratlan ízük és minőségük miatt ismernek el. Ez a sovány darab a borda területén helyezkedik el, a panceta és a barriguera között, és vékony csíkokban...
Portfólió (15)
Olaszország, Orbassano
...A piemontesi agnolotti egy igazi specialitás Piemontból, amely egy XIX. századi regionális receptre vezethető vissza. Ezek a ravioli háromféle friss és sovány hús töltelékkel rendelkeznek (marha, sertés és fehér hús) és idényzöldségekkel (párolt káposzta, cékla vagy spenót az évszaktól függően). A főbb összetevők közé tartozik a főtt sonka, a roast beef, a főtt csirke, a spenót, a sült sertés, a párolt káposzta és a mortadella. Ez az ízek kombinációja egy egyedi és hagyományos kulináris élményt kínál, tökéletes azok számára, akik szeretnék megkóstolni a valódi piemontesi konyhát.
Portfólió (57)
Svájc, Hendschiken
...cukrok (glükóz, keményítőcukor), antioxidánsok (E331, E301), fűszerek kivonatai, ízfokozók (E621), aromák). Tojás, zsemlemorzsa, szójaliszt, sovány tej, víz, fehérbor, fűszerek, hagyma, ízfokozók (E621), étkezési só. Helyezze sütőpapírral bélelt tepsire, és tolja be a előmelegített sütőbe. Sütési idő: 200°C-on, kb. 25 percig sütni. Tárolási hőmérséklet: min. -18°C, egyszeri felolvasztás után nem fagyasztható vissza. Allergén információ: glutént, tejet, tojást, szóját tartalmaz. Húsáru főzésre. Svájcban készült svájci húsból.
Portfólió (7)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
1983 ÓTA A BRISA Húsipari Kft. egy családi vállalkozás, amely Guijuelóban található, és több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb minőségű ibériai termékek előállításában. Kezdeti lépéseik 1983 márciusára nyúlnak vissza, egy körülbelül ezer négyzetméteres kis gyárban Guijuelo központjában. Az első létesítmények helyszíne egy régi libamájgyár volt, amely BRISA néven volt ismert, i...
Olaszország, Siena
...Olasz sózott sertéscombból készül, a bőrrel borított részen nedves sóval, a sovány részen pedig száraz sóval, borssal, fokhagymával és természetes fűszerekkel. A sonkákat sózó hűtőkamrába helyezik (hőmérséklet +1° és +4° között, páratartalom 80%), majd egy második helyiségbe, amit „pihenőnek” neveznek. Itt, a maradék só eltávolítása után, 90 napig lógva maradnak. Ezen a szakaszon a sonka lassan...
Egyéb termékek
Házias antipasto
Házias antipasto
Portfólió (2)
Franciaország, Auros
...Házilag készült, a Pireneusokból, hagyományos módon. Kémiai tartósítószerek nélkül (E ...), és allergének nélkül (laktózmentes, gluténmentes). Természetes bél. Széles és eredeti, regionális témájú választékunk van. Extra sovány Béarnais kolbász 100% sonkából (Délnyugat IGP sertések) Pireneusi kolbász 200g. Klasszikusunk. Chorizo kolbász 200g. Praktikus. Kis baszk chorizo paprikával és Espelette borssal. Bayonne sonkás kolbász. Périgord-i dióval készült kolbász. Bika kolbász (sertés-bika keverék) Olasz kolbász (mozzarella, bazsalikom, szárított paradicsom)...
Portfólió (31)
Spanyolország, Guijuelo
...A FISAN Makkal Táplált Vállsonka viszonylag sovány és intenzíven ízletes. A tökéletes érlelési pont, amelyet több mint harmincnégy hónap természetes pincékben való érlelése után érünk el, hozzájárul ahhoz, hogy a gázbehatolás egyenletes legyen, és az íz egyedülálló mélységgel bírjon.
Portfólió (10)
Belgium, Beveren
Inge Schoonvliet 1984-ben indította el ezt az üzletet, ami most már közel 30 éve működik. A nyers tejből készült sajtok és ízletes sovány sajtok különlegessé váltak, és Inge Schoonvliet hetente érleli a sajtok választékát. Folyamatosan keres új sajtokat és tejtermékeket; lehetőleg kis, helyi termelőktől Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban és Angliában. A sajt mellett gondosan válogatott...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play