Spanyolország, Monroyo (teruel)
...A 18 hónapnál nem rövidebb szárítású serrano sonkát pincékben érlelik, és a szükséges ideig pihentetik, hogy a zsírok összeolvadjanak, amelyek fényes serrano színű, kenhető megjelenést kapnak. A sonka vágási színe a vörös-lila árnyalatokkal és a sovány húsba infiltrált zsírral jellemezhető. Ez egy lágy ízű, intenzív aromájú és alacsony sótartalmú termék, közepes súllyal és mérsékelt...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Iberico sertés, 10 hónapnál idősebb. A sertés oldalán található Magro darab, a Panceta és a Barriguera között, csíkokra vágva. A sertés iberico Lagarto Manto egy kiváló vágás, amelyet 10 hónapnál idősebb iberico sertésekből nyernek, amelyeket páratlan ízük és minőségük miatt ismernek el. Ez a sovány darab a borda területén helyezkedik el, a panceta és a barriguera között, és vékony csíkokban...
Portfólió (15)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
1983 ÓTA A BRISA Húsipari Kft. egy családi vállalkozás, amely Guijuelóban található, és több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb minőségű ibériai termékek előállításában. Kezdeti lépéseik 1983 márciusára nyúlnak vissza, egy körülbelül ezer négyzetméteres kis gyárban Guijuelo központjában. Az első létesítmények helyszíne egy régi libamájgyár volt, amely BRISA néven volt ismert, i...
Spanyolország, Guijuelo
...A FISAN Makkal Táplált Vállsonka viszonylag sovány és intenzíven ízletes. A tökéletes érlelési pont, amelyet több mint harmincnégy hónap természetes pincékben való érlelése után érünk el, hozzájárul ahhoz, hogy a gázbehatolás egyenletes legyen, és az íz egyedülálló mélységgel bírjon.
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play