Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...A hosszú és karcsú, finom szárú, csontozott sonka központja. Sötét rózsaszín-magenta színű, intenzív ízű, rendkívüli illatú, különféle márványos zsíros beszűrődésekkel, lágy és fényes. Sonkáinkat az édes íz jellemzi (nagyon enyhén sós), így finom ízvilággal rendelkeznek, és érlelésük 28-36 hónap között történik. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes...
Portfólió (43)
Spanyolország, Tarragona
... élményben lehet része, aggodalmak nélkül. Javaslat: Helyezze a szívószálat egy (kb. 200 ml) szobahőmérsékletű tejjel teli pohárba, és élvezze az ízeket. Figyelmeztetések: A 3 év alatti gyermekek csak szülői felügyelet mellett használhatják! Ne vágja le a szívószálat. Vanília összetevők: Cukor, glükózszirup, fruktóz, vitaminok és ásványi anyagok [cink-glukonát, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), D vitamin (kolekalciferol)]. Természetes aroma, színezék [karotinok (β-karotin)].
Portfólió (200)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A mi vágott Ibériai sonkánk hosszúkás formájáról ismerhető fel, sötét és kopott pata jellemzi, ami a mezőn edzett példányokra jellemző. Intenzív és fényes színe van, nagy mennyiségű fehér erezet látható a textúrájában. Kóstolásakor intenzív és tartós aromát érzékelünk, amelyben a szárított gyümölcsök és a mező ízei keverednek, így ízletes egyensúlyt teremt a sósság és a gondosan érlelt íz között, hosszú és kellemes utóízt hagyva. ami még inkább konkretizálja azt az élményt, amelyet ez a természet mesterműve nyújt a paladarnak.
Portfólió (55)
Spanyolország, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... édesítőszerekből. Számos íz közül választhatunk, mint például citrom -gyömbér, hibiszkusz, és más ízeket is készíthetünk, amelyeket a vásárlók kérnek, mint például kókusz, mangó,... Ezek a probiotikus italok kendercukorból és datolyából készülnek, amelyeket vízben áztatnak, amelyet a probiotikus kultúrák fogyasztanak. A citromkoncentrátum adja az ízt. Enyhén szénsavas (a gyártás során természetesen keletkező gáz, a fermentáció következtében). Élő italok, pasztörizálás nélkül, Lactococcus, Lactobacillus és Bifidobacteria törzseket tartalmaznak. Az italok egyike...
Portfólió (76)
Spanyolország, Majadahonda-Madrid
...100% ökológiai extra szűz olívaolaj, adalékanyagok és peszticidek nélkül készült. Ideális séfek és ínycsiklandó konyha kedvelői számára. Robusztus ízprofiljával ez az AOVE javítja bármely receptet, a pácolásoktól és fűszerezésektől kezdve a kész ételekig. Szigorú ökológiai normák szerint termesztették és hidegen sajtolták, hogy megőrizzék természetes tulajdonságait, ez az olaj tökéletes egyensúlyt kínál az íz és az egészség között, ideális éttermek és professzionális konyhák számára, akik értékelik az autentikusságot és a minőséget.
Portfólió (15)
Spanyolország, El Perello
...Rozmaring méz. Jellemzők: Szín: nagyon világos sárgás borostyán. Illat: jellegzetes virágos, ambrosia jegyekkel, lágy és finom. Íz: domináló édes, más összetevők nélkül; esetenként talán enyhe savas jegyek. Termelési terület: A Pireneusi-félsziget keleti és déli, mészköves és meleg területei. Szín: nagyon világos sárgás borostyán. Illat: jellegzetes virágos, ambrosia jegyekkel. Íz: domináló édes, más összetevők nélkül; Termelési terület: A Pireneusi-félsziget keleti és déli, mészköves és meleg területei.
Portfólió (32)
Spanyolország, Pedro Muñoz
...Fekete fokhagyma gerezdek. Könnyű használat, hulladék nélkül. PP vödör. Természetes friss fokhagymából készült termék. Adalékanyagok nélkül. Szín: Fekete Aroma: Gyümölcsös Íz: Édes. Édesgyökér és aszalt szilva árnyalatokkal. Különösen vendéglátásra ajánlott. Nettó súly kb: 600 g. Közvetlen fogyasztásra, mint egy érett gyümölcs. Gurmet termék vendéglátás, gyümölcsboltok, gyógynövényboltok, dietetikusok, élelmiszerboltok, catering, kis- és nagy szupermarketek vagy mások számára, akik friss fokhagymát használnak. Főzéshez fűszerként vagy köretként használható.
Portfólió (23)
Spanyolország, Zaragoza
...% Természetes és Tiszta: Csak mechanikai módszerekkel nyert, adalékanyagok és finomítás nélkül, megőrizve az olíva minden jótékony tulajdonságát. - Tápanyagokban Gazdag: Magas oleinsav- és természetes antioxidáns tartalom, mint például az E-vitamin, amely hozzájárul az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez. - Magas Sokoldalúság: Ideális nyers felhasználásra, salátákban, szószokban és pácolásokban, valamint főzéshez, sütéshez vagy grillezéshez, mindig megőrizve jellegzetes ízét. Lépjen kapcsolatba velünk további információkért és árajánlat kéréséért.
Portfólió (21)
Spanyolország, Altea, Alicante
...szószokkal, csípős ételekkel, erős sajtokkal vagy intenzívebb halakkal, mint a lazac, stb. A legjobb az egészben, hogy alkoholtalan, így már csak az élvezetre kell koncentrálnod. ÖSSZETEVŐK: Víz, árpa maláta, komló és élesztő. ALLERGÉNEK: Árpa TÖRTÉNET: Az IPA, vagy India Pale Ale az egyik legnépszerűbb sörstílus az utóbbi években, és számunkra kétségtelenül az IPA stílus az egyik elengedhetetlen stílus, és hogy bármikor élvezhesd, ezt a sört ALKOHOL NÉLKÜL készítjük.
Portfólió (9)
Spanyolország, Villatuerta
...A gyümölcslevek nagyon frissítő és könnyen fogyasztható választás a mindennapi fogyasztásra. Egy ízletes íz, jó egyensúlyban a savassággal, és széles választék természetes koncentrált gyümölcsízekből, amelyeket forrásvízből készítettek, és hozzáadott cukrok nélkül. A Pireneusok hegyeiből származó forrásvíz és a legjobb minőségű, gondosan válogatott friss gyümölcs felhasználásával készült. Spanyol szőlőültetvényekből származó szőlő és Európa fő termelési területeiről származó almák.
Spanyolország, Tafalla
Antonio Anaut (Beripan S.L.) egy családi vállalkozás, amelynek története 1939-re nyúlik vissza Pitillasban, Navarrában. Nagypapánk, akit Leoncionak hívtak, minden megtakarítását egy új kemencébe fektette. Ez nem csupán egy kemence volt a madeleine-ek készítésére, sokkal több annál. Ez volt az illúzió, a fáradozás és a vágy, hogy a család jövőjévé váljon. Nehéz idők voltak, de megtalálta a recepte...
Portfólió (9)
Spanyolország, Barcelona
...{"Nombre":"Aguardiente Antioqueño 24º Cukor Nélkül","Notas de degustación":"Anizsos, édes jegyekkel rendelkezik, enyhén lágy, ami egy ízletes és kellemes ízélményt biztosít. Aromás összetevőivel keveredve meleg és páratlan egyensúlyt teremt az aroma és az íz között.","Categoría":"Aguardiente","Presentación":"1000ml","Observaciones":"Extra semleges alkohollal, természetes ánizs esszenciával és szénszűrőn kezelt ivóvízzel készült.","Origen":"Kolumbia","Graduación":"24%"}...
Portfólió (8)
Spanyolország, Totanes
... készül. Az érlelés minimum 30 napig tart, a héja természetes és paprikaszínű. A sajt belseje fehér, egyenletesen elosztott lyukakkal. A krémesség, a lágy textúra és az íz a Campos de Toledo kecskesajtunk fő jellemzői. Minden sajtunk adalékanyagok nélkül készül, és mentes a lizoszimból, natamicinből és szorbátokból. Gluténmentes.
Portfólió (6)
Spanyolország, Vigo
... alkalmassá teszik a diétákhoz. 100% természetes összetevők Magas rosttartalom Zsírtalan Hozzáadott cukrok nélkül (természetes cukrokat tartalmaz) 100% gyümölcs Laktózmentes Adalékanyagok nélkülnélkül Gluténmentes...
Portfólió (1)
Spanyolország, Santa Cruz De Tenerife
...Gondosan válogatott mandulák, héj nélkül és finom tejcsokoládéval, valamint kakaóporral bevonva; egyenként csomagolva az íz és a frissesség megőrzése érdekében.
Spanyolország, Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona
... / fehérje nélkül, és minden olyan összetevővel, amellyel meg szeretne különböztetni. Garantáljuk az exkluzivitást. Előállításaink a kiváló minőségű nyersanyagok (diók, kakaó stb.) felhasználásával jellemezhetők, amelyeket a legjobb módon kombinálunk a legjobb íz elérése érdekében. Az ügyfél dönti el a csomagolást: kapacitás és anyagok.
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
... kolbászgyártó bölcs keze irányítja. A garancia, az íz és a legmodernebb rendszerekhez való alkalmazkodás a létesítményeinkben biztosítja a Ferju kolbászainak és sózott termékeinek rendkívül magas minőségét. Minden termékünk gluténmentesen, tartósítószerek és színezékek nélkül készül. Néhány termékünk: Cecina de León IGP, házi extra chorizo (sarta, cular és vela), házi extra szalámi (sarta és cular), serrano sonka, töltött karaj, természetes szalonna (füstölt és pácolt), érlelt nyelv (sertés és marha), pácolt borda, füstölt lacon.
Spanyolország, Cordoba
... ibériai sonkát, amely Spanyolországban készül. Szakértő hentesek segítik a Gourmet Ibéricót abban, hogy kiválassza azokat a termeléseket, amelyek a legszigorúbb egészségügyi ellenőrzési normáknak megfelelnek, és a legjobb íz, aroma, textúra, megjelenés és illat jellemzi őket. Attól kezdve, hogy egy ügyfél megérkezik portálunkra, egészen addig, amíg megkapja a sonkát otthonában, arra törekszünk, hogy a vásárlási folyamat a lehető legegyszerűbb, leggyorsabb és legkényelmesebb legyen.
Spanyolország, Tudela-Navarra
... átlagosan 50%-os fehérjetartalommal rendelkezik. A termék dehidratált állapotban kerül bemutatásra, és az elkészítési módja az, hogy vízben főzzük, a kívánt íz hozzáadásával. Végül a termék készen áll bármilyen recepthez való felhasználásra. Cöliákiások és vegetáriánusok számára is alkalmas.
Spanyolország, Cordoba
... adalékanyagok és tartósítószerek nélkül készült olajbogyó lé, és savtartalma kevesebb mint 0,8%. Kellemes és azonosítható érzékszervi jellemzőkkel rendelkezik. Összetevői: Nagyon intenzív gyümölcsös íz. Friss gyümölcsök íze egy csipetnyi csípősséggel. Szűrt AOVE. Az Extra Szűz Olívaolaj, OLIVARO ENYHE BAENA SZÁRMAZÁSI MEGJELÖLÉSSEL, a minőség szinonimája, megőrzi minden érzékszervi jellemzőjét és...
Spanyolország, Villacarrillo-, Jaén
... literes palackban elérhető: Luxus csomagolásban 2 db vagy 3, 6 és 12 db-os dobozokban. 250 ml-es palackokban is kapható (12 db-os dobozokban). Mindkettő LEZÁRÁS NÉLKÜL • HERALDO ESENCIAL: közvetlenül a fáról szüretelt olívabogyókból származik az érés kezdetén.
Spanyolország, Alcala La Real, Jaén
... legjobb technikák alkalmazásával, egy képzett emberi csoport gondos felügyelete mellett végezzük. Olajunk: Korlátozott Kiadás: A legjobb termés a "Un Olivo" korlátozott kiadásra kerül. Megosztjuk legjobb olajunkat mindazokkal, akik tudják élvezni egy igazán különleges íz és aroma varázsát. Háromféle Korlátozott Kiadású olajat palackozunk: Picual fajta, Picual és Arbequina fajta házasítás. Az első nap betakarítás nélkül: "Un Olivo" különböző minőségeket és formátumokat palackoz: "Un Olivo" Extra Szűz Olívaolaj, "Un Olivo" Olívaolaj, "Un Olivo" Olíva-pomace olaj.
Spanyolország, Murcia
... zöldségeket használunk, amelyek minden természetes ízt biztosítanak termékeinknek. Nincsenek tartósítószerek és adalékanyagok: A paradicsomot a legoptimálisabb érési pillanatban betakarítva érjük el a megfelelő színt és az édesség és savasság közötti egyensúlyt, amely garantálja a természetes tartósítást adalékanyagok nélkül. Lassú tűzön: Mint otthon készítve, a legjobb zöldségeket, extra szűz...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play