Spanyolország, Ciudad Real
...Az ibériai sajt egy préselt tésztájú sajt, amelyet háromféle tej keverékéből készítenek (tehén, juh és kecske). Ez a legnépszerűbb sajt Spanyolországban, és a 2011. február 28-i 262/2011. sz. királyi rendelet I. mellékletének 4. pontjában meghatározott arányok szerint készül, amelyek jóváhagyják a sajtok és olvasztott sajtok minőségi szabályait. Minden sajt, amelyet "Ibériai" néven forgalmaznak, friss tejből kell készüljön az alábbi arányokban: legfeljebb 50% tehéntej, legalább 15% kecsketej és legalább 15% juhtej.
Portfólió (2)
Spanyolország, Totanes
...friss tejből kell készüljön a következő arányokban: legfeljebb 50% tehéntej, legalább 15% kecsketej és legalább 15% juhtej. Egész évben készítik. A félérlelt és az érlelt sajt közötti különbséget az érlelési időszak határozza meg. Az első érlelési ideje egy-három hónap, préselt tészta, tömör, de nem zárt, kis üregekkel az egész szeletben, és szalma sárga színű, elefántcsont háttérrel, a háromféle tej keverékének köszönhetően. Az érlelt sajt érlelési ideje három-hat hónap.
Portfólió (10)
Spanyolország, Granollers
...Pasztőrözött friss sajt, krémes és homogén állaggal, ideális kenésre. Ez egy sajt, amely széleskörű alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik, hidegen és melegen egyaránt.
Portfólió (8)
Spanyolország, Madrid
...Az Arla Apetina® egy fehér sajt, amelyet a hagyományos görög recept szerint készítenek. Sóoldatban csomagolják, hogy a sajt mindig friss maradjon, és már kockákra vágva, 1 kg-os különleges formátumban kapható a vendéglátóipar számára. Fedezd fel a végtelen lehetőségeket, amelyeket ez a sajt kínál, és lepd meg mindenkit a legkülönlegesebb receptjeidben: előételek, zöldsaláták, tésztasaláták, pizzák, omlettek, öntetek, péksütemények vagy más meleg ételek ízesítőjeként.
Portfólió (9)
Spanyolország, Almeria
...Sajátos személyiséggel bír, friss és édes egyben, és nagyon könnyen iható. Termelés: Év fiatalja, szőlőhéj, cseresznye, málna és passiógyümölcs kivonatokkal áztatva. Éghajlat: Extrém kontinentális éghajlat, hosszú és hideg telekkel, meleg nyarakkal, nagy hőmérséklet-különbséggel nappal és éjszaka, és nagyon rövid átmeneti évszakokkal.
Portfólió (2)
Spanyolország, Altea, Alicante
... jegyekkel rendelkező sör remekül párosítható intenzívebb ízekkel, mint például a grillezett ételek, érlelt sajtok, szárított gyümölcsök, gombák... ÖSSZETEVŐK: Víz, árpa maláta, komló és élesztő. ALLERGÉNEK: Árpa TÖRTÉNET: Ezt a mediterrán Märzent alapvető italnak tartjuk. Ideális bevezetés a kézműves sör világába. Ennek a sörnek a főszereplői a pörkölt jegyek, miközben megőrzi a friss és nagyon könnyen fogyasztható sör esszenciáját. Ráadásul a mi Märzenünk gluténmentes, hogy mindenki élvezhesse ezt a csodálatos italt!
Portfólió (9)
Spanyolország, Lanjarón (granada)
...enyhe savanyú és sós jegyekkel. Alacsony viszkozitású, kissé magas nedvességtartalommal bír. Fontos figyelembe venni, hogy bár az avokádó egy amerikai kultúrnövény, a granadai trópusi partvidéken nagy kiterjedésű ültetvények találhatók. Ez a fajta méz nagyon jól illik a sózott tőkehal, a sült majd főtt bárány fűszeres pürével, a sült sertés vagy a fagylaltok és sajtok, különösen a nem túl erős kecskesajtok, mint a friss, lágy vagy akár félig érlelt sajtok ételeihez.
Portfólió (6)
Spanyolország, Olba (teruel)
A Gusto Mediterráneo a friss fekete szarvasgomba (Tuber Melanosporum) forgalmazásával foglalkozunk, amely Franciaországban a Perigord szarvasgombaként ismert. Ezen kívül brisura szarvasgombát (szarvasgomba üvegekben vízben és sóban, termékek, például sajtok, húsok vagy szószok ízesítésére) és dehidratált szarvasgombát kínálunk, amelyet snackek, olaj vagy szószok ízesítésére használhatunk. A brisura és a dehidratált szarvasgomba egyaránt az ipari szektornak szól, és két fajtát kínálunk: téli fekete szarvasgomba (Tuber Melanosporum) és nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum).
Portfólió (25)
Spanyolország, Santa Gertrudis De Fruitera
... készült méz, fekete fokhagymás méz, gyömbéres méz, friss ökológiai virágporral készült méz, nyers tejből készült ökológiai sajtok!! A Granja La Paz a minőség garanciája!! Élvezze az autentikus ízeket! Ajándékozzon magának egy különleges és egyedi gourmet ajándékot . . .
Portfólió (1)
Spanyolország, Chipiona
Sanlucar de Barrameda, Cádiz, Andalúzia, Spanyolország székhelyű társaság. Friss gyümölcsök és zöldségek, virágok, olívaolajok, halak, fűszerek, gyógynövények, felvágottak, sajtok, borok, húsok, spanyol sonkák exportőrei vagyunk. Mi vagyunk az egyetlen közvetítő a termelő és Ön között, széles termékválasztékot exportálunk: Gyümölcsök: Citromok, Grapefruitek, Narancsok, Mandarinek, Dinnye...
Spanyolország, Fuente El Saz (madrid)
A LÁCTEAS DEL JARAMA egy spanyol családi vállalkozás, amely 45 éve gyárt mozzarellát, friss sajtokat, túrót, joghurtot, krémsajtot stb. Az ALBE márka a legmagasabb kategóriájú termékeket azonosítja, de a cég a Pizzarama, Filarela, Pizzabona és La Vaca de Albe márkák alatt is kínál nagyon értékes alternatívákat. Gyártóként a vállalat emellett az alapvető termékek forgalmazásával is foglalkozik a...
Spanyolország, Jumilla
Friss és fagyasztott élelmiszerek forgalmazásával foglalkozó vállalat vagyunk, amelynek kínálatában megtalálhatók a halak, tenger gyümölcsei, húsok, zöldségek és gyümölcsök, előkészített ételek, felvágottak, sajtok, olajok és fagylaltok. A termékkínálatunk célja, hogy megfeleljen a vendéglátóipar, éttermek, catering szolgáltatások, valamint kisboltok és magánszemélyek igényeinek, mindezt úgy...
Spanyolország, Bullas
Sajtokkal foglalkozó cég vagyunk, szakértők a friss és Burgos sajtok terén. Van egy üzemünk, ahol krémsajtot és mindenféle sajtkrémet készítünk. Kínálatunkban szerepelnek a sajtok szeletei, vágott szeletek és tapasok, valamint préselt spanyol sajtok minden változata, tehén, murciai kecske és juh, mind 100%-ban tiszta, mind keverék formájában. A sajtgyártó cégek rangsorában a 30. helyen állunk, egy több mint 3000 céget számláló piacon Spanyolországban.
Spanyolország, Palma De Mallorca
Olasz élelmiszerek importőrei vagyunk Spanyolország egész területén. Fagyasztott termékek: friss tészta, előfőzött tészta, készételek, pizzák, fagylaltok, desszertek és még sok más; balzsamecet, extra szűz olívaolaj, olasz regionális bor, mozzarella, sajtok és még sok más. A Ho.Re.Ca. és GDO szektorokhoz fordulunk.
Spanyolország, Granada
... szokásait követik, tiszteletben tartva a hagyományt és gondosan ügyelve a sajtjaink életének minden szakaszára, a gyártástól kezdve egészen addig, amíg az ügyfeleink asztalára kerül. Juhsajtok, kecskesajtok és tehénsajtok, friss, lágy, érlelt sajtok, túrók. Megvan a sajtunk, amely illik az Ön asztalához, az Ön üzletéhez.
Spanyolország, CORNUDELLA DE MONTSANT
Sajtok gyártója, friss és érlelt.
Spanyolország, Malaga
A RE Only Export Quality főként élelmiszertermékek, például borok, olívaolaj, sajtok, friss és érlelt húsáruk, mint sonkák és felvágottak, belsőségek, valamint ökológiai gyümölcsök és zöldségek exportálásával foglalkozik. Mindig garantálva termékeink magas minőségét, közvetítők nélkül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre