Olaszország, Radicofani
A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
Portfólió (48)
A HALAL EXPERTISE CERTIFICATION egy Belgiumban működő Halal tanúsító szervezet, amely az egész európai kontinensen aktív. Szakterületünk a Halal termékek és szolgáltatások tanúsítása. Tanúsítjuk a nagyvállalatokat és a kisvállalkozásokat egyaránt. A Halal tanúsítás nemcsak az élelmiszerekre korlátozódik, hanem más szektorokra is, mint például a kozmetikumok, csomagolások, vegyi anyagok, táplálékk...
Portfólió (30)
Franciaország, Soreze
... után készült, hogy egy könnyen használható és tárolható, hatékony és jól kiegyensúlyozott terméket találjanak. Egyesíti az oltóanyagot és a friss sajt készítéséhez szükséges tejsavbaktériumokat, könnyen kezelhető por formájában. Ez a ferment és oltóanyag lehetővé teszi túró készítését is. A különbség a gyártási folyamatban rejlik, ahol a túró jobban le van csepegtetve, mint a friss sajt. Valójában a friss sajt, ellentétben a túróval REF:FROPFRAI Összetevők: Oltóanyag, tejsavbaktériumok, kalcium-klorid, maltodextrin segédanyag Készült: Franciaország...
Portfólió (195)
Észtország, Tallinn
...Fagyasztott reszelt mozzarella sajtot is friss tehéntejből állítunk elő. A tej regisztrált és jóváhagyott európai farmokról származik. Ezután a tehéntejet pasztőrözik, majd túrós állapotba alakítják, mielőtt mozzarellává válik. A reszelt mozzarella fő összetevői a tej, az indító kultúrák, a rennet és a só. A reszelt mozzarella vákuumcsomagolásban kerül forgalomba, polietilén zacskókban. Minden csomag 6 db 2 kg-os fagyasztott zacskót tartalmaz.
Portfólió (80)
Olaszország, Misano Adriatico
..."A Fattoria reszelt sajtkeveréke, amely friss és érlelt sajtok változatos kombinációjából áll, egyedi és autentikus ízt kínál minden ételhez. Magas minőségű alapanyagokból készült, ez az 1 kg-os sajtkeverék tökéletes a fogások ízének és krémességének fokozására."...
Portfólió (200)
Olaszország, Noci
...A burrata, a tipikus pugliai sajtkészítési hagyomány büszkesége, egy kézzel készített mozzarella burkolatból áll, amelyet sajtkészítőink készítenek, és belül puha, kézzel tépett mozzarella darabokkal és tejszínnel töltik meg, így egy ízletes, édes és finom falatot alkotva. Ez a termék friss fogyasztásra is alkalmas, extra szűz olívaolajjal ízesítve, vagy salátával, koktélparadicsommal, kenyérrel, illetve olyan finom ételekkel, mint például a füstölt lazac, vagy pizzák és ínycsiklandó első fogások töltésére is használható. Kiválóan illik egy jó pohár borhoz is.
Portfólió (10)
...Friss Sajt Jellemzők: pasztőrözött tehéntej sajt, puha és eredeti textúrával. Ideális salátákhoz és desszertekhez.
Portfólió (21)
...A Specchio papír egy prémium csomagolóanyag, amely képes hosszabb ideig megőrizni a termék frissességét a fémes polipropilén rétegnek köszönhetően, amely védi az UV-sugárzástól és a nedvességtől. Ideális friss élelmiszerekhez, mint például felvágottak, sajtok, gasztronómiai termékek. A papír és a tasakok, amelyek össze vannak párosítva, könnyen szétválaszthatók, így a papír és a műanyag...
Portfólió (45)
Olaszország, Sizzano
...Bor minden étkezéshez Fehér húsok Friss és közepes sajtok SZÍN Intenzív rubinpiros ILLAT Fűszeres és virágos jegyek Tipikus borsos jegy ÍZ Sós, kellemesen intenzív Finom és harmonikus tanninok HŐMÉRSÉKLET: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portfólió (13)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A labkazein zsírszegény tejből készül, amelyet labbal koagulálnak. A koaguláció után a terméket a savóból elválasztják, koncentrálják és szárítják. A Foodcom S.A. 30-90 mesh méretű labkazeint szállít. Termékünk természetes és friss. Kiváló funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik - nyújthatóság, textúra javítása, valamint jó olvadási és emulgeáló tulajdonságokkal bír. A labkazein felhasználható funkcionális sajtok, klinikai táplálkozás, fitnesz készítmények, szószok és mártogatósok, kenőkrémek és ínycsiklandó ételek előállítására.
Portfólió (278)
Franciaország, Cessales
...A friss termékek (halak, sajtok, húsok, gyümölcsök és zöldségek...) kiszáradásának elkerülése érdekében egyre több szupermarket alkalmaz magasnyomású ködösítő rendszereket. A fúvókákból kibocsátott finom vízrészecskék ideális légkört teremtenek a termékek számára, így megakadályozzák azok dehidratálódását. Az élelmiszerek eltarthatósági ideje így megduplázódik. Az élelmiszerek súlyvesztesége...
Portfólió (42)
Németország, Hamburg
... -Wurst -Levesek és szószok -Előre elkészített ételek -Félkész ételek -Szeletelt és reszelt sajtok -Snackek -Marinált hús és baromfi Különleges előnyök -Javított eltarthatóság MAP vagy vákuumtechnológia révén -Utazás közbeni étkezéshez alkalmas -Mikrohullámú sütőben és gőzöléshez is alkalmas -Alkalmas snack csomagolásként az autós italhordozókba -A termékek frissek maradnak a visszazárható zipzáraknak és csavaros záraknak köszönhetően -Magas márkaazonosítás és -megkülönböztetés -A visszazárhatóság megakadályozza a termékek kifolyását...
Portfólió (14)
Franciaország, Marseille
... (12 hónapos eltarthatósággal). Hozzávalók Teljes tej, tejszín, só, oltóanyag. Tartósítószer nélkül. Kiválóan illik paradicsomhoz és extra szűz olívaolajhoz, friss szarvasgombához, kolbászokhoz, vagy különböző kombinációkban meleg ételek elkészítéséhez.
Portfólió (9)
...A legjobb friss tejet választjuk ki, amely szicíliai őshonos fajtákból származik, és a feldolgozás minden egyes fázisát a legapróbb részletekig gondosan kezeljük, hogy széles választékú sajtokat állítsunk elő, köztük a híres történelmi sajtokat, mint a Pecorino Siciliano Dop és a Piacentinu Ennese Dop, amelyek széles körben elterjedtek a hazai és európai piacon. Fő célunk, hogy olasz és külföldi ügyfeleinknek kínáljunk, 20 különböző ízünk van.
Portfólió (1)
Franciaország, Paris
...amelyek a Jura egyes boraira emlékeztetnek. Egy borostyános és erjesztett jegyekkel rendelkező recept, amely a borászati hagyományok ihlette. Ideális sajtok vagy kényelmes ételek kísérőjeként! Térfogat: 75cl...
Portfólió (200)
Belgium, Nivelles
...A ChèvrArdennes több figyelemre méltó ízváltozatban érhető el: virágos kéregben, friss fűszeres rönk formájában, mézes, aszalt szőlős, hagymás, bruschetta, citromos, szalonnás. De megtalálható hamvas kocka formájában, mézes kecskesajtos rétesben, Parmigiano Reggiano parmezánnal, Dán kékkel, és még sok más változatban. A minőség iránti elkötelezettségünk szerint készült kecskesajtok csak növelhetik az Ön hírnevét, mint egy igényes forgalmazó, aki friss és exkluzív sajtokat választ ügyfelei számára.
...A Bufala Campana ricotta része a tejipari történetnek és hagyománynak, a mezőgazdaságunk szimbóluma, valamint a Dél-Olaszország területei által kifejezett tipikus örökségnek. A Bufala Campana DOP ricotta egy friss tejtermék, tehát érlelés nélküli, amely a bivaly tejsavójának fehérjéinek hőmérséklet általi koagulációjával készül, alapanyaga a Bufala Campana mozzarella gyártásából származik, amely különleges krémességi és puhasági struktúrákat, porcelánfehér színt, valamint kifejezett érzékszervi tulajdonságokat kölcsönöz neki, amelyek finom tejillattal és édességgel írhatók le.
Portfólió (2)
A 100% Italia International Trade egy olyan vállalat, amelynek célja a nemzetközi kereskedelem elősegítése. A cég magas minőségű mezőgazdasági élelmiszerek exportálásával foglalkozik, bemutatva a világ számára a mediterrán étrend egészségügyi előnyeit, és terjesztve a termékeket kereskedelmi forgalmazás révén. E célból, a kereskedelmi kapcsolatok mellett, partnerségi megállapodásokat köthetünk egy...
Portfólió (10)
Franciaország, Cournon D'auvergne
2017 júliusa óta a CLAC, a Helyi Kézműves és Kreatív Konzervgyár, bio konzervtermékeket álmodik és készít helyi alapanyagokból, körülbelül tizenöt partnerfarm és üzem terményeiből Auvergne-ből. A BIO, a HELYI és a KÉZMŰVES értékeink tiszteletben tartásával friss, teljes érésben szüretelt alapanyagokkal dolgozunk, hogy ízletes és 100%-ban eredeti recepteket kínálhassunk. A CLAC 100%-ban elkötelez...
Portfólió (37)
Franciaország, Rungis Cedex
...A BUISSON SA élelmiszer-nagykereskedő a Rungis-i piacon. Nagykereskedő sajtok nagy tételben. A BUISSON cég friss élelmiszerek nagykereskedője, amely kizárólag szakemberek számára elérhető. BUISSON: sajt nagykereskedő Rungis-ban és európai húskészítmények nagykereskedője. sajtok nagy tételben sajtok nagy tételben történő import-export. sajtok nagy tételben történő forgalmazója. sajtok nagy tételben történő beszállítója.
Spanyolország, Ciudad Real
...Az ibériai sajt egy préselt tésztájú sajt, amelyet háromféle tej keverékéből készítenek (tehén, juh és kecske). Ez a legnépszerűbb sajt Spanyolországban, és a 2011. február 28-i 262/2011. sz. királyi rendelet I. mellékletének 4. pontjában meghatározott arányok szerint készül, amelyek jóváhagyják a sajtok és olvasztott sajtok minőségi szabályait. Minden sajt, amelyet "Ibériai" néven forgalmaznak, friss tejből kell készüljön az alábbi arányokban: legfeljebb 50% tehéntej, legalább 15% kecsketej és legalább 15% juhtej.
Portfólió (2)
Spanyolország, Totanes
...friss tejből kell készüljön a következő arányokban: legfeljebb 50% tehéntej, legalább 15% kecsketej és legalább 15% juhtej. Egész évben készítik. A félérlelt és az érlelt sajt közötti különbséget az érlelési időszak határozza meg. Az első érlelési ideje egy-három hónap, préselt tészta, tömör, de nem zárt, kis üregekkel az egész szeletben, és szalma sárga színű, elefántcsont háttérrel, a háromféle tej keverékének köszönhetően. Az érlelt sajt érlelési ideje három-hat hónap.
Portfólió (10)
Franciaország, Saint Marcel Les Valence
...Kiállító karusszel 40 kosár kapacitással. Maximális terhelés kosáronként 2Kg. Termékkód: KIOSKREFRIGERE8204908 A Global Service Innovation örömmel mutatja be a hűtött automatát, amely ideális friss termékek (húsok, felvágottak, készételek, sajtok, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, halak, rákfélék és tenger gyümölcsei, készételek stb.) értékesítésére. Hozza létre automata boltját a saját...
Portfólió (158)
Franciaország, Esquiule
...A Balaka sajtműhely az Ossau Iraty farm sajtkészítés specialistája. Friss sajtokat vásárolunk, majd 4-8 hónapig érleljük őket a Baszkföldi pincénkben. Ezeket a sajtokat kizárólag a Baszkföld és a Béarn hegyeinek pásztorai készítik. Kézi és kézműves érlelés. Ez a sajt AOP minősítéssel rendelkezik. Származási helyi ellenőrzés.
Portfólió (8)
Spanyolország, Granollers
...Pasztőrözött friss sajt, krémes és homogén állaggal, ideális kenésre. Ez egy sajt, amely széleskörű alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik, hidegen és melegen egyaránt.
Portfólió (8)
Spanyolország, Madrid
...Az Arla Apetina® egy fehér sajt, amelyet a hagyományos görög recept szerint készítenek. Sóoldatban csomagolják, hogy a sajt mindig friss maradjon, és már kockákra vágva, 1 kg-os különleges formátumban kapható a vendéglátóipar számára. Fedezd fel a végtelen lehetőségeket, amelyeket ez a sajt kínál, és lepd meg mindenkit a legkülönlegesebb receptjeidben: előételek, zöldsaláták, tésztasaláták, pizzák, omlettek, öntetek, péksütemények vagy más meleg ételek ízesítőjeként.
Portfólió (9)
Olaszország, Dorgali
... Ricottánk önállóan, szeletekben fogyasztva, vagy friss zöldségekkel, például reszelve paradicsomra, kiválóan ízlik. Tökéletes friss saláták, tészták, rizottók, sütőben készült lasagnák gazdagítására, vagy mint csillag összetevő sós pitékben, a mi Sarda Ricottánk egy igazi kulináris kincs, amely az autentikus és eredeti ízek felfedezésére hív.
Portfólió (10)
Franciaország, Saint-Denis-De-Villenette
...Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek egészséges és friss fehér sajtokat kínálunk, akár natúr, akár gyümölcsös ízekkel, természetes aromákkal.
Portfólió (5)
...Hozzávalók: Méz, fehér trüffel (Tuber borchii Vitt. - Olaszország) 2,5%, fehér trüffel (Tuber magnatum Pico - Olaszország) 1%, aroma. Ideális friss/közepesen érlelt sajtokhoz és lardóhoz, vagy édességek készítéséhez.
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre