Olaszország, Radicofani
A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
Portfólió (48)
Olaszország, Misano Adriatico
...Ízletes falatok friss Parmigiano Reggiano-val, DOP-val készült. 5 db 20g-os érlelt sajt szelet egy ízletes ízélményért. Egészséges, gazdag kalciumban, fehérjében és ízben. Tökéletes gyors snacknek vagy egészséges kiegészítőnek az étkezésedhez.
Portfólió (200)
Olaszország, Martina Franca
...A Mozzarella Bocconcini kis friss sajtok, amelyeket kiváló minőségű tejből készítenek. Ezek a bocconcini lágy állagukkal és finom ízükkel jellemezhetők, ami tökéletessé teszi őket önálló fogyasztásra vagy salátákban. A mozzarella egy sokoldalú sajt, amely számos felhasználásra alkalmas a konyhában, a hideg ételektől a meleg ételekig. A mozzarella bocconcini remek választás azok számára, akik friss és eredeti terméket keresnek, ideális minden étel gazdagítására.
Portfólió (29)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
..." Kulinaris Alkalmazásai A "Tartufo Nero Uncinato" rendkívül sokoldalú, és számos kulináris elkészítésre alkalmas: - **Első Ételek**: Ideális tészták, rizottók és gnocchik gazdagítására. - **Húsok és Hal**: Tökéletes a grillezett húsok, pörköltek és halételek ízének kiemelésére. - **Fűszerek**: Kiváló olajok, vajak és trüffel szószok készítésére. - **Előételek és Sajtok**: Csodálatosan illik...
Portfólió (34)
Olaszország, Orbassano
A PASTA GIRARDI egy szervezett kézműves vállalat Piemontból, amely 1997 óta napi friss tészta, ravioli, lasagne és prémium minőségű kész gourmet ételek gyártására specializálódott az élelmiszeripar (HORECA) szakemberei és a kiskereskedelem számára, független és szervezett formában egyaránt. Minden termékünk a nyersanyagok kutatására és kiválasztására fordított folyamatos figyelem eredménye, és vég...
Portfólió (57)
...A Specchio papír egy prémium csomagolóanyag, amely képes hosszabb ideig megőrizni a termék frissességét a fémes polipropilén rétegnek köszönhetően, amely védi az UV-sugárzástól és a nedvességtől. Ideális friss élelmiszerekhez, mint például felvágottak, sajtok, gasztronómiai termékek. A papír és a tasakok, amelyek össze vannak párosítva, könnyen szétválaszthatók, így a papír és a műanyag...
Portfólió (45)
Olaszország, Sizzano
...Bor minden étkezéshez Fehér húsok Friss és közepes sajtok SZÍN Intenzív rubinpiros ILLAT Fűszeres és virágos jegyek Tipikus borsos jegy ÍZ Sós, kellemesen intenzív Finom és harmonikus tanninok HŐMÉRSÉKLET: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portfólió (13)
Olaszország, Noci
...A burrata, a tipikus pugliai sajtkészítési hagyomány büszkesége, egy kézzel készített mozzarella burkolatból áll, amelyet sajtkészítőink készítenek, és belül puha, kézzel tépett mozzarella darabokkal és tejszínnel töltik meg, így egy ízletes, édes és finom falatot alkotva. Ez a termék friss fogyasztásra is alkalmas, extra szűz olívaolajjal ízesítve, vagy salátával, koktélparadicsommal, kenyérrel, illetve olyan finom ételekkel, mint például a füstölt lazac, vagy pizzák és ínycsiklandó első fogások töltésére is használható. Kiválóan illik egy jó pohár borhoz is.
Portfólió (10)
...A legjobb friss tejet választjuk ki, amely szicíliai őshonos fajtákból származik, és a feldolgozás minden egyes fázisát a legapróbb részletekig gondosan kezeljük, hogy széles választékú sajtokat állítsunk elő, köztük a híres történelmi sajtokat, mint a Pecorino Siciliano Dop és a Piacentinu Ennese Dop, amelyek széles körben elterjedtek a hazai és európai piacon. Fő célunk, hogy olasz és külföldi ügyfeleinknek kínáljunk, 20 különböző ízünk van.
Portfólió (1)
Olaszország, Dorgali
... Ricottánk önállóan, szeletekben fogyasztva, vagy friss zöldségekkel, például reszelve paradicsomra, kiválóan ízlik. Tökéletes friss saláták, tészták, rizottók, sütőben készült lasagnák gazdagítására, vagy mint csillag összetevő sós pitékben, a mi Sarda Ricottánk egy igazi kulináris kincs, amely az autentikus és eredeti ízek felfedezésére hív.
Portfólió (10)
...A Bufala Campana ricotta része a tejipari történetnek és hagyománynak, a mezőgazdaságunk szimbóluma, valamint a Dél-Olaszország területei által kifejezett tipikus örökségnek. A Bufala Campana DOP ricotta egy friss tejtermék, tehát érlelés nélküli, amely a bivaly tejsavójának fehérjéinek hőmérséklet általi koagulációjával készül, alapanyaga a Bufala Campana mozzarella gyártásából származik, amely különleges krémességi és puhasági struktúrákat, porcelánfehér színt, valamint kifejezett érzékszervi tulajdonságokat kölcsönöz neki, amelyek finom tejillattal és édességgel írhatók le.
Portfólió (2)
...A Mozzarella di Bufala Campana DOP egy friss, húzott sajt, amelyet kizárólag a származási régió bivalytejből készítenek. A bivalytej összetétele eltér a sajtgyártásra használt egyéb állatfajok tejétől. Valójában, a tehén- és kecsketejhez képest, gazdagabb fehérjékben, zsírokban és különösen kalciumban. Típusok és Formátumok Darab: 25 g-tól 2 kg-ig SHELF-LIFE 12 NAP / SHELF-LIFE 18 NAP / SHELF-LIFE 21 NAP Kódok: 1702-től 17-ig...
Portfólió (10)
...Hozzávalók: Méz, fehér trüffel (Tuber borchii Vitt. - Olaszország) 2,5%, fehér trüffel (Tuber magnatum Pico - Olaszország) 1%, aroma. Ideális friss/közepesen érlelt sajtokhoz és lardóhoz, vagy édességek készítéséhez.
Portfólió (10)
Olaszország, Reggio Emilia
...Ez a legfiatalabb Parmigiano Reggiano, nemrég töltötte be a 12 hónapot. Ez a minimális érlelési idő, amely lehetővé teszi a Konzorcium számára, hogy D.O.P. megnevezést adjon neki. A tészta még puha és sima, különösen alkalmas azok számára, akik a tej lágyabb és édesebb ízeit szeretnék élvezni. A szakértők „friss” vagy „főzéshez való” néven emlegetik, mert még nem rendelkezik a fejlettebb érlelésre jellemző szemcsés állaggal.
Portfólió (3)
Olaszország, Parma
...A Rock22 egy automatikus, változó súlyú adagoló gép, amely sorban történő munkavégzésre lett tervezve. Professzionális megoldás a kemény sajtok "rock" vágásának elvégzésére. A sajt automatikusan, tökéletesen azonos módon van vágva, mint a kézzel végzett "friss" vágás: (a termék felülete durva marad, és megőrzi a frissen vágott sajt minden organoleptikus és esztétikai tulajdonságát). Simító...
Portfólió (47)
Olaszország, Orsogna
...Abruzzo jellegzetes felvágottjai és sajtjai * Tartufo-szalámi * Édes Aquilano szalámi * Édes Cigolana szalámi * Csípős Cigolana szalámi * Cigolana típusú sertésmáj szalámi * Csípős Bastoncino szalámi * Spianata Aquilana szalámi * Friss Abruzzói kolbászok A mi sajtjaink: * Klasszikus canestrata tehéntej sajt * Hagyma sajt * Diós sajt * Fekete olívás sajt * Zöld olívás sajt * Paprikás sajt * Tartufo-sajt...
Portfólió (9)
Olaszország, Barberino Di Mugello
Az Agrifood Toscana egy dinamikus vállalat, amely a toszkán mezőgazdasági élelmiszeriparban tevékenykedik, beleértve az Agriqualità márkájú termékeket az Amiata és a Val di Paglia térségében. Ezek a termékek egy 2005 óta kialakult termelési lánc eredményei, és a Toszkána régió általi tanúsítási engedéllyel indultak. Különösen a tanúsított termékek közvetlen értékesítésre kerültek az "i Toscani", "...
Portfólió (7)
Olaszország, Codogno
... kell zajlania; tehát csak olasz tej és hagyomány. Egy körülbelül 32-34 kg súlyú sajtformához 500 liter tej szükséges, amely 1-2 órán belül érkezik a sajtkészítőhöz a fejést követően, és 12-18 órán át pihen, miközben a zsírt részben elengedi, a formát eltávolítják, hogy a félzsíros tej kiváló, hosszú érlelésű sajtot adjon, megőrizve a friss tej ízét.
Portfólió (4)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
... mellett bio Parmigiano Reggiano-t, „Termék a hegyből” tanúsítvánnyal rendelkező sajtot és végül „Csak Olasz Piemonti Tehén” sajtot is termelünk. Sajtválasztékunk széles és változatos: a legkedveltebb DOP-ok között megtalálható a Grana Padano és a Pecorino Romano, valamint friss sajtokat, mint a mozzarella di bufala és burrata, valamint vegetáriánusok számára is alkalmas érlelt sajtokat, mint...
Olaszország, Albanella
Az Olaszország iránti szeretet és a nagy kulináris hagyomány iránti elkötelezettség gazdag és gondos válogatásban nyilvánul meg hazánk gasztronómiai specialitásaiból. A legjobb sajtok, a leghíresebb felvágottak, olajok, borok és édes-savanyú ecetek, a tészta, száraz vagy friss, a mediterrán étrend királynője, egészen a Mozzarella di Bufala Campana-ig, amely finom ízével el fog varázsolni...
Olaszország, Fidenza
...A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto di Parma", "bresaola" és még sok más.
Portfólió (54)
Olaszország, Ripalimosani
... kandírozásához, míg a LINEA TARTUFO leegyszerűsíti ennek a különleges összetevőnek az előkészítését a lavatartufival. Végül, a LINEA LATTE speciális berendezéseket és gépeket tartalmaz a tej feldolgozásához és sajtok előállításához, hatékony és magas színvonalú gyártási folyamatot biztosítva!
Portfólió (6)
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Pisciotta
... légkondicionálóval felszereltek, amelyek az esztétika ízlését a praktikussággal, innovációval és kiváló kényelemmel ötvözik. Az étteremben saját termelésű ételeket kínálunk. Olívaolaj, felvágottak, sajtok, húsok és lekvárok, amelyek a Gazdaságunk és helyi gazdaságok munkájának gyümölcsei, garantálva a "Km. Zero" elvet. Olyan ételek, amelyek megőrzik a vidéki ízeket és a tipikus konyhát. Az étterem belső terét és minden bútorát helyi kőből készítették, hűen a térségünk tipikus vidéki stílusához. A konyhában pedig az egyszerű és természetes földi elemeket ötvözzük.
Portfólió (1)
Olaszország, Giarre
FC Food friss pizzaalap, fagyasztott pizzaalap, római pizza puccia, focaccia, töltött pizza, friss panini, csomagolt panini, péksütemények, kézműves szicíliai granita pisztáciával, kávé, mandula, eper, dinnye, görögdinnye, mandula, kókusz, menta, fügekaktusz, citrom granita, meleg étkezde, arancini ragu, arancini pisztáciával, arancine, fagyasztott arancino, meleg étkezde fagyasztott készételekkel, reggeli, készre sütött croissant, sajtok, mozzarella, szicíliai hagyományos termékek exportja, extra szűz olívaolaj, hagyományos sajtok, szicíliai felvágottak.
Portfólió (7)
Olaszország, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonnino üzem A Sonnino üzem, amely 1987 óta működik, a következő termékeket állítja elő: tehén mozzarella, ricotta, vaj, friss sajtok, Zarina mozzarella. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinia üzem A Pontinia üzem az első üzem, amelyet a cég épített, ahol bivaly mozzarella, ricotta és bivaly vaj készül; a Campania DOP bivaly mozzarella konzorciumának tagja. Francia Mozzarella...
Olaszország, Giavera Del Montello
Friss sajtokat gyártunk és forgalmazunk a NONNO NANNI márkában, amelynek fő termékei a klasszikus stracchino, valamint a joghurtos és probiotikus fermentált stracchino változatai. A termékpalettát kiegészíti a squaquerello, a robiola, amely laktózmentes és kecsketejből készült változatban is elérhető, a primosale, a fior di stracchino, amely egy puha stracchino különleges tálcában, és az utolsó...
Olaszország, Busto Arsizio
A La Castellanza spa a tejtermékek és sajtok, például mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, di pura capra és sok más finomság gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, mindig friss tejet használva. Az egyik specialitásunk a kecskesajtok, amelyek emésztési képessége a többi sajthoz képest kiemelkedő. Ezen kívül kiváló minőségű burrot és mascarponét is gyártunk.
Olaszország, Gambasca
A Bernardi Formaggi egy családi vállalkozás, amely magas szintű szakértelemmel és hagyománnyal rendelkezik a tejtermékek terén. Három generáción keresztül foglalkozik a sajtok, felvágottak, friss tészták és az utóbbi években a tengeri termékek nagykereskedelmével. Idővel fokozatosan bővítettük a választékunkat, minőségi termékek és gasztronómiai kiválóságok kiválasztásával az egész olasz...
Olaszország, Cassino ,
Olasz termékek online értékesítése: felvágottak, sajtok, száraz tészták, friss tészták, töltött tészták. Expressz futárral történő szállítás, fizetési és átvételi lehetőség a garmaniai képviselőnknél, biztonságos online fizetés, elégedett vagy visszatérítjük.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play