Spanyolország, Madrid
...A Castilla dió, más néven közönséges dió vagy angol dió, egy kemény héjú, lágy és enyhén keserű ízű aszalt gyümölcs. Ezt a gyümölcsöt széles körben használják mind a péksüteményekben, mind a sós ételekben, ropogós textúrát és jelentős tápértéket adva. Gazdag omega-3 zsírsavakban, antioxidánsokban és alapvető tápanyagokban, mint a magnézium és a vas, ami kiváló választássá teszi az egészséges táplálkozás számára. Ezen kívül a Castilla dió kulcsfontosságú összetevője a hagyományos recepteknek, kiemelkedve sokoldalúságával és a szív- és érrendszeri, valamint a kognitív egészségre gyakorolt előnyeivel.
Portfólió (16)
Spanyolország, Banyeres De Mariola
...) kelátos formában állítanak elő, és 4,8%-os kelátos vasat tartalmaz ortho-ortho formában (ami elengedhetetlen a biokémiai folyamatokhoz, mint például a fotoszintézis és a növények sejtlégzése, a szénhidrát anyagcsere, a nitrogén redukciója és számos enzim képződése) és cinket, valamint mangánt lignoszulfonát formájában, amely fokozza a növény virágzását és serkenti a nitrogén mobilitását, így magasabb minőségű pollent érhetünk el. Ugyanakkor elősegíti a gyümölcsök kötődését. SKU:n/a Méret:1 Kg, 5 Kg...
Portfólió (16)
Spanyolország, Mugardos
...A Carneiro egy kétpincés puhatestű (két kagylóhéjból áll), amely a partjainkon él. Ennek a tenger gyümölcsének fogyasztása olyan ásványi anyagokat biztosít, mint a jód, vas, kálium, nátrium, magnézium és kalcium, amelyek hozzájárulnak az idegrendszer és az izomrendszer megfelelő működéséhez. Fogási terület: Északkeleti Atlanti-óceán - FAO 27 zóna...
Portfólió (4)
Spanyolország, Aigüeta (cabanes)-Girona
... karbamid nitrogén (N): 10 % p/p - Foszfor-anhidrid (P2O5): 7 % p/p (vízben oldódik) - Kálium-oxid (K2O): 9 % p/p (vízben oldódik) - Bór (B): 0,02 % p/p - Réz (Cu): 0,05 % p/p - Vas (Fe): 0,05 % p/p - Mangán (Mn): 0,05 % p/p - Molibdén (Mo): 0,0025 % p/p - Cink (Zn): 0,05 % p/p...
Portfólió (182)
Spanyolország, Massalcoreig
... C-vitamin, amely a nektarin összetételében megtalálható, segíti a testet a vas hatékony felszívódásában és fenntartja az immunrendszer funkcióit. Emellett létfontosságú a kollagén termeléséhez, amely a bőr egyik összetevője, és nagyon fontos a test növekedési és fejlődési szakaszaiban, valamint szöveti sérülés esetén a hegszövet részét képezi. Másrészt ez az egyik legnagyobb B3-vitamin tartalmú húsos gyümölcs. Ez a vitamin részt vesz a tápanyagok anyagcseréjében, és segít csökkenteni a vér koleszterinszintjét, mivel fokozza azok lebontását.
Portfólió (5)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play