... természetes.
Illatjegyek: keserű, kakaó, ínycsiklandó, tejes, likőrös, poros
Minőség és eredet garantált: Botanikailag és bio-kémiailag azonosítva, elemzési tanúsítvány minden megvásárolt termékhez mellékelve
Franciaországban ellenőrzött és csomagolt
Kultúra
A kakaóbabok a kakaófa gyümölcsei, amelyeket a legtöbb trópusi országban termesztenek. Ezeket a gyümölcsöket machetével nyitják fel, hogy...
...A K2 Garden a legmagasabb minőségű természetes kakaóbabot kínál, amelyet Tanzániából szállítanak. A kakaó népszerűségét és keresletét 100%-ban természetes összetételének, antioxidánsokban, vitaminokban és tonikus tulajdonságokban gazdag voltának köszönheti.
Gazdag aroma, természetes csokoládé jegyekkel, amelyet finom, természetes gyümölcsös savanyúság egyensúlyoz. Gazdag csokoládé, lágy és tiszta íz. Magas minőségű kakaónkat a legjobb minőségű cukrászati termékek és félkész cukrászati termékek előállításához használják.
...A Melegítő Íz: Hunkar Maraslim Kakaós Fagylalt
A kakaó intenzív aromája és a tej fehér íze egyesül a Hunkar Maraslim egyedi érintéseivel! A természetes sahlep növénnyel gazdagított, ez a finom kakaós fagylalt felejthetetlen ízt hagy a szájban.
Kakaós fagylaltunkat a legmagasabb minőségű kakaóbabból nyert intenzív kakaókeverékkel készítjük. Így minden falatban érezni lehet a kakaó mély és kielégítő ízét.
A sahlep növény egyedi állagot és ízt ad a fagylaltnak, és egészséges alternatívát kínál. A Hunkar Maraslim természetes sahlep használata egyedivé teszi fagylaltunkat.
...Az abszolút a legmagasabb koncentrációt kínálja a természetes erőforrásból. A tipikus fekete csokoládé illatjegyével ez az kivonat rendkívül erőteljes hatásokat kínál. Tökéletesen alkalmas a finom parfümökhez, minden akkorddal működik, hogy ezt a játékos, ízletes érintést adja. Nagyon érdekes lesz a kastoréum alapok rekonstrukciójában is. Az abszolút kakaó egy "ízletes" termék, amely támogatja és kerekíti a kakaó, vanília, kávé vagy praliné jegyeket.
... állapotban jön ki először, megőrizve a kakaó teljes ízét. További feldolgozást végeznek a dezodorált kakaóvaj előállítására, hogy az csokoládégyártás során felhasználható legyen anélkül, hogy befolyásolná a csokoládé illatát és ízét.
A kakaóvajat csokoládé készítésére használják, akár önállóan, akár kakaólikőrrel keverve. Élelmiszerhasználaton kívül a kakaóvajat gyógyszeripari és kozmetikai termékekben is alkalmazzák antioxidáns tulajdonságai és kenőanyag jellegének köszönhetően.
... ökológiai alternatívát jelent a monokultúrák számára, és segít megőrizni a biodiverzitást. Ezenkívül természetes védőzónát teremt az Udzungwa-hegység Nemzeti Park számára, amely a madármegfigyelők paradicsoma, és híres a főemlőseiről, elefántjairól és a növényvilág széles választékáról. A Kilombero-völgy kisgazdaságai régóta bio gazdálkodást folytatnak, egyszerűen azért, mert a peszticidek és a vegyi...
... késleltetni az öregedés jeleit a kollagéntermelés serkentésével, megelőzi a terhesség alatti striákat, javítja a bőr rugalmasságát.
A kakaóvaj csodálatos emolliens tulajdonságokkal rendelkezik, és természetes napvédő faktor.
1. Hidratálja a száraz bőrt és hajat.
2. Eltünteti a pigmentációt.
3. Egységesíti az arcbőrtónust.
4. Simítja a ráncokat.
5. Normalizálja a faggyúmirigyek működését.
6. Megakadályozza a haj töredezését és törését.
Az olajat széles körben használják a kozmetológiában.
...A zöld tea, amely golyókba van hengerezve, a Gunpowder hagyományosan a mentás zöld tea alapanyaga. Nagyon forrón és nagyon édesen fogyasztható.
Hozzávalók: Zöld tea
Illat: Természetes
Ideális pillanat: Javasoljuk, hogy ezt a teát reggel fogyaszd el.
Ajánlott áztatási idő: Javasoljuk, hogy 3 percig áztasd forrásban lévő, 85° és 90°C közötti vízben.
... NESQUIK BANÁN nosztalgikus élményt nyújt klasszikus csokoládés aláfestésével, amelyet tökéletesen kiegészít az érett banánok vonzó esszenciája.
Tedd meg az utazást az ízek és örömök világában, ahol a gazdag kakaó és a banánok természetes jósága egyesül, hogy létrehozzon egy ízek szimfóniáját, amely felébreszti az érzékeidet. Akár egy tápláló reggelivel indítod a napodat, akár egy kellemes délutáni felfrissülésre vágysz, a NESQUIK BANÁN lesz a kedves társad.
... készítettek belőle serkentő italt, amelyet Kolumbusz érkezése előtt használtak. Később Európában is divatba jött, mint kakaó. A kakaóbab a fermentációs folyamat során barna színűvé válik. Ezután szelektálják és alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel, hogy megőrizzék a tápanyagok nagy részét. Kakaóvaj, kakaó és csokoládé előállítására használják. Önmagában is fogyasztható, vagy édes desszert kiegészítőjeként is használható.
...A P.A. AROMATICS támogatja a természetes termékek iránti növekvő fogyasztói és ipari érdeklődést.
Ezért végezzük a vanília, kakaó, kávé, gomba és minden egyéb természet adta dolog kivonását.
...A kakaó kivonattal készült hidratáló testápoló 250 ml egy hatékony bőrápoló termék, amely természeteskakaó kivonatainak köszönhetően hidratálja és táplálja a bőrt, ezáltal puhább és simább megjelenést kölcsönöz neki.
Cikkszám: 30696...
...Fedezze fel ízletes Málna szeletünket természetes ízzel és természetes színezékkel - 100g
Autentikus málna íz
Természetes összetevők
Bűntudat nélküli élvezet
Természetes öröm
Referencia: 191071
SÚLY (KG): 0.10
Csomagolás: 30
ÁFA: 20,0%...
...A Ricin Sapote Passion hajvajunk 5 kiválasztott olaj és vaj koncentrátuma, amelyek jótékony hatásairól ismertek a hajszálakra és a haj növekedésére: ricinusolaj, passiógyümölcs olaj, kókuszolaj, valamint kakaó- és sapotevaj, továbbá antioxidáns E-vitamin. Értékelni fogja enyhe egzotikus illatát.
A hidegen sajtolt bio ricinusolaj helyreállító, puhító és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik...
...Előnyök: Az Aloe Vera és Zöld Tea kivonatai itt 11 vajjal és növényi olajjal egyesülnek, köztük a Sheavaj, Kakaó, Avokádó, Jojoba és Búzacsíra, hogy táplálják, hidratálják és védjék ajkait. Javító és antioxidáns hatású, ez egy diszkrét illatú balzsam, amely az egész család számára megfelelő.
Használati utasítás: Naponta többször alkalmazza, az évszakok ritmusában. Ne nyelje le. Ne alkalmazza, ha...
...Fedezd fel a Kókuszrost Előnyeit
A kókuszrost, más néven kókuszszál, egy természetes anyag, amely a kókuszdió héjából származik. Ez a fenntartható és megújuló erőforrás számos iparágban népszerűvé vált, köszönhetően a sokféle előnyének és alkalmazásának.
...Hidratál, Táplál és Véd
Egy ajakbalzsam, amely kizárólag természetes összetevőkből készült. Egy helyreállító, védő ápolás a téli viszontagságok ellen az ajkak vagy irritált területek számára, köszönhetően a kakaó- és mangóvajnak. Ez a balzsam nyugtató és sebgyógyító hatású a tiszta növényi biszabololnak (vad kamillából származik) köszönhetően.
Kifejlesztve, Franciaországban gyártva
Gazdaságos...
... itallá vált. A kakaófákat különböző európai országok gyarmatai révén vezették be Ázsiába és Nyugat-Afrikába, mivel növekvő kereslet mutatkozott a csokoládé iránt Európában.
A kakaóbab a csokoládé előállításához használt nyersanyag. Ezek a kakaóbabok Dél-Amerika trópusi éghajlatáról (Ecuador) származnak. A Theobroma cacao fa szent a maják és az aztékok számára. A fáról a kakaóbabokat kézzel szüretelik, majd a nyers babokat természetes vízben megtisztítják és a legjobb minőségűeket válogatják ki. Ez a folyamat biztosítja, hogy a tápanyagok...
A Naturell AB-nál az ökológiai élelmiszerek a standard. Hiszünk egy olyan világban, ahol a 100%-ban ökológiai élelmiszerek a norma. Ökológiai élelmiszerek szakértőjeként magas minőségű termékeket kínálunk. Így váltunk fokozatosan a vezető vállalattá az ökológiai élelmiszerek terén. De sokkal többet teszünk, mint hogy ökológiai egészséges élelmiszereket árusítunk nagy tételben. Csak 100%-ban ökológ...
... kellemesek masszázs során. Ezek a szépségelixírek a hatékonyságot és a jólétet ötvözik. A bőr mély táplálása mellett felfedik annak természetes ragyogását.
A kakaóvaj: A kakaóvaj antioxidáns (öregedésgátló), tápláló és védő hatású.
A szőlőmagolaj: A szőlőmagolaj gazdag omega-6 zsírsavban és E-vitaminban. Védi a sejtmembránt és hozzájárul a bőr öregedésének lassításához.
Minden balzsamunk természetes, alkohol- és kémiai tartósítószer-mentes.
...A bio kakaópor olyan babokból származik, amelyek jelentős mennyiségű természetes antioxidánst tartalmaznak. A kutatók megállapították, hogy a természeteskakaó rendelkezik a legmagasabb antioxidáns kapacitással.
A bio kakaó kivonat használata segít megvédeni a bőrt a szabad gyököktől, és hozzájárul az öregedés jeleinek eltüntetéséhez. Emellett növelheti a bőr rugalmasságát, ami segít a finom...
...A kakaóvaj egy természetes zsír, amelyet a kakaóbabból (Theobroma cacao) nyernek, ugyanabból a gyümölcsből, amelyet a csokoládé előállításához használnak. Ismert lágy textúrájáról, alacsony olvadáspontjáról és enyhe kakaó illatáról. A kakaóvajat széles körben használják az élelmiszeriparban, a kozmetikai iparban és a gyógyszeriparban.