A Food Ingredients Technologies küldetése az élelmiszer-aromák és ízek testreszabott létrehozása és gyártása, az ételek receptjeinek megvalósítása és átalakítása érdekében. A Food Ingredients Technologies-nél az élelmiszer a szenvedélyünk, és tudjuk, hogy Önnek is az. Aki ételekről beszél, az ízekre gondol. A tevékenységünk szíve a tudásunk harmonizálása, funkcionális és aromás összetevők felhas...
Portfólió (19)
Belgium, Izier
Fedezze fel Durbuy valódi természetes húsárúit: Széles választékot kínálunk kézműves húsárukból és felvágottakból, mindez a HAGYOMÁNYOS módon készült. Ismerje meg az autentikus ízt! Minden húsárunk kézműves módon készül. Nálunk nincs ipari sózás, csak a régi módszer. A füstölés is hagyományosan történik, tölgyforgács felhasználásával. Cobourg: A sonka szíve, kézzel szárazon sózva, füstölt vagy...
Belgium, Perwez
... építése, kerítések telepítése, ültetés és gyepesítés, …). Különböző, gyakran eseti munkák is ránk hárulnak (hóeltakarítás és sózás – magasnyomású tisztítás – csatornák dugulásának elhárítása - különböző festések).
Belgium, Vorselaar
SÓZÁS, KÖZÚT ÉS SZÁLLÍTÁS. SÓZÁS: Mint a sózás vezető beszállítója, a Willems nv segít ügyfeleinek a csúszás elleni küzdelemben. ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁS: A Willems nv széles járműparkot üzemeltet. A téli szezonon kívül a billencseinket használjuk föld, homok, aszfalt, kőzúzalék stb. szállítására különböző ügyfelek számára. A darus járműveinket betonlapok, térkövek, raklapok szállítására használjuk...
Szakértők vagyunk a sózott, főtt és füstölt húsáruk terén, beleértve a sertést, csirkét, pulykát, marhát, borjút és bárányt. Finom húsáruk, amelyek jellegzetes ízét különböző feldolgozási módszerek adják. Ilyenek például a pácolás, sózás, fűszerezés, főzés, sütés és pirítás. Így képes lesz egy terméket 100%-ban az ízléséhez igazítani. Modern gyártási berendezéseink vannak, amelyek lehetővé teszik...
Belgium, Bruxelles
A Saveurs Gourmandes-nál a füstölt lazac kézműves módon készül a műhelyeikben, közvetlenül Norvégiából importálják, és a gyártás minden lépése, mint a filézés, a sózás, a szárítás, a füstölés és a szeletelés, teljes mértékben a termelési műhelyeinkben zajlik. A szeletelés kizárólag kézzel történik, hogy kiváló minőségű eredményt kapjunk! A termelési műhelyeik az AFSCA által minősítettek, hogy garantálják az élelmiszerlánc frissességét és nyomon követhetőségét.
Belgium, Jumet
Kézműves, minőségi füstölt lazac szakértője. A kézi sózás, száraz sóval, valamint a lágy, alacsony hőmérsékleten történő füstölés prémium termékké teszi, amelyet a szakma nemzetközileg elismert. A hagyományos füstölt lazacon túl a főtt és meleg füstölt lazac, valamint a belle-vue lazac is kötelezővé vált. A folyamatosan, kézzel végzett szeletelés, a speciális szalonnadarabok, kockák, hosszú...
Belgium, Tongeren
A Wegenbouw Jackers bvba egy regionálisan működő vállalat az útépítés, csatornázás és burkolás területén. Nálunk a következő szolgáltatásokat vehet igénybe: útépítés és díszburkolás, parkolók és behajtók, javítási munkák, sózás, törött beton, csatornázási munkák, klinker munkák (mindenféle klinker); magán- és közmunkák.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play