Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Csontozott sonka központ. Rózsaszín szín, kiváló íz, mély aroma és lágy zsír jellemzi. Kézműves módon készült darabok, alacsony sótartalommal és 24-30 hónapos érleléssel. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Vákuumcsomagolva, 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg...
Portfólió (43)
Spanyolország, Santoña-Cantabria
...Az Angelachu szardíniák a CC Minőségellenőrzés ‘Cantabriából származó szardínia’ pecsétjével rendelkeznek, mivel három követelménynek felelnek meg: a nyersanyag a Cantabriából származik, tavaszi halászidényben fogták, és teljes mértékben Cantabriában dolgozták fel. Kezdjük a sózás folyamatát a halak besózásával, bélzéssel és hordókba csomagolásával. Gondosan figyelemmel kísérjük az érési...
Portfólió (14)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... történettel rendelkeznek, és amelyek eredete a Sus Scrofa Mediterraneus mediterrán alfajára vezethető vissza, a híres spanyol dehesák őshonos lakói, főként Salamancában találhatóak. A sózás folyamata Az Ibéricos Brisa-nál minden darabot tengeri sóval borítanak be, hogy elősegítsék a dehidratációt és a tartósítást, így hozzájárulva a gyógyított termékek jellegzetes színének és aromáinak...
Spanyolország, Sant Fruitós De Bages
...Élelmiszer tinta hús jelölésére. Kézi és nyomtatós jelölés. Tintáink garantálják a tökéletes jelölést friss húsokon, még sózás, füstölés vagy fagyasztás után is. A jelölés tökéletesen látható. Tinta MER-hez. Elérhető 1, 5 és 25 literes kiszerelésben. Színek: barna, piros és kék.
Portfólió (9)
Spanyolország, Córdoba
HÚSÁRUHÁZAK ÉS FELVÁGOTT TERMÉKEK GYÁRTÁSA, SONKA SÓZÁS ÉS ÉRLELÉS, KERESKEDELEM ÉS ELADÁS FOLYAMATOS TERMÉKEK.
Spanyolország, Madrid
A Bellota Ibérica a Grupo Mendoza ibériai termékeinek kizárólagos forgalmazója, amely a ibériai sertések tenyésztésére és sonkák, lapockák és lombozók gyártására specializálódott. Több birtokkal rendelkezik a Huelva-i Sierra különböző településein (ANDALÚZIA), és minden terméke saját tenyésztésű, a saját földjeiken legelnek. A tenyésztés, vágás, formázás, sózás, szárítás és érlelés folyamata hagyományos módon zajlik, ahogyan ezt ezen a vidéken ősidők óta szokás, hagyományos és kizárólag sertésvágóhídakban, szárítókban és a térség hentesüzemeiben.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play