Svájc, Wollerau
...A Vacsy a természetes megoldás! A mai élelmiszer-tartósítási módszerek nemkívánatos egészségügyi kockázatokat hordoznak, és nem védik meg az élelmiszerek természetes tulajdonságait: - Cukrozás A cukorfogyasztás növeli az elhízás, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek stb. kockázatát. - Sózás Túl sok só emeli a vérnyomást. Minél magasabb a vérnyomás, annál nagyobb a terhelés a...
Portfólió (195)
Németország, Bad Bramstedt
...A panírunkkal a hal mindig sikerül. Nincs savanyítás és sózás – csak panírozni, sütni és élvezni. Ezzel a finoman ízesített panírral optimális sütési eredményt érhetsz el, függetlenül attól, hogy halfilét vagy laposhalat dolgozol fel. Egyszerűen és gyorsan ropogós filéket készíthetsz a serpenyőből. Tartalom: 80,00 g Cikkszám: 205372...
Portfólió (89)
Olaszország, MILANO
... „körte” formát öltsön. A sózás kizárólag száraz módon történik, a töltés természetes hólyagban zajlik, a kötés pedig kézzel, zsinórral történik. Összetevők: Sertéscomb, só, fűszerek. Tartósítószer: kálium-nitrát. KG 2,676 NETTÓ SÚLY ÁR KG-KÉNT EURÓ 29,00 CSOMAGOLÁS 2 DB MINIMÁLIS RENDELÉS 50 CSOMAG 2 DB-BÓL LEJÁRAT 26/04/2025...
Portfólió (229)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Csontozott sonka központ. Rózsaszín szín, kiváló íz, mély aroma és lágy zsír jellemzi. Kézműves módon készült darabok, alacsony sótartalommal és 24-30 hónapos érleléssel. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Vákuumcsomagolva, 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg...
Portfólió (43)
Olaszország, Pasturo
...Ez egy D.O.P. lágy sajt, amelyet kizárólag pasztőrözött teljes tehéntej feldolgozásával állítanak elő. Henger alakú, lapos oldalú, egyenes peremű, átlagos súlya kb. 12 kg, a gyártási technikák függvényében változóan. A száraz sózás után néhány napig a formákat megfelelő érlelő helyiségekbe helyezik; ebben az időszakban, amely két vagy három hónapig is eltarthat, a tésztát többször is átfúrják...
Portfólió (7)
Franciaország, Caudry
Élelmiszeripari szövetek tervezője és gyártója, technikai szövetek széles választékának bevezetésével, amelyek a sajtok lecsöpögtetésére és érlelésére szolgálnak. Élelmiszeripari szűrőszövetek. Sajt vásznak. Élelmiszerrel érintkező technikai szövetek. Élelmiszeripari felhasználásra szánt technikai szövetek. Fejlesztünk egy élelmiszeripari textilválasztékot is pékségek számára, növekedési táblákhoz...
Portfólió (17)
Németország, Reinbek
...A sózás és bevonás egyidejű függőleges szállítás mellett történik. Egy polírozott rozsdamentes acél spirál csökkenti a termék tapadását a felületén. A jó keverés egyenletes megjelenést és kellemes ízeloszlást biztosít a terméken. A mozgatható berendezés függetlenül a pörkölőtől, a pörkölés előtt vagy után is használható. Az olyan paraméterek, mint a só- és olajmennyiség, a spirál dőlésszöge...
Portfólió (9)
Franciaország, Soreze
A TOM PRESS a szakemberek számára minden szükséges eszközt kínál az élelmiszerek tartósításához, feldolgozásához és a főzéshez: N°1 a házi készítés szerelmeseinek. A TOM PRESS több mint 5 000 különböző eszközt és terméket tervez és forgalmaz az élelmiszerek tartósításához, főzéshez és feldolgozásához. Ezzel az eszközzel gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és halakat, tejtermékeket, gabonaféléket...
Portfólió (195)
A Food Ingredients Technologies küldetése az élelmiszer-aromák és ízek testreszabott létrehozása és gyártása, az ételek receptjeinek megvalósítása és átalakítása érdekében. A Food Ingredients Technologies-nél az élelmiszer a szenvedélyünk, és tudjuk, hogy Önnek is az. Aki ételekről beszél, az ízekre gondol. A tevékenységünk szíve a tudásunk harmonizálása, funkcionális és aromás összetevők felhas...
Portfólió (19)
Olaszország, Forlì
...A pörkölt és sózott kesudió gyors snackként szolgál, és tökéletes társ a közös pillanatokhoz. A pörkölési folyamat célja, hogy ropogóssá és ízletessé tegye a gyümölcsöket, míg a sózás felerősíti a legfinomabb aromás árnyalatokat. Ezek vákuumcsomagolásban kerülnek forgalomba, hogy megőrizzék illatukat, készen állnak a felhasználásra, így egyszerűen egy tálba önthetők és további hozzávalók nélkül...
Portfólió (50)
Ausztria, Fürnitz
... alkalmazása van. Fő alkalmazásai és erősségei a következők: - Az ammónium-szulfátot leggyakrabban lúgos talajok műtrágyájaként használják. - Segít csökkenteni a talaj pH-értékét, és szükséges nitrogént biztosít a növények növekedéséhez. - Vízben oldódó rovarölő szerek, gyomirtók és gombaölők mezőgazdasági permetezésére használják. Ezekben kalcium- és vas-kationokat köt. - Fehérje-purifikálási módszerként használják kicsapással. - A vegyületek tisztítására szolgáló sózás módszerében is alkalmazzák. CAS szám: 7783-20-0 HS kód: 3102210000...
Portfólió (127)
Spanyolország, Santoña-Cantabria
...Az Angelachu szardíniák a CC Minőségellenőrzés ‘Cantabriából származó szardínia’ pecsétjével rendelkeznek, mivel három követelménynek felelnek meg: a nyersanyag a Cantabriából származik, tavaszi halászidényben fogták, és teljes mértékben Cantabriában dolgozták fel. Kezdjük a sózás folyamatát a halak besózásával, bélzéssel és hordókba csomagolásával. Gondosan figyelemmel kísérjük az érési...
Portfólió (14)
Franciaország, Vendin Le Vieil
A Simon-Dutriaux létesítmények Lens közelében, a Pas-de-Calais régióban találhatók, és két vállalat egyesülésének eredménye; a Simon, amelyet 1886-ban alapítottak, kezdetben a pácolt termékekre specializálódott, valamint a Dutriaux, amelyet 1935-ben alapítottak, és amely a halak füstölésére összpontosított. 2008-ban csatlakoztunk a Floridienne csoporthoz. Ez a belga cég ma vezető szerepet tölt be ...
Portfólió (1)
Franciaország, Thiais
Az EUROTECH CONCEPT egy Thiaisban található vállalat, amely az afrikai piacra szánt berendezések exportálására specializálódott. Piaci ismereteink révén, a vállalkozás indítására vágyó személyek segítése mellett, a cégek versenyképességének növelésében is segítünk a gépesítés által. Így ellátjuk a kis- és középvállalkozásokat, valamint az ipari szereplőket is. Közepes mértékben segítjük Afrikát eg...
Portfólió (82)
Olaszország, Parma
A Caseartecnica Bartoli vállalat Parma városában 1960 óta gyárt rozsdamentes acél gépeket sajt előállításához és vágásához, valamint általában az élelmiszeripar számára. Széles választékot kínál a tej mozgatásához és főzéséhez szükséges eszközökből, automatikus, félautomatikus és félig manuális eszközöket a sajt kis, közepes és nagy mennyiségben történő vágásához, olyan megoldásokat, amelyek egyed...
Portfólió (47)
Németország, Fellbach
... csökkenti a fagyáspontot. Ezzel meghosszabbítja a jégképződés újra megjelenését. Nagyon alacsony hőmérsékletek eléréséhez, illetve a hatékonyság további növeléséhez kalcium-kloridot vagy magnézium-kloridot használnak. Így a hóeltakarító só, más néven sózás, elengedhetetlen eszköz a jég és hó ellen. A tél gyakran váratlanul érkezik. Ezért fontos, hogy időben megfelelő mennyiséget készletezzünk.
Portfólió (8)
Franciaország, Pleucadeuc
...• Zsírkéreg: a bélés felületi zsíra • Zsírparázs: a bélés parázsából származó zsír • Zsíros vagy sovány bőr 21 cm széles és maximum 1 cm vastag • Nyersanyagok, amelyek az EGT által jóváhagyott vágóhidakról származnak ALKALMAZÁSOK • Zsír: húskészítmények, sózás (kolbászhús, töltelékek, pástétomok…) • Bőr: sonkák, sonkacsonkák… CSOMAGOLÁS • Zsír: szabad blokk vagy 20-25 kg-os polietilén...
Portfólió (9)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... történettel rendelkeznek, és amelyek eredete a Sus Scrofa Mediterraneus mediterrán alfajára vezethető vissza, a híres spanyol dehesák őshonos lakói, főként Salamancában találhatóak. A sózás folyamata Az Ibéricos Brisa-nál minden darabot tengeri sóval borítanak be, hogy elősegítsék a dehidratációt és a tartósítást, így hozzájárulva a gyógyított termékek jellegzetes színének és aromáinak...
Olaszország, Mesoraca
...A Calabrese Capocollo a malacnyak felső részének és a váll egy részének feldolgozásával készül. A húsokat sózzák és gondosan, kézzel masszírozzák, majd természetes bélbe töltik, és több mint 90 napig érlelik kontrollált hőmérsékleten és páratartalmon. A sózás során a tipikus calabriai recepthez tartozó fűszereket és aromás gyógynövényeket adnak hozzá, köztük a kihagyhatatlan őrölt paprikát. Kategória: Calabresi felvágottak SÚLY: 500/550g Súly: 0.550 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
...Só adagolása a SELDOS segítségével Sóadagoló berendezések a sóoldat medencék sózásához. A vegyszert a szállítóedényből egy tartályba vagy hordóba öntik, majd egy szállítóscrew segítségével egy oldószerbe adagolják. Onnan az oldott sót a medence vízkeringetési rendszeréhez juttatják. A sózás során a só adagolását vezetőképességméréssel szabályozzák. A vezetőképesség mérőcellája az oldószerhez...
Portfólió (25)
...KAR ÉS ÚT SÓ A nyers só speciális eszközök használatával történő törésével nyerik. Az útépítési és élelmiszeriparban a hó- és út só használata rendkívül elterjedt. A só, amikor a jégbe kerül, ecetsavas oldatának köszönhetően oldódik. Télen gyakran választják. Megakadályozza a jégképződést. Az autók biztonságos közlekedéséhez sózásra van szükség. A reggeli órákban végzett sózás...
Portfólió (4)
Spanyolország, Sant Fruitós De Bages
...Élelmiszer tinta hús jelölésére. Kézi és nyomtatós jelölés. Tintáink garantálják a tökéletes jelölést friss húsokon, még sózás, füstölés vagy fagyasztás után is. A jelölés tökéletesen látható. Tinta MER-hez. Elérhető 1, 5 és 25 literes kiszerelésben. Színek: barna, piros és kék.
Portfólió (9)
Franciaország, LANGEAIS
...Személyre szabottan készült, 316 vagy 321 rozsdamentes acélból készült rácsaink használhatók érleléshez, szárításhoz vagy sózáshoz, és könnyen rakodhatók és szállíthatók a rácstartó kocsijainkon. A Servi Doryl rácsokat olyan elválasztókkal látja el, amelyek megakadályozzák a sajtok érintkezését a szállítás és a sózás során. Anyag: Rozsdamentes acél 304 és 316 Méretek: - Rácsok minden méretben - Drótok száma: 35, 31 vagy 51 - Drót átmérője: 2,4 mm...
Portfólió (68)
Németország, Duisburg
...A sózás só vagy nitrites só a húsfeldolgozás során használatos. A nitrites só egy finom szemcsés különleges só, amely pontosan adagolt nitrittartalommal rendelkezik.
Portfólió (6)
... más kis snackhez. A terméktől függően az infravörös sütés akár 70%-kal is csökkentheti a sütési időt. A termékek belülről kifelé sülnek, így a végtermék több nedvességet tartalmaz, és tovább marad friss. A kezelés intuitív módon, érintőpanel segítségével történik. A vezérlés lehetőséget biztosít 50 egyedi sütési program tárolására. Opcionálisan a lágyított termékek kiolvaszthatók, és sütés előtt automatikusan megsózhatók. Ehhez a termékeket kiemelik a sütőből, majd a sózás után visszahelyezik.
Portfólió (9)
Törökország, Denizli
...mogyoró, pisztácia, napraforgómag, kesudió, mandula sózás- és pörkölőgép...
Portfólió (2)
...A gondosan válogatott friss olívabogyókat az Aydın-i gyárunkban dolgozzuk fel, miután figyelmesen betakarítottuk őket és szorgalmas termelési folyamaton mentek keresztül. A hagyományos török sózás módszerét alkalmazva eltávolítottuk a keserűséget, és sima, ízletes ízt adtunk az olívabogyóknak, biztosítva a megfelelő textúrát, és gazdag, sötétbarna színt produkálva.
Ausztria, Baden
...A Baden bei Wien-i BlitzProfik átfogó téli szolgáltatással kísérik Önt az egész téli szezonban. Legyen szó magánházról, lakóközösségről, orvosi rendelőről vagy üzlethelyiségről – a hóeltakarítás nem egyenlő a hóeltakarítással, és azt tapasztalt szakembereknek kell elvégezniük. A járdákon, gyalogutakon, utakon, parkolóhelyeken, raktárterületeken és udvarokon a hóeltakarítás és a sózás törvényileg...
Portfólió (3)
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play