Olaszország, MILANO
... „körte” formát öltsön. A sózás kizárólag száraz módon történik, a töltés természetes hólyagban zajlik, a kötés pedig kézzel, zsinórral történik. Összetevők: Sertéscomb, só, fűszerek. Tartósítószer: kálium-nitrát. KG 2,676 NETTÓ SÚLY ÁR KG-KÉNT EURÓ 29,00 CSOMAGOLÁS 2 DB MINIMÁLIS RENDELÉS 50 CSOMAG 2 DB-BÓL LEJÁRAT 26/04/2025...
Portfólió (229)
Olaszország, Pasturo
...Ez egy D.O.P. lágy sajt, amelyet kizárólag pasztőrözött teljes tehéntej feldolgozásával állítanak elő. Henger alakú, lapos oldalú, egyenes peremű, átlagos súlya kb. 12 kg, a gyártási technikák függvényében változóan. A száraz sózás után néhány napig a formákat megfelelő érlelő helyiségekbe helyezik; ebben az időszakban, amely két vagy három hónapig is eltarthat, a tésztát többször is átfúrják...
Portfólió (7)
Olaszország, Forlì
...A pörkölt és sózott kesudió gyors snackként szolgál, és tökéletes társ a közös pillanatokhoz. A pörkölési folyamat célja, hogy ropogóssá és ízletessé tegye a gyümölcsöket, míg a sózás felerősíti a legfinomabb aromás árnyalatokat. Ezek vákuumcsomagolásban kerülnek forgalomba, hogy megőrizzék illatukat, készen állnak a felhasználásra, így egyszerűen egy tálba önthetők és további hozzávalók nélkül...
Portfólió (50)
Olaszország, Parma
A Caseartecnica Bartoli vállalat Parma városában 1960 óta gyárt rozsdamentes acél gépeket sajt előállításához és vágásához, valamint általában az élelmiszeripar számára. Széles választékot kínál a tej mozgatásához és főzéséhez szükséges eszközökből, automatikus, félautomatikus és félig manuális eszközöket a sajt kis, közepes és nagy mennyiségben történő vágásához, olyan megoldásokat, amelyek egyed...
Portfólió (47)
Olaszország, Mesoraca
...A Calabrese Capocollo a malacnyak felső részének és a váll egy részének feldolgozásával készül. A húsokat sózzák és gondosan, kézzel masszírozzák, majd természetes bélbe töltik, és több mint 90 napig érlelik kontrollált hőmérsékleten és páratartalmon. A sózás során a tipikus calabriai recepthez tartozó fűszereket és aromás gyógynövényeket adnak hozzá, köztük a kihagyhatatlan őrölt paprikát. Kategória: Calabresi felvágottak SÚLY: 500/550g Súly: 0.550 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Cremona
... mindegyik felbecsülhetetlen, mint a régi receptekben. A hosszú érlelés nap mint nap a "megfelelő távolságban" történik, hogy egy megkülönböztető illatot és ízt ajándékozzon a sózás és a kézi kötések révén. A napi minőségellenőrzések, a kiválóság iránti mániákus figyelem, a kiválasztott, magas minőségű olasz nemes húsok exkluzív választása. Értékes összetevők, amelyeket minden nap belefoglalunk...
Olaszország, Castel Goffredo
Rugalmas, lélegző szövetcsövek készítése sonkák, vállak, capocollo, coppe, filze, pancette stb. védelmére bármilyen rovar ellen a érlelés során. A sonkát, capocollo-t stb. a csőbe helyezve használják, közvetlenül a sózás után. Nagykereskedelmi védőcsövek gyártása az élelmiszeripar számára, cégünk, amely Mantova megyében található, szintetikus és természetes anyagokból készült csöveket gyárt a húskészítményekhez. Speciális gépek és szálak segítségével antibakteriális és tartós termékeket garantálunk. Ezenkívül képesek vagyunk az ügyfél igényei szerint egyedi termékeket létrehozni.
Olaszország, Cisliano
... ki, amikor az íz, a tojás mérete és a textúra tökéletes. A sózás során egy speciális sókeveréket használnak, és semmilyen típusú tartósítószert vagy konzerválószert nem adnak hozzá. A kaviár eltarthatósági ideje 90 nap, ha 0-3 °C hőmérsékleten tárolják.
Olaszország, Nichelino
Néhány éve együttműködöm társasházkezelőkkel, cégekkel és magánszemélyekkel különböző szolgáltatások nyújtásában, többek között: konténerek mozgatása, hóeltakarítás és sózás, különféle takarítások, pincék és padlások kiürítése, kisebb kertészeti munkák. Nagyon precíz, a munkámban komoly, segítőkész embernek tartom magam, mindig hajlandó vagyok megfelelni az ügyfél igényeinek és kéréseinek. Szolgáltatásaimat ünnepnapokon is nyújtom. Ha árajánlatot szeretnél, ne habozz kapcsolatba lépni velem. Szenvedéllyel és elkötelezettséggel végzem a munkámat, mindig az ügyfél elégedettségét szem előtt tartva.
Olaszország, San Demetrio Corone
Kifejezetten sós termékek, mint a D.O.P. capocollo és pancetta előállítására készült, a Madeo Industria Alimentare a calabriai fekete sertés sonka és szalámi gyártásával is foglalkozik. Az alkalmazott technikák jellemzően kézművesek, mint például a sózás, amelyet még mindig kézzel végeznek a tipikus sós lében, ahogyan azt régen is tették. Azonban, ahol szükséges, nem vetik meg a modern technológiák alkalmazását, így a szárítást entalpiás gépekre bízzák, amelyek a külső klimatikus viszonyokat kihasználva reprodukálják a belső ideális szellőzést.
Olaszország, Casale Sul Sile
... logójával is csomagolhatók. Édességekhez való aromák ampullákban, mindenféle díszítés, kandírozott gyümölcsök, tortagyertyák, valamint egy rendkívül magas minőségű édességkészítmények széles választéka, gluténmentes, laktózmentes, tartósítószer-mentes, hidrogénezett zsírok nélküli, GMO-mentes. A híres Mediterrán Sózás termékcsalád, amely 8 különböző ízesítést tartalmaz, valamint a "Kísértések...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play