Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
A Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. egy több mint 58 éves tapasztalattal rendelkező vállalat a friss és fagyasztott ibériai sertéshús kereskedelme és forgalmazása terén. 1952-es alapítása óta folyamatosan elkötelezett az innováció és a minőség iránt, alkalmazkodva a piac és ügyfelei igényeihez. Fejlődésünk lehetővé tette számunkra, hogy optimalizáljuk létesítményeinket és eljárásainkat, így...
Portfólió (16)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával és oregánóval ízesítve. Nettó súly: 100 g. Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincs korlátozás. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Áztatás, ízesítés, töltés, szárítás, érlelés, szeletelés és csomagolás. Hozzávalók: Ibériai Bellota sertés hátsó, D.O Pimentón de la Vera, természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával. Nettó súly: 100 g.
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... sózókamrában egy napot töltenek el minden egyes friss darab kilója után, kontrollált hőmérsékleten, 3º és 5º Celsius között, és 75% és 85% közötti relatív páratartalom mellett. Fajta: 100% Ibériai Tápanyag: Bellota Címke: Piros Energiaérték: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Zsírok: 32.3 g Telített zsírok: 9.7 g Szénhidrátok: 1 g Cukrok: 0,5 g Fehérjék: 28.8 g Só: 3.6 g...
Spanyolország, Cuarte De Huerva
...A lomo iberico egy tipikus spanyol felvágott, amely hasonlít a sovány coppa-ra, finom állagú és enyhén fűszeres. A „Cinco Jotas” tiszta Bellota lomo iberico a spanyol iberikus sertés iliospinalis izomzatából készül, amelyet félig szabad tartásban nevelnek az Ibériai-félsziget legelőin. A „Montanera” időszakában (ez a különleges zsírosodási fázis, amely kizárólag az iberikus sertés tenyésztésére...
Portfólió (10)
Spanyolország, Aracena
...100% ibériai fajtájú sertés elülső része, amelyet gabonával, legelőkkel és makkot etettek a montanera időszakában.
Portfólió (3)
... kötelezettségekkel egy olyan szektorban, ahol jelenleg nagy zűrzavar uralkodik a fogyasztók körében. A JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) csak "tiszta ibériai" sertésekből származó termékeket árusít, jelenleg "100% ibériai" sertéseket, és csak "bellota" vagy "cebo de campo" minőségekben. Autentikus "pata negra" a madridi hegyekből. A 100% ibériai sertések azok, amelyek 100% ibériai apától és anyától származnak, és bejegyzettek az Ibériai Sertésfajta Genealógiai Könyvében.
Spanyolország, La Muela
...Különösen a sonkák érlelésére és fehér sertés pincészetekre, a Bodega anyakoca sonkákra, a Reserva és Gran Reserva sonkákra, valamint a Duroc Gran Reserva sertés lábával készült sonkákra specializálódtunk. Termékeink mindig a szakembereknek szólnak: élelmiszerforgalmazóknak, catering szolgáltatóknak és vendéglátóknak. Lépjen kapcsolatba velünk, és egyedi árajánlatot adunk Önnek.
Spanyolország, Cumbres Mayores
CÉG, AMELY A FRISS IBÉRI KÉSZÍTMÉNYEK, IBÉRI SONKÁK ÉS IBÉRI FELVÁGOTT TERMÉKEK ELADÁSÁRA SPECIALIZÁLÓDIK...
Franciaország, Ste Eulalie
... pata negra bellota sonka egy szenvedély, és bármilyen kérdést feltehet nekünk! Számos előnyünk van, és szeretnénk: - Egyedi termékeink vannak, amelyek kis termelőktől származnak - Franciaország legnagyobb ibériai sonka kínálatával rendelkezünk - A szállítás ingyenes 80€ vásárlás felett.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play