Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
A Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. egy több mint 58 éves tapasztalattal rendelkező vállalat a friss és fagyasztott ibériai sertéshús kereskedelme és forgalmazása terén. 1952-es alapítása óta folyamatosan elkötelezett az innováció és a minőség iránt, alkalmazkodva a piac és ügyfelei igényeihez. Fejlődésünk lehetővé tette számunkra, hogy optimalizáljuk létesítményeinket és eljárásainkat, így...
Portfólió (16)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával és oregánóval ízesítve. Nettó súly: 100 g. Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincs korlátozás. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Áztatás, ízesítés, töltés, szárítás, érlelés, szeletelés és csomagolás. Hozzávalók: Ibériai Bellota sertés hátsó, D.O Pimentón de la Vera, természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával. Nettó súly: 100 g.
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... sózókamrában egy napot töltenek el minden egyes friss darab kilója után, kontrollált hőmérsékleten, 3º és 5º Celsius között, és 75% és 85% közötti relatív páratartalom mellett. Fajta: 100% Ibériai Tápanyag: Bellota Címke: Piros Energiaérték: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Zsírok: 32.3 g Telített zsírok: 9.7 g Szénhidrátok: 1 g Cukrok: 0,5 g Fehérjék: 28.8 g Só: 3.6 g...
Spanyolország, Cuarte De Huerva
...A lomo iberico egy tipikus spanyol felvágott, amely hasonlít a sovány coppa-ra, finom állagú és enyhén fűszeres. A „Cinco Jotas” tiszta Bellota lomo iberico a spanyol iberikus sertés iliospinalis izomzatából készül, amelyet félig szabad tartásban nevelnek az Ibériai-félsziget legelőin. A „Montanera” időszakában (ez a különleges zsírosodási fázis, amely kizárólag az iberikus sertés tenyésztésére...
Portfólió (10)
Spanyolország, Aracena
...100% ibériai fajtájú sertés elülső része, amelyet gabonával, legelőkkel és makkot etettek a montanera időszakában.
Portfólió (3)
... kötelezettségekkel egy olyan szektorban, ahol jelenleg nagy zűrzavar uralkodik a fogyasztók körében. A JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) csak "tiszta ibériai" sertésekből származó termékeket árusít, jelenleg "100% ibériai" sertéseket, és csak "bellota" vagy "cebo de campo" minőségekben. Autentikus "pata negra" a madridi hegyekből. A 100% ibériai sertések azok, amelyek 100% ibériai apától és anyától származnak, és bejegyzettek az Ibériai Sertésfajta Genealógiai Könyvében.
Spanyolország, La Muela
...Különösen a sonkák érlelésére és fehér sertés pincészetekre, a Bodega anyakoca sonkákra, a Reserva és Gran Reserva sonkákra, valamint a Duroc Gran Reserva sertés lábával készült sonkákra specializálódtunk. Termékeink mindig a szakembereknek szólnak: élelmiszerforgalmazóknak, catering szolgáltatóknak és vendéglátóknak. Lépjen kapcsolatba velünk, és egyedi árajánlatot adunk Önnek.
Spanyolország, Cumbres Mayores
CÉG, AMELY A FRISS IBÉRI KÉSZÍTMÉNYEK, IBÉRI SONKÁK ÉS IBÉRI FELVÁGOTT TERMÉKEK ELADÁSÁRA SPECIALIZÁLÓDIK...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play