Franciaország, Val De Cognac
...Egy új, ízletes recept létrehozása, amely erősebb, autentikusabb és hozzáadott cukor nélkül készült, mindig a hagyományos családi receptek alapján, a szakértő ínyencek kielégítésére szolgál. A finom ízű mezőgazdasági rumot kizárólag a gyümölcs és a fűszer emeli ki, mindkettő fair trade forrásból származik. Egy új élmény, amit megoszthatunk...
Portfólió (29)
Franciaország, Estillac
...A bio stevia por egy természetes édesítőszer, amelyet a Stevia rebaudiana növény leveleiből nyernek, vegyszerek vagy műtrágyák használata nélkül termesztve. Célja, hogy helyettesítse a hagyományos cukrot különböző élelmiszer- és italtermékekben, miközben egészségesebb és kalóriamentes alternatívát kínál. A mi bio stevia porunk ideális megoldást jelent az élelmiszeripari vállalatok számára, akik egészségesebb termékeket szeretnének kínálni anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a fogyasztók által kedvelt édes ízben.
Portfólió (5)
Bulgária, Sliven
...Cukor Magáncímke...
Portfólió (16)
Litvánia, Kaunas
A Konsonetas, más néven Konsonet, egy litván cég, amely a természetes, finomítatlan cukor és kakaótermékek importálására specializálódott. Termékeink között megtalálható a Demerara, a sötét muscovado, az arany granulált és a kávé kristályok. Termékünk vegánok és vegetáriánusok számára is alkalmas, és a British Retail Consortium (BRC), Kosher, Halal által tanúsított. Két új cukortípust is bevezett...
Portfólió (23)
Németország, Halle
...100% Gyümölcs! Fagyasztva szárított BIO eper szeletek, BIO sárgabarack darabok, BIO zöld alma, héjjal, darabokban. Újra zárható, álló tasakban csomagolva. 100 g fagyasztva szárított BIO gyümölcshöz akár 900 g friss gyümölcs is szükséges.
Portfólió (93)
Németország, Gnarrenburg
... fogyasztanak vegánok. A vendéglátóiparban is szívesen használják az agávédicklét, például koktélokhoz. A Mexikóban különböző agávéfajtákból készült nyersanyag glükózból, de lényegében fruktózból (kb. 80%) áll, így nagyon alacsony glikémiás indexszel rendelkezik. Az agávédicklét gyakran használják cukor helyettesítésére, különösen a vegánok gyakran méz helyett is fogyasztják. Ez egy kicsit édesebb, mint a méhészeti termék. A BIO Agávészirup gyorsan feloldódik, és különböző színárnyalatokban és eltérő...
Portfólió (10)
Franciaország, Brignais
... darabok* 7% (kakaó: minimum 57%)(kakaómassza*, nádcukor*, kakaóvaj*, vaníliapor*), rizsfehérje*, finomítatlan nádcukor*, barna nádcukor*, őrölt mogyoró*, törött dió*, sütőpor: nátrium-bikarbonát. *Bio gazdálkodásból származó összetevők. Nyomokban tartalmazhat dióféléket, tejet, szóját. Súly: 180g Bio: Igen Vegán: Igen...
Portfólió (26)
...Bio Fügelekvár Energia (kJ és kcal): 1017 kJ Kalória: 243 kcal Fehérje (g): 0,77 g Szénhidrát (g): 60,19 g Cukor (g): 60,19 g Zsír (g): 0 Rost (g): 0,43 g...
Portfólió (82)
Franciaország, Paray Vieille Poste
...BIOVIT AM 100% tiszta bio gránátalma lé Cukor nélkül Egy elbűvölő textúra és egy kiváló íz, igazi élvezet a ízlelőbimbóknak, mindez a gránátalma minden jótékony hatásával! Ez a tiszta bio gránátalma lé Franciaországban készült szicíliai gránátalmákból. A napfényen érlelt, jó gránátalmák íze egyszerűen ízletes!
Portfólió (70)
... a cukorkákat különböző módon használhatja: - teák, infúziók, tej vagy kávé édesítésére, - az asztal díszítésére. A sáfrányos cukorkák keverőpálcikaként használhatók. Bármikor eltávolíthatja őket, hogy beállítsa a kívánt cukormennyiséget. Ha nem szeretné az egész pálcikát felhasználni, nyugodtan eltávolíthatja, mielőtt teljesen megolvadna, majd hagyja megszáradni a levegőn, hogy később újra felhasználhassa. Fedezze fel bio sáfrányunkat. Kartondoboz: 10 csomag...
Portfólió (45)
Franciaország, Escamps
...Fedezze fel a Dizane-t, bio koncentrált teáinkat, amelyeket szenvedéllyel és elkötelezettséggel állítunk elő a biogazdálkodás keretein belül. A Dizane tiszta és természetes hidrolátumokból készül, helyi, bio tanúsítvánnyal rendelkező növényekből, cukor, édesítők és adalékanyagok nélkül. Tökéletes választás gasztronómiai éttermek, trendi bárok, ínycsiklandó boltok, bio üzletek és gyógyszertárak...
Portfólió (10)
Horvátország, Donja Voca
... omega-3 és omega-6 zsírsavakat. Vitaminok, ásványi anyagok és rost forrása. A fehérjék elengedhetetlen részét képezik a napi étrendnek az immunitás javítása érdekében. Az organizmus alapvető részét képezik, és szinte minden sejtes folyamatban részt vesznek. Nagyon hasznosak az edzés utáni izomregenerációhoz, az izomtömeg növeléséhez és a fogyáshoz, mivel csökkentik a cukor iránti igényt. Ennek a...
Portfólió (11)
Franciaország, Montenay
...Egyéb csomagolások NAGYKERESKEDÉS és ZACSKÓK: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Ez a teljes cukor, amely Dél-Amerikából származik, a cukornád préselésével és a víz elpárologtatásával készül, mielőtt reszelik (innen ered a neve). A Costa Ricából származó VIJAYA Rapadura Cukor nem finomított, és szabálytalan szemcsemérettel rendelkezik. Magas melasztartalma miatt sötétbarna színt és enyhén karamellás illatot kap. Felébreszti az ízlelőbimbókat, és intenzív ízélményeket kínál. Azonban fontos, hogy ne fogyasszuk túlzottan, és mértékkel élvezzük.
Portfólió (120)
Franciaország, Arengosse
...A Yaya Naturellement Savoureux bio kókuszcukor egy ízletes és tápláló alternatíva a hagyományos cukorhoz képest. A biológiai kókuszpálma rügyének nedvéből készült, ez a finomítatlan cukor természetesen édes, ízletes kókusz ízével és egy finom karamellás árnyalattal rendelkezik. Jellemzők: Biológiai Eredet: A mi kókuszcukrunk bio tanúsítvánnyal rendelkezik, vegyszerek és káros anyagok nélkül...
Portfólió (200)
Németország, Schwetzingen
...aminosav és vitamin található benne. Az indiai és közép-amerikai természetgyógyászatban évszázadok óta használt Aloe vera a széleskörű gyógyító tulajdonságai miatt "elsősegély növényként" ismert. bio aloe vera lé 1.200 mg Aloverose (prémium): 1 liter bio aloe bőrgél 99 % – prémium: 200 ml Származás: Mexikó...
Portfólió (27)
Németország, Uetersen
A Sweet Ingredients az Ön tanácsadó forgalmazója a természetes édesítőszereknek, mint cukorpótlók és élelmiszer-adalékanyagok, a hangsúly a alacsony glikémiás, fogbarát cukorpótlókon, mint a Xylit. Más kategóriák, mint a Bio-Kókusz cukor, Isomaltulose stb. termékként elérhetők. Termékkínálatunk sokféleképpen segít Önnek a gyártási folyamatok és a termékek eredményeinek optimalizálásában. Széleskö...
Portfólió (14)
Németország, Frankfurt Am Main
...Ez a termék finomított kakaóbab, kakaóvaj és cukor keverékéből készült. 50%, 70% vagy 80% kakaó. A 70%-os keserű csokoládé antioxidánsokat és teobromint tartalmaz, amelyek serkentik a vérkeringésünket. TERMÉKALKALMAZÁSOK Fő felhasználási területe a cukrászat (különösen a sütik), pékség, fagylalt, csokoládéitalok és különböző ételek bevonása.
Portfólió (31)
Németország, Heidelberg
...Áfonyás Édes Íz Fő összetevők: áfonya, cukor, cékla, gyömbér Természetes: Nem Hőkezelés: Nem Colin-Összetevők Ref: 058K2401...
Portfólió (6)
Olaszország, Moio Della Civitella
...Csak két összetevő: szigorúan válogatott idény citromok és olasz cukor. Vákuumos Főzési Folyamat: A lekvárt vákuumban 55 fokon főzik, egy olyan folyamat, amely megőrzi a gyümölcs organoleptikus tulajdonságait, megőrizve az ízt és a tápanyagokat. Adalékanyagok Hiánya: Tartósítószerek, savkorrekciós anyagok vagy színezékek nélkül, egy autentikus és természetes termékért. Utánozhatatlan Íz: Tökéletes egyensúly a édesség és egy enyhe savanyú utóíz között, ideális a friss citromok ízének kiemelésére.
Portfólió (16)
Németország, Hamburg
...A Bio Xylitol egy cukoralkohol, amelynek édesítőereje megegyezik a cukoréval. A Bio Xylitol csak a kalóriák 40%-át tartalmazza a cukorhoz képest. A Bio Xylitol tanúsított bio kukorica fermentálásával készül. Kína: 25 kg...
Portfólió (7)
Franciaország, Saint-Omer
...Ez a cukormentes változat bio eritritből készült, amely a legjobb egészséges édesítőszer (természetes és organikus szénhidrát fermentálásából származik). Természetes fermentáció Hozzáadott cukor nélkül Alkoholtól mentes Biológiai Alacsony kalóriatartalmú (10Kcal/100ml) Franciaországban készült Nettó súly: 580 g Űrtartalom: 330 ml...
Portfólió (189)
...A TOO COCO természetes és bio hámlasztó jótékony hatásai: tökéletesen tiszta és egészséges bőrt kap, anélkül, hogy irritálná azt. A világos cukor és a kókuszvirág cukor kristályai fokozatosan feloldódnak, miközben hámlasztja a bőrét. Az arcbőre felélénkül a kókusz illóolajának és a hibiszkusznak köszönhetően. A hibiszkuszpor antioxidáns tulajdonságai, a kakukkfű kivonattal és a citrom...
Portfólió (23)
Franciaország, Aix En Provence
... Összetevők: T65 búzaliszt, T80 búzaliszt (9%), növényi zsírok (kókusz, napraforgó), tönkölybúza liszt, élesztő, cukor, só, lisztkezelő anyag: aszkorbinsav. Gyártva egy olyan műhelyben, ahol szezámmagot, tojásokat és tejtermékeket használnak. Csomagolás: körülbelül 52 darab/zsák Nettó súly: 150g Tápérték jellemzők: Átlagos tápérték 100g-ra vonatkoztatva Energiaérték: 1743 KJ, azaz 413 Kcal Zsírok: 8.2 g amelyből telített zsírsavak: 3.7g Szénhidrátok: 71.1 g amelyből cukrok: 1.7 g Élelmi rost: 5.
Portfólió (31)
Németország, Bad Bentheim
... származnak. Minden terméket Európában ellenőriznek és gyakran csomagolnak is. A BIO minőségi jelzés 100%-ban ellenőrzött biológiai és megbízható. Ezek az összetevők ezért garantáltan mentesek mindenféle adalékanyagtól, mint például cukor, zsírok, és megfelelnek az összes európai növényvédő szerre vonatkozó követelménynek. Termékeink minőségét rendszeresen ellenőrizzük.
Portfólió (549)
...és óvatosan masszírozza be az arcát körkörös mozdulatokkal. Alaposan öblítse le, majd alkalmazzon a bőrének megfelelő maszkot. A "gommage bio" előnyei: - Puha és selymes bőr - Jobb vérkeringés - Harc a narancsbőr ellen - Ragyogó barnaság - Könnyebb szőrtelenítés - A kezelések hatékonyságának fokozása SKU: COS0020 Súly: 0.2 kg Térfogat: 250ml...
Portfólió (336)
...A Nigay exkluzív forgalmazójaként széles választékot kínálunk magas minőségű és exkluzív karamelltermékekből és specialitásokból. A standard karamellák mellett bio-, Fairtrade- és vegán lehetőségeket is tudunk kínálni.
Portfólió (20)
Lengyelország, Brzozów
...A BIO agávészirup világos egy természetes termék ökológiai termesztésből. Az agávét több száz éve termesztik, főként Dél- és Közép-Amerikában. Húsos, vastag levelei vannak, amelyek rózsaszerűen helyezkednek el, éles tüskékkel borítva. A világos agávénak alternatívának kell lennie a fehér cukor és a méz helyett. Íze finomabb, mint a mézé. Az agávészirup majdnem 1,5-szer édesebb, mint a hagyományos...
Portfólió (781)
Spanyolország, La Garriga
...A Sugar Bio (azúcar bio) az organikus és fenntartható termesztési módszerekkel előállított cukorra utal. Ez a cukor cukornádból vagy cukorrépából származik, amelyet peszticidek és szintetikus műtrágyák használata nélkül termesztenek, és olyan módon dolgozzák fel, hogy minimalizálja a környezeti hatást. A cukor bio élelmiszerekben és ökológiai termékek előállításában használatos, és olyan szabványok által tanúsított, amelyek garantálják a minőségét és fenntartható eredetét.
Portfólió (141)
Németország, Wörrstadt
...A LECKER’S Bio Bourbon Vaníliacukorral a sütemények, péksütemények, koktélok, desszertek, teák és még sok más ízét finoman gazdagíthatja – közvetlenül a természetből. • A dél-amerikai cukornádból származó nyers nádcukor sem finomított, sem kémiailag fehérített. • A legfinomabb vanillin az igazi Bourbon vaníliababból adja meg a tökéletes ízét. • Bio Bourbon Vaníliacukrunk 10% valódi bio Bourbon...
Portfólió (41)