Olaszország, San Stino Di Livenza
A CASERE mezőgazdasági vállalat tökéletesen beilleszkedik a D.O.C. Lison - Pramaggiore területébe, amely San Stino di Livenza (Velence) községben található. A terület különleges formája lehetővé tette, hogy magas minőségű terméket állítsanak elő mind a fehér, mind a vörös borokból, így nyolc különböző fajtát képviselnek a Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore-ban. A régióban szerzett h...
Portfólió (43)
Franciaország, La Chapelle Heulin
...Hagyományos Módszer Demi-Sec Szőlőfajta: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Étel- és Borpárosítás: Desszertekhez.
Portfólió (20)
Franciaország, Malataverne
...Tartalom 75 cl Rosé, a legjobb cinsault szőlőink régi ültetvényeinek válogatásából. KÓSTOLÁS SZOLGÁLTATÁSI HŐMÉRSÉKLET 11° és 12° között ÉTEL- ÉS BORPÁROSÍTÁS Aperitif célokra, Grillezett halak, Grillezett fehér húsok, Ázsiai specialitások, Mediterrán konyha...
Portfólió (188)
Franciaország, Banyuls Dels Aspres
...Szőlőfajták: Grenache Blanc - Grenache Gris Talaj: Argilo-Calcaire, régi szőlőültetvények a napos Aspres terroir teraszain Borászat: Közvetlen préselés, hőszabályozott tartályban erjesztés, majd francia tölgyfahordókban érlelés seprőn való keveréssel. Kóstolás: Ezüstös árnyalatú szín, Az illat finom őszibarack, körte és pirított kenyér vagy briós aromákat kínál. A szájban kerek, miközben megőrzi frissességét. Ez egy kiegyensúlyozott és összetett fehérbor. Étel- és borpárosítás: Grillezett tubot vagy dorade, Comté sajt, zöldségek plancha módra Aranyérmes Gilbert és Gaillard által...
Portfólió (8)
Franciaország, Auxerre
...Borászat Kézi szüret. Részleges szőlőleválasztás. 28-35 napos maceráció hőmérséklet-ellenőrzéssel (26°-30° között). Alacsony nyomású pneumatikus préselés (1 bar alatt). 18-24 hónapos érlelés beton tartályban. Palackozás saját kezűleg, pincénkben. Palackos érlelés, 6 hónap a forgalomba hozatal előtt. Étel- és borpárosítás fűszeres ételek, vörös húsok, gesztenyével sült kakas, királyi nyúlpörkölt...
Portfólió (190)
Franciaország, Lys Haut Layon
... g/liter Fok: 12,5% térfogat ​Kóstolás 10 és 12 °C között Érési potenciál: 5-10 év Egyensúly: édes Étel- és borpárosítás: Aperitifként, desszertként süteményekkel, pitékkel... Őszibarack és citrusfélék jegyei Fok: 12,5% térfogat...
Portfólió (43)
Franciaország, Roubia
... citromaromák, gazdag grapefruit aromák. Íz Komplex, gazdag, selymes, citromjegyek, grapefruitjegyek, nektarinjegyek, finom tanninok, olvadt tanninok, lágy, ásványos, struktúrált test, jó intenzitás, jó tartósság. Étel- és borpárosítás Hideg előételek, Mediterrán konyha, Fűszeres ételek, Sushi, Gyümölcsös desszertek Szín: Rozé Szőlőfajta: Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Tartalom: 75 cl (Palack)...
Portfólió (28)
Spanyolország, Salamanca
...Borkóstoló túrák Spanyolországban/Portugáliában. Szőlőültetvények és borászatok felfedezése, privát borkóstoló VIP túrák butik pincékben, borpárosítás szőlőültetvényeken, sherry és Cava kóstoló élmény. A Slowwines boros kiruccanásokat és bodega látogatásokat szervez, egyedi boros pillanatokat teremtve. A Slowwines egy spanyol székhelyű utazási cég, amelyet két jól utazott borrajongó alapított...
Közvetlen import Olaszországból, érett borok szakértője (különösen Piemontból), egyéni tanácsadás, boros szemináriumok, pohárszemináriumok, borpárosítás menükhöz (magánrendezvényekhez is)...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play