Franciaország, La Chapelle Heulin
...Hagyományos Módszer Demi-Sec Szőlőfajta: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Étel- és Borpárosítás: Desszertekhez.
Portfólió (20)
Franciaország, Malataverne
...Tartalom 75 cl Rosé, a legjobb cinsault szőlőink régi ültetvényeinek válogatásából. KÓSTOLÁS SZOLGÁLTATÁSI HŐMÉRSÉKLET 11° és 12° között ÉTEL- ÉS BORPÁROSÍTÁS Aperitif célokra, Grillezett halak, Grillezett fehér húsok, Ázsiai specialitások, Mediterrán konyha...
Portfólió (188)
Franciaország, Banyuls Dels Aspres
...Szőlőfajták: Grenache Blanc - Grenache Gris Talaj: Argilo-Calcaire, régi szőlőültetvények a napos Aspres terroir teraszain Borászat: Közvetlen préselés, hőszabályozott tartályban erjesztés, majd francia tölgyfahordókban érlelés seprőn való keveréssel. Kóstolás: Ezüstös árnyalatú szín, Az illat finom őszibarack, körte és pirított kenyér vagy briós aromákat kínál. A szájban kerek, miközben megőrzi frissességét. Ez egy kiegyensúlyozott és összetett fehérbor. Étel- és borpárosítás: Grillezett tubot vagy dorade, Comté sajt, zöldségek plancha módra Aranyérmes Gilbert és Gaillard által...
Portfólió (8)
Franciaország, Auxerre
...Borászat Kézi szüret. Részleges szőlőleválasztás. 28-35 napos maceráció hőmérséklet-ellenőrzéssel (26°-30° között). Alacsony nyomású pneumatikus préselés (1 bar alatt). 18-24 hónapos érlelés beton tartályban. Palackozás saját kezűleg, pincénkben. Palackos érlelés, 6 hónap a forgalomba hozatal előtt. Étel- és borpárosítás fűszeres ételek, vörös húsok, gesztenyével sült kakas, királyi nyúlpörkölt...
Portfólió (190)
Franciaország, Lys Haut Layon
... g/liter Fok: 12,5% térfogat ​Kóstolás 10 és 12 °C között Érési potenciál: 5-10 év Egyensúly: édes Étel- és borpárosítás: Aperitifként, desszertként süteményekkel, pitékkel... Őszibarack és citrusfélék jegyei Fok: 12,5% térfogat...
Portfólió (43)
Franciaország, Roubia
... citromaromák, gazdag grapefruit aromák. Íz Komplex, gazdag, selymes, citromjegyek, grapefruitjegyek, nektarinjegyek, finom tanninok, olvadt tanninok, lágy, ásványos, struktúrált test, jó intenzitás, jó tartósság. Étel- és borpárosítás Hideg előételek, Mediterrán konyha, Fűszeres ételek, Sushi, Gyümölcsös desszertek Szín: Rozé Szőlőfajta: Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Tartalom: 75 cl (Palack)...
Portfólió (28)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play