Magyarország, Budapest
...A kockázott hagyma és a hagymapor alapvető összetevők számos kulináris alkalmazásban. A kockázott hagyma finomra szeletelt és szárított, míg a hagymapor dehidratált, őrölt hagymából készül. Mindkét forma fűszerezéshez, fűszerkeverékekhez és húsfűszerekhez használható. A kockázott hagyma édes ízt ad a leveseknek, pörkölteknek és rakott ételeknek, míg a hagymapor szinte minden sós ételben sokoldalúan felhasználható. A hatékonyságuk megőrzése érdekében mindkettőt légmentesen záródó edényben kell tárolni, távol a fénytől és a nedvességtől.
Portfólió (57)
Spanyolország, Molina De Segura
A LORD SPICES GROUP egy szilárd múlttal rendelkező vállalat a fűszerek és természetes termékek szektorában, amely a legmagasabb minőségű termékek kínálatáról ismert. Több mint két évtizede alapították, de több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik, és fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy nemzeti és nemzetközi szinten referenciává váljunk. Főként fűszerek és ízesítők gyártására és forgalm...
Portfólió (52)
Bulgária, Sofia
...fűszer típusa. Az aromás, koncentrált granulátumok dehidratált hagymából készülnek. Ez az anyag dehidratált, őrölt hagymát tartalmaz, leggyakrabban hagymagumókból. A dehidratálás miatt a termék hosszabb eltarthatósággal rendelkezik. Azt mondják, hogy a szárított hagyma megakadályozza a bakteriális fertőzések kialakulását, és segít csökkenteni a különböző bakteriális és gombás fertőzések...
Portfólió (154)
Málta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... só Bors 2 evőkanál vaj Petrezselyemhab 100 gramm petrezselyem 25 gramm apróra vágott hagyma 100 ml csirkealaplé Bors 1 evőkanál vaj 150 ml tejszín Só Először készítsétek el a petrezselyemhabot. Melegítsétek fel a vajat közepes lángon, és pirítsátok meg benne a hagymát. Amint a hagyma illatos lesz, adjátok hozzá a petrezselymet, és azonnal keverjétek össze. Vegyétek le a hagyma és petrezselyem keverékét a tűzről, és hagyjátok egy ideig hűlni.
Portfólió (241)
Hollandia, Rotterdam
...A dehidratálás, a legrégebbi és legtermészetesebb tartósítási forma. Semmi nem kerül hozzáadásra, csak a víz távolíttatik el. A természet esszenciájának megörökítése a szezonális csúcsidőszakokban. Fő dehidratált/zöldségünk a fokhagyma, amelyet saját gyárunkban, Jinxiangban, Kínában állítunk elő. Kínálatunkban megtalálhatók a fokhagymából készült pelyhek, apróra vágott, granulátum és por, gyökérrel vagy anélkül. Termékeink között szerepelnek még a szárított zöldségek, mint a hagyma, sárgarépa, paprika és chili.
Portfólió (1)
Németország, Gelsenkirchen
...Növényi Olaj (Szója és/vagy Repce) és Pálmaolaj (Pálmaolaj és/vagy Frakcionált Pálmaolaj), Fűszerezés [Kukorica Maltodextrin, Cukor, Citromsav, Kálium-klorid, Rizsliszt, Só, Mononátrium-glutamát, Természetes és Mesterséges Ízek (Kukorica Maltodextrin, Élesztő kivonat, Mononátrium-glutamát, Diszódium-inozinát és guanilát, Burgonyakeményítő, Gumiarábikum), Hidrolizált Szója Fehérje, Dehidratált Hagyma, Fűszerkivonatok (beleértve a Piros Chili Paprikát), Nátrium-bikarbonát, Színezékek, Diszódium-inozinát és guanilát.
Portfólió (10)
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
...Hozzávalók 300 g darált csirkemell 15 g apróra vágott szárított fekete gomba 50 g vermicelli 1 apróra vágott hagyma 1 reszelt sárgarépa...
Portugália, Leiria
...A risotto, ami szó szerint kis rizst jelent, Olaszország északi részének, különösen Lombardia régiójának tipikus étele. A risotto története a 11. századra nyúlik vissza, amikor Szicíliát a szaracénok uralták, akik behozták a rizst, amelyet a risotto elkészítéséhez használnak. Hozzávalók: Rizs, Lentinula edodes (shiitake) gomba, algák, hagyma, sárgarépa és dehidratált cukkini. Elkészítési mód...
Portfólió (7)
Martinique, Rivière-Pilote
...A Caraïbe só egy csodálatos ízfokozó, amely a karibi fűszerek keverékét hozza (só, kurkuma, édes paprika, dehidratált hagyma, fokhagyma, szegfűszeg, kömény, fekete Penja bors). Kiválóan illik halakhoz, grillezett ételekhez, rizshez és zöldségekhez, valamint burgonyához, egzotikus ízt adva az ételeknek.
Portfólió (31)
Franciaország, Compiègne
...péksütemények, garnélarák, dió, földimogyoró, stb., tészta, snackek. Állateledel: granulátum, dehidratált termékek. Nem élelmiszer: csavarok, anyák,… Vertikális csomagológép, amely megtölti és formázza a tasakokat, kifejezetten ipari csomagolásra készült kis sorozatú, változatos termékek rugalmas csomagolásában. A gép kompakt kialakítása nagyon könnyűvé teszi a kezelést rugalmas és kis volumenű termelési körülmények között. Rozsdamentes és kompozit anyagokból készült szerkezete miatt a gép tökéletesen alkalmas az élelmiszeripar számára. A gép automata vezérléssel működik...
Portfólió (59)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play