Franciaország, Paris
... italokhoz, például tonikkal, lime-mal és jéggel, mint "hibiszkusz spritz". A megfelelő étel-bor párosítások közé tartozik a csokoládé, a füge, a dió és a kecskesajt. Az Aperol Spritz alkoholmentes alternatívája. Tökéletes ajándékok húsvétra és karácsonyra, különösen kismamáknak, szoptató anyáknak és babaváró bulikra. Nettó súly: 800g Űrtartalom: 500 ml...
Portfólió (200)
Franciaország, Condom
...A Dió Aperitif a mi régióinkban az aperitif, amelyet minden gazdaasszony saját fogyasztására készített. Az alkoholtartalmú folyadékban áztatva, majd likőrborral keverve olyan illatot ad, amely a régi Portóra emlékeztet. A régi receptek nagyon édesek és rusztikusak voltak, tanninos vörösbor felhasználásával. A lágyabb likőrbor finomítja az aperitift. Kiválóan illik fél dinnye mellé. Az Esquillot...
Portfólió (66)
Franciaország, Saint-Omer
...például tonikkal, lime-mal és jéggel, mint "hibiszkusz spritz". A megfelelő étel-bor párosítások közé tartozik a csokoládé, a füge, a dió és a kecskesajt. Az Aperol Spritz alkoholmentes alternatívája. Nettó súly: 800g Űrtartalom: 500 ml...
Portfólió (189)
Franciaország, Laissac
...szárított marhahúshoz és lonzóhoz, hogy egy 100%-ban nitrit- és tartósítószer-mentes aperitif tálat kínálhasson. Minden nitritmentes felvágottunk gondosan válogatott Aveyron-i sertésekből készül. Származás: Laissac, Aveyron Összetevők: Aveyron-i gazdasági sertés, Guérande só...
Portfólió (29)
Svájc, Muri B. Bern
...A 25 °C-os átlaghőmérséklet mellett a makadámia Dél-Afrikában ideális körülmények között nő. A ültetvények a legmodernebb öntözőrendszerekkel rendelkeznek, és a fákat gondosan ápolják. A gyümölcsök a fán maradnak, amíg el nem érik a teljes érésüket. A termesztésük és feldolgozásuk igényes, ízük nemes, és a makadámia címét is ennek megfelelően viseli: a „diók királynője”. A lágy, édes makadámia az utóbbi években Svájcban egyre népszerűbbé vált, mint aperitif snack. Hazájukban többségében édességek finomítására használják.
Franciaország, Ascain
...majd hosszú friss dió és mandula ízekkel zárul. Kóstolási javaslatok Aperitifként és/vagy digestifként. A konyhai hozzávalóiként gyümölcssaláták meglocsolására használhatja, vagy kínálhat egy "baszk lyukat" (zöldalma sorbet kíséretében) a vendégeinek.
Portfólió (8)
Franciaország, Mouterre Silly
Dió- és mogyoróolaj gyártó: első hidegen sajtolt mogyoróolaj, első hidegen sajtolt dióolaj. Dió aperitif gyártó: diófalevélből és zöld dióból készült főzött bor. Francia dióbor gyártó. Olajmentes mogyoróliszt süteményekhez. Olajmentes dióliszt süteményekhez. Huilerie des Roches dióbél csomagolásban.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre