Franciaország, Auros
... lehetővé teszik, hogy kitűnjünk és hangsúlyozzuk kézműves szakmai színvonalunkat. Termékválaszték "Extra Lean" sonka rosette 100% IGP Délnyugat sonka. 1,2 kg DLUO 90 nap Pireneusi rosette. 1,2 kg DLUO 90 nap Bayonne IGP sonkadarabokkal készült rosette. 1,2 kg DLUO 90 nap.
Portfólió (31)
Franciaország, Ploërmel Cedex
...Ezek a gourmet omletták sokféle hozzávalóval készülnek, mint például töltött gombák, sajt, sonka és még sok más... Ezek hagyományos omletták, amelyek reprodukálják a házi készítésű omletták puha, légies állagát. Franciaországban tojásból készülnek. Fűszerekkel is elérhető.
Portfólió (52)
Franciaország, Carquefou
...Friss húsos pult * Színezék nélküli chipolata 55g X6 * Fűszeres chipolata színezék nélkül 55g X6 * Színezék nélküli kolbász 125g X4 * Fokhagymás szárazkolbász X1 * Főtt sonka bőrrel * Főtt sonka bőr nélkül * Főtt sült X4 szelet * Vidéki pástétom szelet * Májpástétom szelet * Főtt hasaalja X4 szelet * Hagyományos füstölt hasaalja Hagyományos pult * Fokhagymás szárazkolbász X5 * Főtt sonka bőr nélkül * Főtt sonka bőrrel * Főtt sült * Vidéki pástétom terrinben * Sült hasaalja * Májpástétom terrinben * 1/2 főtt hasaalja * 1/2 hagyományos füstölt hasaalja...
Franciaország, Landeleau
... receptjének köszönhetően tökéletesen megfelel azoknak, akik figyelnek a vonalaikra és/vagy az egészségükre. Ez a palacsinta jól átsült, a tartósság érdekében. Hidegen fogyasztható szendvicsként, vagy reggelire és uzsonnára (vajjal vagy csokoládéval, lekvárral...), és ebédre, vacsorára töltve. Étkezési ötlet: Az étkezéshez bármivel tölthető, amit csak el lehet képzelni: - vaj, gruyère sajt, sonka, tojás, - vaj, füstölt lazac, citromlé - sajt, saláta - kolbász - füstölt szalonna - apró zöldségekkel...
Portfólió (3)
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
... rendelkezik. Ez a professzionális panini gép, más néven professzionális panini prés, hasznos lesz pékségében, snack bárjában, szendvicsboltjában és más vendéglátóipari üzletekben. Különféle meleg szendvicseket készíthet, például: Piros paprika és kecskesajt, REUBEN szendvicsek (sózott marhahús, savanyú káposzta, svájci sajt és olívaolaj), Pesto-s csirke, Parmas sonka és mozzarella, Csirke és feta...
Portfólió (188)
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
1993-ban alapították a Maison Mayté-t, amely egy hagyományos baszk húsüzem. A Maison széles választékát kínálja a Baszkföldön készült száraz felvágottaknak: sonkák, kolbászok, száraz virslik, lapos vagy tekert hasaaljak, chorizók, száraz lomók... A Maison emellett kínálja kacsából készült specialitásait is (libamáj, mellfilék, konfitált húsok, rillettek, libamáj pástétom), sertésből (baszk...
Franciaország, Rungis Cedex
... EUROVOLAILLES számára a libamáj nem titok, és kiváló minőségű libamájat kínál. Az EUROVOLAILLES-nál a minőség mindenekelőtt, széles választékkal és számos referenciával: tanyasi baromfi és Label Rouge vágások a Nyugatról és Orléanais-ból, pulykák és vágások a Landes-ból vagy Normandiából, Gers-i kacsamellek, Loué-i kiskacsák, vagy akár párolt galambok. Ne feledkezzünk meg néhány olyan specialitásról sem, amelyek megkülönböztetik a céget, mint a kecske, a Label Rouge tejbárány. Ősi és hagyományos tudás a száraz tollazású kakas számára. Szállítás lehetséges.
Portfólió (24)
Franciaország, Aurillac Cedex
...A Maison TEIL, amely Aurillacban található, a húskészítmények gyártására specializálódott. A Maison sonkát, kolbászt, terrine-t, fritont, auvergnai pástétomokat és tipikus húskészítményeket, mint például a Bleu d'Auvergne leveles tésztát vagy a burgonyás pitét készít. A friss sonkák soha nem fagyasztottak, kézzel sózzák őket, száraz sóval és a hagyományos auvergnai módszer szerint. A sonkák...
Franciaország, Parlan
A Laborie Ház 1932-ben alakult, és az Auvergne-i húskészítményekre specializálódott. A Laborie termékek kézműves módon készülnek, autentikusak és ízletesek. A húsok francia eredetűek, és több Laborie termék díjat nyert. A Ház széles választékot kínál a hagyományos húskészítményekből, beleértve: Auvergne-i száraz sonkákat, száraz kolbászokat, száraz virsliket, hasaalját, üvegeket, konzervtermékeket, ajándékcsomagokat stb.
Franciaország, Vibraye
A FASSIER húsüzem a legjobb hagyományos húsipari eljárásoknak megfelelően készíti termékeit. Vezető termékek: Jasnières borban főtt felső sonka, füstölt fokhagymás kolbász bükkfán, kézzel formázott főtt sonka, sült hagymás fekete puding.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play