Spanyolország, Malaga
...A Preco Food-nál mini quiche-eket készítünk egy falatnyi élvezethez, valamint nagyobbakat, amelyeket megoszthatunk. Ezek ropogós vaj alapúak, és mindig és kizárólag első osztályú, természetes és friss hozzávalókkal töltjük meg. Caprese (friss paradicsom, bazsalikom és Edam sajt) Sajt, hagyma és szalonna Friss spenót és kecskesajt Sonka és sajt Sajt és hagyma KATEGÓRIA: Quiche-ek...
Portfólió (29)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
A MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) székhelye Guijuelóban (Salamanca) található, és szinte kizárólag az ibériai sertés iparosításával foglalkozik. Célja egy olyan vágóhíd építése volt, amely rendelkezik bontási és zsírfeldolgozási részleggel, hogy biztosítsa a sertések levágását és feldolgozását, amelyeket az iparai igényelnek, valamint a szalonna zsírrá alakítását egy olvasztási folyamat révén, a...
Portfólió (8)
Spanyolország, Málaga.
...KIVÁLÓ AJÁNLAT! Serrano sonka Bodega, darab 6,5 - 7,5 kg körül. Az asztalodra, közvetlenül a darabból! Nagyon praktikus, ideális ajándék karácsonyra, vagy egy kis kényeztetésre, esetleg céges ajándéknak is. • Léggel csomagolva, selyempapírba burkolva, pamut borítással és zsinórral • A díszdobozban található: sonka, sonkatartó és kés • Minimális érlelési idő: 9 hónap. • Hagyományos előállítás...
Portfólió (9)
Spanyolország, Alcobendas
...Kiváló minőségű fehér sertéshús, amely természetes, rendkívül magas minőségű takarmányon nevelt sertésekből származik, és amely a sonkának páratlan intramuszkuláris zsírosodást és alacsony sótartalmat biztosít. Több mint 18 hónapos érlelésű termék. Az ETG – Garantált Hagyományos Specialitás által meghatározott munkamódszer szerint készült.
Portfólió (10)
Spanyolország, Peligros
...Húsipari felhasználásra szánt adalékanyagok (tartósítószerek) keveréke, hőkezelés nélküli húsipari termékek előállításához, hagyományos módszerekkel száraz érlelt (érlelt sonka, érlelt lapocka, szalámi, cecina és hasonló termékek) 45 napnál hosszabb érlelési idővel. Formátum: 5 kg-os zsákok...
Spanyolország, Monroyo (teruel)
Húsipari termékek gyártói vagyunk Teruel tartományban, 1898 óta kézműves módon készítjük termékeinket. Szigorú gyártási folyamatot követünk, amelyben a végső minőség a legfontosabb, hogy egy erősen megkülönböztetett terméket állítsunk elő. Ehhez gondos alapanyag-választásra és egy szigorú gyártási módszerre támaszkodunk, amely ötvözi a hagyományos tudásunkat a legfejlettebb technológiával.
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. egy családi vállalkozás, amely több mint egy évszázada foglalkozik ibériai sonkák és más ibériai sertésből származó termékek előállításával és érlelésével. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományos módszereket a legfejlettebb technológiával, a létesítményeket az Európai Unió követelményeivel összhangban alakítva, és a Denominación de Origen Jamón de Guijuelo alapítása óta integrálódik, hogy a legmagasabb minőséget tudja biztosítani minden termékében.
Portfólió (43)
Spanyolország, Madrid
...Specializált értékesítés a "IBÉRICO DEL BRILLANTE" és "JAMONIA" márkájú sonkák, lapockák és ibériai felvágottak terén. Friss ibériai hús. Karácsonyi ibériai kosarak és csomagok. A Sierra Extremeña a JAMONIA-val együtt lefedi a teljes termelési kört, a ibériai sertések tenyésztésétől Castuerában (Badajoz) a hagyományos feldolgozásig és a természetes szárításunkban való érlelésig Extremadurában. Végül termékeinket a JAMONIA boltjainkban vásárolhatja meg.
Spanyolország, Bullas
... járműveinkkel szállítjuk az árut. Főbb ügyfeleink között szerepel a madridi Sonkamúzeum, valamint a disztribúciós cégek, mint a Carrefour, Hiperber és Merkocash. Tudásunk és minőségünk bizonyítéka, hogy ügyfeleink az elmúlt 60 évben támogattak minket, és 2020-ban az Alimentos de España által elnyert díj, mint "Spanyolország legjobb sonkája", egy elismerés több mint 60 éves pályafutásunkra. Termékeink közé tartoznak a hagyományos érlelt kolbászok, mint a vörös és fehér chorizo, a szalámi és a sobrasada, de kétségtelenül a sztártermékünk a Serrano sonka.
Spanyolország, Guadix
A JAMONES GRANADUL eredete Serónból Guadixba nyúlik vissza, mindig a hagyományos és kézműves sonka előállításának szentelve magát. Ez idő alatt a tapasztalat apáról fiúra szállt, mindig a Minőség zászlóvivőjeként. Szárítóink egy páratlan éghajlati viszonyokkal rendelkező területen találhatók, mint például a Sierra Nevada, több mint 1000 m magasságban, az Alpujarra északi oldalán. Környezete...
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... megőrizzük hagyományos know-how-nkat. Minden termékünket hagyományos és kézműves módon állítjuk elő, innovatív technikákat alkalmazva, amelyek megfelelnek a fogyasztók igényeinek, minden termék allergénmentes, azaz laktóz- és gluténmentes, így minden fogyasztói csoport számára alkalmasak. Számos tanúsítvánnyal rendelkezik, mint például az ibériai norma tanúsítványa, ökológiai termékek előállítói tanúsítvány és speciális önellenőrzési rendszer tanúsítvány, amely lehetővé teszi termékeik globális forgalmazását.
Spanyolország, Guijuelo
...), akik a legjobb példái annak az erőfeszítésnek, hogy a hagyományos ízeket az ibériai Bellota sertéshús termékeinkből lenyűgöző gasztronómiai alkotások szintjére emeljük, amelyek nemzetközi hírnevet adtak a spanyol konyhának. Az elmúlt években a Sánchez család harmadik generációja nagy elkötelezettséggel, erőfeszítéssel és megújult reménnyel ösztönözte a FISAN növekedését, vezetve termékeiket a magas követelményekkel rendelkező piacon elismert kiválóság eléréséhez, és bővítve kereskedelmi tevékenységüket Spanyolországban és több mint 30 országban világszerte.
Portfólió (10)
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
... kolbászgyártó bölcs keze irányítja. A garancia, az íz és a legmodernebb rendszerekhez való alkalmazkodás a létesítményeinkben biztosítja a Ferju kolbászainak és sózott termékeinek rendkívül magas minőségét. Minden termékünk gluténmentesen, tartósítószerek és színezékek nélkül készül. Néhány termékünk: Cecina de León IGP, házi extra chorizo (sarta, cular és vela), házi extra szalámi (sarta és cular), serrano sonka, töltött karaj, természetes szalonna (füstölt és pácolt), érlelt nyelv (sertés és marha), pácolt borda, füstölt lacon.
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
FRANRODEL, a spanyol ibériai sonkák és kolbászok gyártására és értékesítésére specializálódott cég, több mint egy évszázada működik. A családi vállalkozás, amelyet négy generáció óta Francisco Rodríguez Delgado irányít, tökéletesen ötvözi a hagyományos kézművességet az új technológiákkal és innovatív létesítményekkel. Mindezt azzal a céllal teszi, hogy minden pillanatban garantálni tudja a...
Spanyolország, Plasencia
A Vega Selección online boltjában a legjobb ibériai sertéstermékek gondosan válogatott választékát találod. Minden felvágottunk, sonkánk és ibériai szalonnánk hagyományos eljárással készül, amely generációkon át apáról fiúra szállt. Így egy egyedi és egészséges terméket kapunk, mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül, páratlan ízélménnyel. A Vega Selección elkötelezett amellett, hogy...
Spanyolország, Ponferrada
Az Embutidos Pajariel egy családi vállalkozás, amelyet 1945-ben alapítottak, saját gyártással rendelkezik, és hagyományos, magas minőségű húskészítményeket, például érlelt chorizót, barbecue chorizót és cecinát gyárt. Jelenleg az iparág két korszerű gyártóüzemmel rendelkezik, amelyek csúcstechnológiával vannak felszerelve, és a legfejlettebb, modern vállalatirányítási és minőségirányítási technikákkal kombinálva a Pajariel-t a mezőgazdasági élelmiszeripar kiemelkedő gyártójává teszik.
Spanyolország, Madrid
Online bolt ibériai sonkának, felvágottaknak, grillezett húsoknak és hagyományos ételeknek, amely azért jött létre, hogy megőrizze azt a nagy hagyományt, ami összeköt minket: a jó étkezést. Az egész félszigetre történő szállítással kiváló minőségű hazai termékeket kínálunk számodra.
Spanyolország, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Családi vállalkozás vagyunk, hagyományos jellemmel, és hosszú tapasztalattal rendelkezünk a sonkák és felvágottak területén. A Salamanca szívében, a Campo Charro közepén található Los Serranos, amely a kézműves ibériai felvágottak és a makkal táplált ibériai sonkák előállításával foglalkozik. Emellett két jól elkülöníthető gyártási vonallal rendelkezünk. 1. Az...
Spanyolország, Zalamea La Real
A Jabugo-i Raíces Serranas-nál sonkát, lapockát és ibériai felvágottakat gyártunk Huelvából. Rendelkezünk szárítóval, feldolgozóhelyiséggel és felvágottgyárral, ahol hagyományos módon formáljuk meg termékeinket. Közvetlen értékesítés a gyárból szakembereknek és végfelhasználóknak.
Spanyolország, Casalarreina
Az Embutidos Gamboa az 1970-es években alakult, és az egyik legfontosabb vállalat volt a kolbászok és sonkák gyártásában és forgalmazásában Észak- és Közép-Spanyolországban. Jelenleg egy olyan vállalat, amely a hagyományos előállítást ötvözi az új gyártási technikákkal, lehetővé téve a nyitást új és igényes külföldi piacok felé. A termelés a serrano sonkákra, kolbászokra, lomókra és szalonnákra specializálódott, átlagos árbevételük 3,5 millió (75% belföldi és 25% közösségi). Németország, az Egyesült Királyság, Benelux és Franciaország azok a négy piac, ahol a vállalatunk teljes exportja található.
Spanyolország, Sitges
A Fontanals Delicatessen Gourmet Bolt a második generációs család hagyományos húsboltjára épít. A barcelonai Sitges központjában található, jól megalapozott delikát boltunk után most egy gondosan válogatott gourmet termékválasztékot kínálunk online boltunkban. Fedezd fel széles termékválasztékunkat: gourmet sajtok, ibériai sonkák, foie, olajok, szószok, konzervtermékek, sók, lekvárok és...
Spanyolország, Cuarte de Huerva
Családi vállalkozás, amely a Teruel-i Hagyományos Származású Sonka és a kiváló minőségű Serrano sonka kézműves előállításával foglalkozik. Természetes szárítóink, amelyek Monreal del Campo-ban (Teruel) és Fuendetodos-ban (Zaragoza) találhatók, garantálják a sóban szegény sonkát és az optimális érlelési szintet.
Spanyolország, Arévalo-Ávila
Családi vállalkozás vagyunk, amely harmonikus egyensúlyt teremtett elődeink tapasztalata és a legmodernebb technológiák között, ennek eredményeként pedig egy nagy származású terméket hoztunk létre, amely nemesíti munkánkat és arra ösztönöz, hogy napról napra fejlődjünk. Hagyományos termékek, amelyek gazdagítják az ízlelőbimbókat, mindig is létező termékek, sonkák, szűzpecsenyék, kolbászok, amelyeket rendkívüli gondossággal készítünk, a legújabb generációs szárítókban érleljük, hogy Önnek kivételes minőségű és felejthetetlen ízű terméket juttathassunk el.
Spanyolország, Ribafrecha
Cég, amely a La Rioja hagyományos felvágottjainak előállítására, szeletelésére és csomagolására specializálódott. Az Embutidos Montaña a Laidiez Alimentación SL kereskedelmi márkája.
Spanyolország, Zamora
Hagyományos Húsipari Gyártó - Embutidos Ele de Zamora Kézműves kolbászgyártó Castilla és Leónból. Chorizo, sonka, szalonna, szalámi és más, kézműves pecséttel ellátott húsáruk, amelyek garantálják a minőséget. Teljesen egyedi húsáruk helyi jellegük miatt, amelyeket a világ legjobbjai között tartanak számon.
Spanyolország, Madrid
... aromajellemzőit a fogyasztásig. Célunk, hogy átadjuk Spanyolország lelkét, hagyományait és ízét a spanyol gasztronómia legjellemzőbb termékein keresztül: Guijuelói Ibériai Sonka (Salamanca), Jaéni Extra Szűz Olívaolaj, Spanyol Vörösbor Rioja, Ribera del Duero és Toro eredetvédett névvel, valamint Sierra Nevada Füstölt Só. Az Alma of Spain egy családi projekt, amelyet 2014-ben alapítottunk azzal a lelkesedéssel, hogy a világ többi részéhez eljuttassuk Spanyolország lelkét, hagyományait, ízét és kultúráját egyedülálló gasztronómiáján keresztül.
Spanyolország, Torrent
Vásároljon online 100% ibériai bellota sonkát, az autentikus pata negra sonkát, és más hagyományos kézműves ibériai sertéshús termékeket, amelyeket gondosan készítettek a hagyományos receptjeink alapján (az Extremadura régióban, Spanyolországban). Célunk, hogy közvetlenül az Ön asztalára szolgáljuk fel a legjobb ízeket a mi tájunkról: Pata Negra sonka, Ibériai Bellota chorizo, Caña de Lomo...
Spanyolország, Barcelona
A tapasztalat értéke. 40 év a ibériai sonka művészetének szentelve. Kezdetektől fogva Anibal Branco a legjobb minőséget kereste versenyképes áron. Amikor a luxus a részletekben rejlik, a Branco forgácsok kiegészítik bármely ételt, hogy színt és aromát adjanak hozzá. Amikor a világ nagy sebességgel mozog, a Branco forgácsok a hagyományos termék romantikáját hozzák el, a hagyományos kézi vágással...
Spanyolország, Medina De Las Torres
... generációk óta foglalkozunk ibériai sertések tenyésztésével és hizlalásával, mindig megőrizve a hagyományos tenyésztést az innováció mellett, amely egyedivé és páratlanul morfológiailag kiválóvá teszi állatainkat. Ez nemcsak csodálatos példányokban nyilvánul meg, hanem ízletes termékekben is, amelyeket az Ön rendelkezésére bocsátunk. Állattenyésztésünk fő célja, hogy az állatok egy kivételes...
Spanyolország, Madrid
A Bellota Ibérica a Grupo Mendoza ibériai termékeinek kizárólagos forgalmazója, amely a ibériai sertések tenyésztésére és sonkák, lapockák és lombozók gyártására specializálódott. Több birtokkal rendelkezik a Huelva-i Sierra különböző településein (ANDALÚZIA), és minden terméke saját tenyésztésű, a saját földjeiken legelnek. A tenyésztés, vágás, formázás, sózás, szárítás és érlelés folyamata hagyományos módon zajlik, ahogyan ezt ezen a vidéken ősidők óta szokás, hagyományos és kizárólag sertésvágóhídakban, szárítókban és a térség hentesüzemeiben.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play