Olaszország, MILANO
...A "Zaurina" DOP Parma sonka, amely 30 hónapig érlelt, egy magas minőségű kézműves termék, ideális azok számára, akik autentikus olasz felvágottakat keresnek. Hagyományos módszerekkel készült, gazdag és intenzív ízt kínál, tökéletes gourmet előételekhez és kifinomult ételekhez. A 2 darabos csomagolás ideális nagykereskedelmi értékesítéshez, elegendő készletet biztosít éttermek és élelmiszerboltok...
Portfólió (233)
...A legjobb friss combokból készült prosciutto cotto, amelyet finoman fűszereznek virágzó fűszerek főzésével. Ez a hagyományos gyakorlat különleges lágy ízt kölcsönöz a terméknek. Glutén- és tejtermék-mentes. Különböző formátumokban és különböző hús százalékokkal elérhető.
Olaszország, Orbassano
...A piemontesi agnolotti egy igazi specialitás Piemontból, amely egy XIX. századi regionális receptre vezethető vissza. Ezek a ravioli háromféle friss és sovány hús töltelékkel rendelkeznek (marha, sertés és fehér hús) és idényzöldségekkel (párolt káposzta, cékla vagy spenót az évszaktól függően). A főbb összetevők közé tartozik a főtt sonka, a roast beef, a főtt csirke, a spenót, a sült sertés, a párolt káposzta és a mortadella. Ez az ízek kombinációja egy egyedi és hagyományos kulináris élményt kínál, tökéletes azok számára, akik szeretnék megkóstolni a valódi piemontesi konyhát.
Portfólió (57)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, Reggio Emilia
...Az Emilia-Romagna gasztronómiai különlegességeinek e-kereskedelmi értékesítési szolgáltatása, az Emiliai ízvilágból, amelyet futárral szállítunk egész Európába. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, hagyományos balzsamecet, Lambrusco borok, Cotechino és Zampone di Modena, Parma sonka, Canossa coppa, Canusino szalámi, Vignola cseresznye lekvárok, Balzsamecetes gyöngyök, Savoret.
Portfólió (10)
Olaszország, Annone Di Brianza
...Húsok sózására alkalmas gép, ilyen például a bresaola, coppa, pancetta, sonka stb. Húsok sózására alkalmas gép, ilyen például a bresaola, coppa, pancetta, sonka stb. Rozsdamentes acél vagy műanyag tartályokat használ. Elektropneumatikus működés. PLC-vel és biztonsági akadályokkal ellátott modellek. Elektronikus fordulatszám-változtatás. A gép normál hőmérsékletű környezetben működhet, és lehetővé teszi a sózási idő csökkentését a hagyományos módszerekhez képest.
Portfólió (23)
Olaszország, Parma
...Olasz hagyományos felvágottak és sajtok válogatása. 30 hónapos nyers sonka, hátsó szűzpecsenye, vörösgyökeres szalámi, fekete trüffeles pecorinók, olívás, csípős és tehéntejből készült sajt. Készen állnak, hogy snackként vagy barátokkal való aperitifhez fogyasszuk.
Portfólió (10)
Olaszország, Torino
... fontosságú a magas minőségű termék előállításához. A PAMA termékkínálata a legjobban a nyersanyagok minőségére figyelő gyártók gondos kiválasztásából származik, és olyan neves és reprezentatív márkákból áll, mint a Parma sonka és a Parmigiano Reggiano, valamint a mindennapi asztalokra szánt, széles körben fogyasztott termékekig, egészen a regionális, niche termékekig, amelyek az ősi és elfeledett ízek újbóli felfedezésére irányuló folyamatos kutatás eredményei. A PAMA a legteljesebb választékot kínálja a felvágottak és sajtok között, amely képes kielégíteni a legigényesebb ínycsiklandókat is.
Olaszország, Campo Calabro
... gazdagítására és kiegészítésére, mivel az Omega 3 jelenléte védő hatást gyakorol a szervezetünkre, hozzájárulva a koncentráció, a hangulat javításához és a vér trigliceridszintjének szabályozásához. Frissen és hagyományos felvágottá való feldolgozásra egyaránt felhasználva, a kalábriai fekete sertés húsa tehát egy olyan termék, amelynek minősége rendkívül kifejező és könnyen felismerhető.
Olaszország, Altissimo
Saját vágás és hagyományos velencei felvágottak előállítása...
Olaszország, Nonantola
... édesség, illat és érlelés jellemzi a Fiorini márkájú termékeket. A sonka kiválasztása és a további feldolgozása ma is kézműves módszerekkel történik, olyan létesítményekben, amelyek megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak. A hagyományok tisztelete, a feldolgozások, a befejezések és a megbízhatóság precizitása a Fiorini céget a valódi szakmaiság szimbólumává teszi. Termékeink elsősorban a nagykereskedelem, a kiskereskedők és a vendéglátók számára készülnek.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play