Olaszország, MILANO
...A "Zaurina" DOP Parma sonka, amely 30 hónapig érlelt, egy magas minőségű kézműves termék, ideális azok számára, akik autentikus olasz felvágottakat keresnek. Hagyományos módszerekkel készült, gazdag és intenzív ízt kínál, tökéletes gourmet előételekhez és kifinomult ételekhez. A 2 darabos csomagolás ideális nagykereskedelmi értékesítéshez, elegendő készletet biztosít éttermek és élelmiszerboltok...
Portfólió (233)
...A legjobb friss combokból készült prosciutto cotto, amelyet finoman fűszereznek virágzó fűszerek főzésével. Ez a hagyományos gyakorlat különleges lágy ízt kölcsönöz a terméknek. Glutén- és tejtermék-mentes. Különböző formátumokban és különböző hús százalékokkal elérhető.
Spanyolország, Malaga
...A Preco Food-nál mini quiche-eket készítünk egy falatnyi élvezethez, valamint nagyobbakat, amelyeket megoszthatunk. Ezek ropogós vaj alapúak, és mindig és kizárólag első osztályú, természetes és friss hozzávalókkal töltjük meg. Caprese (friss paradicsom, bazsalikom és Edam sajt) Sajt, hagyma és szalonna Friss spenót és kecskesajt Sonka és sajt Sajt és hagyma KATEGÓRIA: Quiche-ek...
Portfólió (29)
Olaszország, Orbassano
...A piemontesi agnolotti egy igazi specialitás Piemontból, amely egy XIX. századi regionális receptre vezethető vissza. Ezek a ravioli háromféle friss és sovány hús töltelékkel rendelkeznek (marha, sertés és fehér hús) és idényzöldségekkel (párolt káposzta, cékla vagy spenót az évszaktól függően). A főbb összetevők közé tartozik a főtt sonka, a roast beef, a főtt csirke, a spenót, a sült sertés, a párolt káposzta és a mortadella. Ez az ízek kombinációja egy egyedi és hagyományos kulináris élményt kínál, tökéletes azok számára, akik szeretnék megkóstolni a valódi piemontesi konyhát.
Portfólió (57)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
A MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) székhelye Guijuelóban (Salamanca) található, és szinte kizárólag az ibériai sertés iparosításával foglalkozik. Célja egy olyan vágóhíd építése volt, amely rendelkezik bontási és zsírfeldolgozási részleggel, hogy biztosítsa a sertések levágását és feldolgozását, amelyeket az iparai igényelnek, valamint a szalonna zsírrá alakítását egy olvasztási folyamat révén, a...
Portfólió (8)
Portugália, Santarém
... elkötelezettségét bizonyítja a hagyományos portugál ízek megőrzése iránt. Legyen szó pörköltekről, levesekről vagy önálló ételként való felhasználásról, ez a sózott sertéshas mélységet és gazdagságot ad bármely étkezéshez. Tapasztalja meg Portugália autentikus ízét a Monte Safira sózott szalonnájával, egy olyan termékkel, amely megtestesíti a márka minőség és hagyomány iránti elkötelezettségét.
Portfólió (14)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, Reggio Emilia
...Az Emilia-Romagna gasztronómiai különlegességeinek e-kereskedelmi értékesítési szolgáltatása, az Emiliai ízvilágból, amelyet futárral szállítunk egész Európába. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, hagyományos balzsamecet, Lambrusco borok, Cotechino és Zampone di Modena, Parma sonka, Canossa coppa, Canusino szalámi, Vignola cseresznye lekvárok, Balzsamecetes gyöngyök, Savoret.
Portfólió (10)
Franciaország, Auros
... lehetővé teszik, hogy kitűnjünk és hangsúlyozzuk kézműves szakmai színvonalunkat. Termékválaszték "Extra Lean" sonka rosette 100% IGP Délnyugat sonka. 1,2 kg DLUO 90 nap Pireneusi rosette. 1,2 kg DLUO 90 nap Bayonne IGP sonkadarabokkal készült rosette. 1,2 kg DLUO 90 nap.
Portfólió (31)
Spanyolország, Málaga.
...KIVÁLÓ AJÁNLAT! Serrano sonka Bodega, darab 6,5 - 7,5 kg körül. Az asztalodra, közvetlenül a darabból! Nagyon praktikus, ideális ajándék karácsonyra, vagy egy kis kényeztetésre, esetleg céges ajándéknak is. • Léggel csomagolva, selyempapírba burkolva, pamut borítással és zsinórral • A díszdobozban található: sonka, sonkatartó és kés • Minimális érlelési idő: 9 hónap. • Hagyományos előállítás...
Portfólió (9)
Litvánia, Bajorai, Vilniaus R.
...A parmai sonka egy érlelt sonka, amelyet Parma tartományában, Észak-Olaszországban állítanak elő. Ez egy hagyományos termék, amely hosszú múltra tekint vissza, népszerű és híres Olaszországban és azon túl. A parmai sonkát kizárólag olasz sertésekből készítik, és legalább 24 hónapig érlelik. Ez a termék rendelkezik a PDO (DOP) tanúsítvánnyal.
Portfólió (10)
Portugália, Tortosendo
...Tapasztalja meg a Boneless ham - natural cure - quarters gazdag ízvilágát. Ez a sonka gondosan készült egy természetes érlelési folyamat során, amely biztosítja a puha textúrát és az erőteljes ízt. Tökéletes azok számára, akik értékelik a hagyományos érlelt sonka ízét, ez a termék a sonkakészítés művészetének bizonyítéka. Élvezze egy charcuterie tál részeként vagy önálló delicaként.
Franciaország, Ploërmel Cedex
...Ezek a gourmet omletták sokféle hozzávalóval készülnek, mint például töltött gombák, sajt, sonka és még sok más... Ezek hagyományos omletták, amelyek reprodukálják a házi készítésű omletták puha, légies állagát. Franciaországban tojásból készülnek. Fűszerekkel is elérhető.
Portfólió (52)
Spanyolország, Alcobendas
...Kiváló minőségű fehér sertéshús, amely természetes, rendkívül magas minőségű takarmányon nevelt sertésekből származik, és amely a sonkának páratlan intramuszkuláris zsírosodást és alacsony sótartalmat biztosít. Több mint 18 hónapos érlelésű termék. Az ETG – Garantált Hagyományos Specialitás által meghatározott munkamódszer szerint készült.
Portfólió (10)
Belgium, Zele
Ausztria, Klagenfurt Am Wörthersee
... hagyományos termeléshez képest. Az ízletes és aromásan érett finomságokért. Klíma-Érettségi-Szekrény Kézműves hús- vagy kolbásztermékeket készít? Szalámi, szalonna, sonka vagy hasonló finomságok, amelyeknek hosszabb ideig kell érlelődniük, hogy teljes ízüket kibontsák? Akkor a KKT Lackner érlelő szekrénye pontosan Önnek való. Egy érlelő szekrény biztosítja a kívánt és beállított páratartalmat és hőmérsékletet az egész érlelési folyamat során. Termékei egyenletesen fejleszthetik ízüket és aromájukat, és védve vannak a hőmérséklet-ingadozásoktól és...
Portfólió (10)
Ausztria, Guntramsdorf
... - Nagyon jó kalibertartás a szeletelés magas precizitása érdekében - Töltésre kész füstölő hengerek és „all-in-one-process” a magas termékbiztonság érdekében - Környezetbarát és pénztárcabarát - Nincs bonyolult füstölőkamra tisztítás - Nincs költséges tisztítószer semlegesítése Kaliberspektrum: 49-től 165 mm-ig Füstátvitel: B2 Közepes füstszín -> főtt kolbász és baromfisonka H5 Sötét füstszín -> főtt sonka H6 Nagyon sötét füstszín -> főtt sonka Kaliberspektrum: 49-től 165 mm-ig...
Portfólió (9)
Olaszország, Annone Di Brianza
...Húsok sózására alkalmas gép, ilyen például a bresaola, coppa, pancetta, sonka stb. Húsok sózására alkalmas gép, ilyen például a bresaola, coppa, pancetta, sonka stb. Rozsdamentes acél vagy műanyag tartályokat használ. Elektropneumatikus működés. PLC-vel és biztonsági akadályokkal ellátott modellek. Elektronikus fordulatszám-változtatás. A gép normál hőmérsékletű környezetben működhet, és lehetővé teszi a sózási idő csökkentését a hagyományos módszerekhez képest.
Portfólió (23)
Olaszország, Parma
...Olasz hagyományos felvágottak és sajtok válogatása. 30 hónapos nyers sonka, hátsó szűzpecsenye, vörösgyökeres szalámi, fekete trüffeles pecorinók, olívás, csípős és tehéntejből készült sajt. Készen állnak, hogy snackként vagy barátokkal való aperitifhez fogyasszuk.
Portfólió (10)
Spanyolország, Peligros
...Húsipari felhasználásra szánt adalékanyagok (tartósítószerek) keveréke, hőkezelés nélküli húsipari termékek előállításához, hagyományos módszerekkel száraz érlelt (érlelt sonka, érlelt lapocka, szalámi, cecina és hasonló termékek) 45 napnál hosszabb érlelési idővel. Formátum: 5 kg-os zsákok...
Franciaország, Carquefou
...Friss húsos pult * Színezék nélküli chipolata 55g X6 * Fűszeres chipolata színezék nélkül 55g X6 * Színezék nélküli kolbász 125g X4 * Fokhagymás szárazkolbász X1 * Főtt sonka bőrrel * Főtt sonka bőr nélkül * Főtt sült X4 szelet * Vidéki pástétom szelet * Májpástétom szelet * Főtt hasaalja X4 szelet * Hagyományos füstölt hasaalja Hagyományos pult * Fokhagymás szárazkolbász X5 * Főtt sonka bőr nélkül * Főtt sonka bőrrel * Főtt sült * Vidéki pástétom terrinben * Sült hasaalja * Májpástétom terrinben * 1/2 főtt hasaalja * 1/2 hagyományos füstölt hasaalja...
Franciaország, Landeleau
... receptjének köszönhetően tökéletesen megfelel azoknak, akik figyelnek a vonalaikra és/vagy az egészségükre. Ez a palacsinta jól átsült, a tartósság érdekében. Hidegen fogyasztható szendvicsként, vagy reggelire és uzsonnára (vajjal vagy csokoládéval, lekvárral...), és ebédre, vacsorára töltve. Étkezési ötlet: Az étkezéshez bármivel tölthető, amit csak el lehet képzelni: - vaj, gruyère sajt, sonka, tojás, - vaj, füstölt lazac, citromlé - sajt, saláta - kolbász - füstölt szalonna - apró zöldségekkel...
Portfólió (3)
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
... rendelkezik. Ez a professzionális panini gép, más néven professzionális panini prés, hasznos lesz pékségében, snack bárjában, szendvicsboltjában és más vendéglátóipari üzletekben. Különféle meleg szendvicseket készíthet, például: Piros paprika és kecskesajt, REUBEN szendvicsek (sózott marhahús, savanyú káposzta, svájci sajt és olívaolaj), Pesto-s csirke, Parmas sonka és mozzarella, Csirke és feta...
Portfólió (188)
Spanyolország, Monroyo (teruel)
Húsipari termékek gyártói vagyunk Teruel tartományban, 1898 óta kézműves módon készítjük termékeinket. Szigorú gyártási folyamatot követünk, amelyben a végső minőség a legfontosabb, hogy egy erősen megkülönböztetett terméket állítsunk elő. Ehhez gondos alapanyag-választásra és egy szigorú gyártási módszerre támaszkodunk, amely ötvözi a hagyományos tudásunkat a legfejlettebb technológiával.
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. egy családi vállalkozás, amely több mint egy évszázada foglalkozik ibériai sonkák és más ibériai sertésből származó termékek előállításával és érlelésével. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományos módszereket a legfejlettebb technológiával, a létesítményeket az Európai Unió követelményeivel összhangban alakítva, és a Denominación de Origen Jamón de Guijuelo alapítása óta integrálódik, hogy a legmagasabb minőséget tudja biztosítani minden termékében.
Portfólió (43)
Spanyolország, Madrid
...Specializált értékesítés a "IBÉRICO DEL BRILLANTE" és "JAMONIA" márkájú sonkák, lapockák és ibériai felvágottak terén. Friss ibériai hús. Karácsonyi ibériai kosarak és csomagok. A Sierra Extremeña a JAMONIA-val együtt lefedi a teljes termelési kört, a ibériai sertések tenyésztésétől Castuerában (Badajoz) a hagyományos feldolgozásig és a természetes szárításunkban való érlelésig Extremadurában. Végül termékeinket a JAMONIA boltjainkban vásárolhatja meg.
Spanyolország, Bullas
... járműveinkkel szállítjuk az árut. Főbb ügyfeleink között szerepel a madridi Sonkamúzeum, valamint a disztribúciós cégek, mint a Carrefour, Hiperber és Merkocash. Tudásunk és minőségünk bizonyítéka, hogy ügyfeleink az elmúlt 60 évben támogattak minket, és 2020-ban az Alimentos de España által elnyert díj, mint "Spanyolország legjobb sonkája", egy elismerés több mint 60 éves pályafutásunkra. Termékeink közé tartoznak a hagyományos érlelt kolbászok, mint a vörös és fehér chorizo, a szalámi és a sobrasada, de kétségtelenül a sztártermékünk a Serrano sonka.
Spanyolország, Guadix
A JAMONES GRANADUL eredete Serónból Guadixba nyúlik vissza, mindig a hagyományos és kézműves sonka előállításának szentelve magát. Ez idő alatt a tapasztalat apáról fiúra szállt, mindig a Minőség zászlóvivőjeként. Szárítóink egy páratlan éghajlati viszonyokkal rendelkező területen találhatók, mint például a Sierra Nevada, több mint 1000 m magasságban, az Alpujarra északi oldalán. Környezete...
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... megőrizzük hagyományos know-how-nkat. Minden termékünket hagyományos és kézműves módon állítjuk elő, innovatív technikákat alkalmazva, amelyek megfelelnek a fogyasztók igényeinek, minden termék allergénmentes, azaz laktóz- és gluténmentes, így minden fogyasztói csoport számára alkalmasak. Számos tanúsítvánnyal rendelkezik, mint például az ibériai norma tanúsítványa, ökológiai termékek előállítói tanúsítvány és speciális önellenőrzési rendszer tanúsítvány, amely lehetővé teszi termékeik globális forgalmazását.
Belgium, Oosterzele
A Brackenier LBC már több mint ötven éve mestere a kézműves húsáruknak. A hagyományos gyártási módszereknek és a legszigorúbb higiéniai és ellenőrzött körülmények között végzett előkészítéseknek köszönhetően húsáruk a legjobb minőségűek.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play