Franciaország, Laissac
...A lonzo finomra szeletelt, 100%-ban újrahasznosítható üvegben található. A 70g-os "Popine" változat mellett felfedezheti az XL verziót, a 300g-os Marmitát! Innovatív koncepciójának köszönhetően a lonzo Marmita szobahőmérsékleten 3 hónapig eltartható. A Laissac-i műhelyünkben, Aveyronban készült lonzo, más néven lomo vagy lonzu, tiszteletben tartja az ősi kézműves tudást, és csak 3 összetevőt...
Portfólió (29)
Franciaország, Lyon 1er
...Gree LOMO 18 Klíma Split - R32 Hűtési teljesítmény 4600 W és fűtési teljesítmény 5200 W - 230/1/50 Energiatakarékosság 6.1 Nettó és bruttó súly > beltéri egység: 13.5 / 16.5 - kültéri egység: 34 / 37...
Portfólió (12)
Franciaország, Auros
... bélben érlelt chorizót virágával, perche kolbászt, tekert hasaalját (francia pancetta) és lapos hasaalját. Készítünk főtt felvágottakat is: házi fokhagymás kolbászt, baszk pástétomot Espelette borssal, híres nagymama pástétomunkat (konyakkal, tejszínnel és kis gombákkal), főtt sonkát, béarn-i húsos véres kolbászt, galabár véres kolbászt és húsos brasse kolbászt, valamint sertésláb terrint. Ezen kívül grillezésre marinált húsokat is készítünk, mint például a híres Lomo stílusú grillezhető sonkánkat és friss kolbászainkat.
Portfólió (31)
Franciaország, Paris
... válaszoljunk a kéréseikre, a piacon elérhető legjobb digitális filmes kamerákkal, mint például ARRI, RED, Panasonic, Blackmagic vagy Sony. Az audiovizuális világ egyik legkülönlegesebb vintage objektívparkjával rendelkezünk (LOMO super speed, LOMO anamorfikus, Zeiss standard, Cooke Panchro stb.), amelyek valódi hozzáadott értéket képviselnek produkcióik számára.
Franciaország, Perpignan
...A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 éve elbűvölik azokat a turistákat, akik a mi régiónkba látogatnak nyaralni.
Franciaország, Veyrac
Serrano A.O.C sonkák (Teruel - Calamocha) és Ibériai Bellota sonkák (Los Pédroches - Cordou) gyártói vagyunk. Az egész Franciaországban, Belgiumban, Svájcban és Korzikán forgalmazunk, a 87520-as Veyrac-i Bodéga raktárból történő szállítással!!!! Találhatók csonttal és csont nélkül vákuumcsomagolt Serrano sonkák. Ibériai lomo, kolbász, chorizo, Mallorcai Saubressade.
Franciaország, Ste Eulalie
Mi vagyunk a Jambons Oliveras, egy családi vállalkozás, amely ibériai pata negra cebo és bellota sonkát kínál az interneten. Online boltunkban található hegyvidéki sonka (serrano) és a spanyol húskészítmények klasszikusai (ibériai lomo, Salamanque-i chorizo, morcilla, ibériai fuet, vidéki kolbász). Több mint 18 éve (1998 óta) vagyunk ibériai sonka importőrök. Évente több mint 50 vásáron és...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play