Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
Ibériai sonkák és felvágottak. Termékeink az ibériai régióban kialakult környezet tükröződése: a dehesa, a természet ajándéka, ahol példányaink nőnek és fejlődnek, hogy a legjobb ibériai termékeket kínálhassuk. A Castro y González-nál prioritásunk a fenntartható fejlődés és a gondoskodás ezen életforrás iránt, és tudatában vagyunk annak, hogy a dehesáink minden egyes patakja, tölgyfája, parafatöl...
Portfólió (55)
Spanyolország, San Pedro Manrique (soria)
...DUROC KOSÁR SONKÁVAL - AJÁNDÉK KOSARAK Referencia: 5116 SÚLY: Sonka 8-8,5 Kg; Chorizo 600 g; Lomo 750 g...
Portfólió (34)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... a "Lomo" szalonna felső részén, ami egyedi textúrát és magas zsírtartalmat biztosít, ideálissá téve különféle kulináris elkészítésekhez. Súlya 150 és 225 gramm között változik, tökéletes vágás sütéshez, grillezéshez vagy ínycsiklandó ételekhez. A szabadban nevelt és makkot fogyasztó ibériai sertések kiváló ízű és szaftos húst kínálnak. Ideális azok számára, akik minden falatban az igazi ibériai élményt keresik.
Portfólió (15)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
A MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) székhelye Guijuelóban (Salamanca) található, és szinte kizárólag az ibériai sertés iparosításával foglalkozik. Célja egy olyan vágóhíd építése volt, amely rendelkezik bontási és zsírfeldolgozási részleggel, hogy biztosítsa a sertések levágását és feldolgozását, amelyeket az iparai igényelnek, valamint a szalonna zsírrá alakítását egy olvasztási folyamat révén, a...
Portfólió (8)
Franciaország, Laissac
...A lonzo finomra szeletelt, 100%-ban újrahasznosítható üvegben található. A 70g-os "Popine" változat mellett felfedezheti az XL verziót, a 300g-os Marmitát! Innovatív koncepciójának köszönhetően a lonzo Marmita szobahőmérsékleten 3 hónapig eltartható. A Laissac-i műhelyünkben, Aveyronban készült lonzo, más néven lomo vagy lonzu, tiszteletben tartja az ősi kézműves tudást, és csak 3 összetevőt...
Portfólió (29)
Belgium, Waterloo
...Bola de Lomo Knuckle Babilla Tranche Grasse Noce Eredet: Argentína, Uruguay, Brazília, Ausztrália, Írország és Lengyelország Tárolási hőmérséklet: Hűtve -1º/+2º, mélyhűtve -18º Fajták: Marha Minőség: Magas minőségű marha Szavatosság: Hűtve 120 napig eltartható / Mélyhűtve 18 hónapig eltartható Fajta: Angus / Hereford Súly darabonként: 3,85 - 4,80 kg Kaliber: Nincs kaliber...
Portfólió (46)
Spanyolország, Peligros
...Húsipari felhasználásra készült adalékanyagok, fűszerek és ízesítők keveréke, a hőkezelés nélküli húsáru "Lomo embuchado" vagy "Caña de lomo" előállításához, amelyet több mint 45 napos érlelési-szárítási folyamat során készítenek. Formátum: 200g-os doboz, 5kg-os zsák...
Franciaország, Lyon 1er
...Gree LOMO 18 Klíma Split - R32 Hűtési teljesítmény 4600 W és fűtési teljesítmény 5200 W - 230/1/50 Energiatakarékosság 6.1 Nettó és bruttó súly > beltéri egység: 13.5 / 16.5 - kültéri egység: 34 / 37...
Portfólió (12)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
1983 ÓTA A BRISA Húsipari Kft. egy családi vállalkozás, amely Guijuelóban található, és több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb minőségű ibériai termékek előállításában. Kezdeti lépéseik 1983 márciusára nyúlnak vissza, egy körülbelül ezer négyzetméteres kis gyárban Guijuelo központjában. Az első létesítmények helyszíne egy régi libamájgyár volt, amely BRISA néven volt ismert, i...
Iberiai töltött sonkákat, mezőgazdasági és takarmányozott sonkákat, valamint iberiai lapockákat készítünk. Friss és fagyasztott iberiai sertéshús kereskedés vagyunk. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, szűzpecsenye... szinte az egész évben végzünk vágásokat. Közvetlen értékesítés a gyárból a végfelhasználóknak és a nagykereskedelmi szakembereknek. Szállítunk az EU egész területére. Az Aracena-...
Portfólió (7)
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, érlelt sonka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, füstölt Lacón, hasaalja, füstölt bacon, Braseado Lacón (Gourmet termék) és még sok más... Friss sertéshúst is kínálunk, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábat.
Portfólió (4)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
... vonatkozik, és amely során a sertéseket teljes szabadságban legeltetik legalább négy hónapon keresztül, általában októbertől februárig), a sertések makkot (spanyolul las bellotas) fogyasztanak. A „Cinco Jotas” tiszta lomo iberico enyhe csípős és füstös utóízzel rendelkezik. Nettó súly: 450 g / 900 g Csomagolás: vákuumcsomagolt lomo, eredeti karton hengeren belül.
Portfólió (10)
Franciaország, Auros
... bélben érlelt chorizót virágával, perche kolbászt, tekert hasaalját (francia pancetta) és lapos hasaalját. Készítünk főtt felvágottakat is: házi fokhagymás kolbászt, baszk pástétomot Espelette borssal, híres nagymama pástétomunkat (konyakkal, tejszínnel és kis gombákkal), főtt sonkát, béarn-i húsos véres kolbászt, galabár véres kolbászt és húsos brasse kolbászt, valamint sertésláb terrint. Ezen kívül grillezésre marinált húsokat is készítünk, mint például a híres Lomo stílusú grillezhető sonkánkat és friss kolbászainkat.
Portfólió (31)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
César Nieto egy kolbász- és sonkagyártó, amely az alábbi termékeket kínálja Önnek: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Franciaország, Paris
... válaszoljunk a kéréseikre, a piacon elérhető legjobb digitális filmes kamerákkal, mint például ARRI, RED, Panasonic, Blackmagic vagy Sony. Az audiovizuális világ egyik legkülönlegesebb vintage objektívparkjával rendelkezünk (LOMO super speed, LOMO anamorfikus, Zeiss standard, Cooke Panchro stb.), amelyek valódi hozzáadott értéket képviselnek produkcióik számára.
Franciaország, Perpignan
...A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 éve elbűvölik azokat a turistákat, akik a mi régiónkba látogatnak nyaralni.
Spanyolország, Guijuelo
A FISAN egy családi vállalkozás, amely hosszú múltra tekint vissza (1920-ban alapították, centenáriumi cég), és az ibériai Bellota sonka kézműves előállítására specializálódott, amely a spanyol gasztronómia sztárterméke. Emellett számos más ibériai sertésből készült terméket is készítünk, mint például az embutidos (chorizo, lomo...) és a fagyasztott húsrészek (pluma, secreto, presa...). Különböző...
Portfólió (10)
Spanyolország, Bescano
Katalán húsipari gyártó és forgalmazó: 110 g-os fuet választék darabokkal, parasztkolbászok, kis kolbászok, 150 g-os fuet választék; sonkadarabok, csonttal vagy anélkül készült vidéki sonka, csonttal vagy anélkül készült serrano sonka, vákuumcsomagolt lomo. Nagyon jó ár-érték arány. Egy csapat, amely figyel Önre!
Spanyolország, Olot
...és marhahús kolbászokat állítsunk elő. Célunk, hogy a legmagasabb szintű minőséget és élelmiszerbiztonságot biztosítsuk (IFS, BRC). A Luis Oliveras jelen van a HoReCa szektorban és a kiskereskedelemben. Elérhető formátumok: - Egész darabok, amelyeket a műhelyben szeletelnek, és ipari egész darabok a szeletelés szakemberei számára. - Szeletelt termékek 50g-tól 500g-ig. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portfólió (3)
Franciaország, Veyrac
Serrano A.O.C sonkák (Teruel - Calamocha) és Ibériai Bellota sonkák (Los Pédroches - Cordou) gyártói vagyunk. Az egész Franciaországban, Belgiumban, Svájcban és Korzikán forgalmazunk, a 87520-as Veyrac-i Bodéga raktárból történő szállítással!!!! Találhatók csonttal és csont nélkül vákuumcsomagolt Serrano sonkák. Ibériai lomo, kolbász, chorizo, Mallorcai Saubressade.
Spanyolország, Sevilla
... határokat, és minden országban keresett. Az olívaolaj a mediterrán étrend alapvető és jellegzetes összetevője. Andalúziából származik, főként kulináris felhasználásra, és nagyon jótékony hatással van az egészségre. Továbbá más termékekkel is rendelkezünk, mint például: - Bor - fehér, vörös vagy rozé - Chacina - Az ibériai chacinák tartósított, pácolt vagy kolbászként elkészített húsok. A legismertebbek közé tartozik a chorizo, a salchichón, a caña de lomo és más kolbászok, mint a butifarra, a morcón vagy a töltött hús. - Sajtok - Cabrales, Payoyo, Boffard vagy manchego.
Franciaország, Ste Eulalie
Mi vagyunk a Jambons Oliveras, egy családi vállalkozás, amely ibériai pata negra cebo és bellota sonkát kínál az interneten. Online boltunkban található hegyvidéki sonka (serrano) és a spanyol húskészítmények klasszikusai (ibériai lomo, Salamanque-i chorizo, morcilla, ibériai fuet, vidéki kolbász). Több mint 18 éve (1998 óta) vagyunk ibériai sonka importőrök. Évente több mint 50 vásáron és...
Spanyolország, Tudela
Gyártó Jamón Serrano Jamón Ibérico Cebo Bellota chorizo Lomo felvágottak. Termék jóváhagyva az Egyesült Államokban, Japánban, Koreában IFS tanúsítvánnyal, BRC szolgáltató cég...
Spanyolország, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo és Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, fűszeres szalonna, fűszeres lombozott hús, töltött hús, Chorizo és Salchichon adalékanyagok nélkül: tartósítószerek nélkül, laktózmentes, gluténmentes, minden termék sertéshúsból készült. A termékek minősége és a kézműves előállítás.
Spanyolország, TEGUESTE- SANTA CRUZ DE TENERIFE
Spanyolország, Torrent
Vásároljon online 100% ibériai bellota sonkát, az autentikus pata negra sonkát, és más hagyományos kézműves ibériai sertéshús termékeket, amelyeket gondosan készítettek a hagyományos receptjeink alapján (az Extremadura régióban, Spanyolországban). Célunk, hogy közvetlenül az Ön asztalára szolgáljuk fel a legjobb ízeket a mi tájunkról: Pata Negra sonka, Ibériai Bellota chorizo, Caña de Lomo...
Spanyolország, Calera De León
Több mint 25 éve tiszta fajtájú ibériai sertéseket tenyésztünk és Pata Negra Bellota sonkákat érlelünk (100% ibériai Bellota sonkák). Mi egy kis családi vállalkozás vagyunk, nagyon korlátozott és teljesen kézműves, természetes módon, a régi hagyományok szerint előállított termékekkel. Termékeink: Pata Negra Bellota sonkák, chorizók, kolbászok, véres hurkák, lomo, coppa, pancetta... és minden...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play