Franciaország, Trebedan
...Leírás A kalciumban, magnéziumban és nyomelemekben gazdag osztriga héjak kiváló tápanyagot jelentenek a talaj számára. A bennük található mészkő kiegyensúlyozza a savas talajokat és növeli a pH-értéküket. Felhasználás a konyhakertben: 50 g / m2: a talajba ásva, gereblyézéssel Komposzt gazdagítása Gát a csigák és meztelencsigák ellen Természetes trágyázó, amely gazdag kalciumban: Ca 37 % Na 0,4% P 0,04% Felhasználás a tyúkólban: Szórja a talajra. A tyúkok értékelni fogják, és gyönyörű tojásokat adnak. Minden csomagolás kérésre elérhető. SÚLY:ND MÉRETEK:ND SÚLY:1 kg, 10 kg, 2 kg, 25 kg, 5 kg...
Portfólió (41)
Franciaország, Pineuilh
... egy mészkő platón, amely ideális expozícióval rendelkezik. Ez a kemény és sziklás talaj, amelyet gyakran 'lázadó'-nak neveznek a nehéz művelhetősége miatt, figyelemre méltó tipikusságú borokat termel. SZŐLŐTERMESZTÉS Talajkezelés Metsszés és Levéleltávolítás BORÁSZAT Korlátozott Hoztam Kíméletes Kivonás a Gyümölcs Aromák Fokozására Erjesztés Hőmérséklet-Szabályozott Rozsdamentes Acél Tartályokban SZŐLŐFAJTÁK 94% Merlot 5% Cabernet Sauvignon 1% Cabernet Franc...
Portfólió (96)
Franciaország, Bordeaux
... tápanyagokat, amelyek a borok jellegét adják. A talaj Garonne-i kavicsból áll. A borok érlelése 12 hónapon át történik, 25%-ban új hordókban. Tiszta és ragyogó rubinpiros színe kellemes kóstolásra utal. Az illata összetett, a fekete cseresznye, a virág és a szilva aromái keverednek a pörkölt és a pirított mogyoró jegyeivel. Ez a bor szép rugalmasságot kínál a szájban, nagyon finom egyensúllyal, amelyet...
Portfólió (93)
Franciaország, Caudiès De Fenouillèdes
...Megnevezés: IGP Côtes Catalanes Szőlőfajta: 100% Chardonnay Talaj: A szőlő a Boulzane-völgy alsó részének agyagos-mészkő dombjairól származik. Helyenként a palás alapanyag komplexitást ad a bornak. A szőlőültetvények kora: A szőlőültetvényeket az 1980-as évek elején ültették. Ezek voltak az első Chardonnay szőlők a Roussillonban! Elkészítés: A hideg ülepítés után 48 órán át a must közvetlenül...
Portfólió (9)
Franciaország, Cénac
...Szép struktúra, a bor telt, kellemes édességgel, szép gyümölcsösséggel, lédús (mintha gyümölcsöt harapnánk). Szép koncentrációval rendelkezik ez a napfényes bor, selymes, lágy lecsengéssel. Általános benyomás: ez a bor tökéletesen illik a grillezett húsokhoz, fehér húsokhoz vagy kemény sajtokhoz. 14 és 16 °C között ajánlott fogyasztani. Termék: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Terület: 13 ha Terroir: agyagos-mészkő-limnos talaj Megjelenés: Szép mély rubin színű, bársonyos bor...
Portfólió (9)
Franciaország, Mazion
...MEGNEVEZÉS: CHAMPAGNE SZŐLŐFÉLÉK: 65% Chardonnay és 35% Pinot Meunier Alkohol: 12,5% Talaj: Agyagos-mészkő Borászat: 10 hónap tartályban és 14 hónap a pezsgősítéshez Űrtartalom: 750 ml Szín: világos sárga, finom és egyenletes buborékok Íz: Citrusos jegyek, fehér húsú gyümölcsök Tanácsok: Aperitifként vagy az étkezés során fogyasztandó. Ez a cuvée kiemeli a legegyszerűbb ételeket, és elegánsan hangsúlyozza a legfinomabb fogásokat. Fogyasztandó 6 és 8 °C között.
Portfólió (11)
Franciaország, Banyuls Dels Aspres
...Szőlőfajták: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Aranyérmes Gilbert és Gaillard által Talaj: Agyagos-Mészkő Borászat: Közvetlen préselés, statikus ülepítés és erjesztés inox tartályban 14" / 16" fokon 15-20 napig, majd finom seprőn érlelés a palackozásig Kóstolás: Világos, fényes sárga szín, Az illat friss gyümölcsöket, citromos és egzotikus jegyeket, valamint szép virágos aromákat kínál. Élénk és friss a szájban, a muscat jellegzetessége dominál a lecsengésben. Szőlőfajták: Macabeu - Muscat Talaj: Agyagos-Mészkő...
Portfólió (8)
Franciaország, Saint-Vérand
...A Bourgogne borvidék teljes területéről származik Chardonnay. Gyakran ezzel a generikus Bourgogne-nal kezdődik a bevezetés a régió nagy fehér boraihoz. Egyszerű örömöt nyújt a borbarátoknak egy klasszikus Bourgogne. Bourgogne Blanc-jaink a Saint-Véran és a Pouilly Fuissée AOC határán helyezkednek el. Egyetlen út vagy néhány száz méter választja el őket. Szőlőtermesztés: A talaj: agyagos-mészkő...
Portfólió (18)
Franciaország, Lys Haut Layon
...Vin de Pays Crac Boum Bu domaine Saint Germain Szín: Fehér Szőlőfajta: Chardonnay, Mondeuse Blanche és Jacquère. Terület: 1,50 ha Termés 2018: 55,50 hl/ha Kultúra: Biológiai - ECOCERT France sas által tanúsított AB. Terroir és Talaj: Minden parcella a Saint-Pierre d’Albigny község agyagos-mészkő talaján található, amely község egy lejtőn helyezkedik el. Szüret: Kézi. Borászat: Légnyomásos...
Portfólió (43)
Franciaország, Roubia
...Kultúra: ésszerű. Kézi és gépi szüret. Teljes fürtök, erjesztés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban, válogatott élesztők használata, klasszikus borászat. Érlelés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban, házasítás, derítés, enyhe szűrés, technikai parafadugó. Agyagos-mészkő talaj. Szem Sötét ibolya szín, rubin árnyalatokkal. Illat Finom, intenzív, erőteljes piros gyümölcs aromák...
Portfólió (28)
Franciaország, Saint Cannat
...TERROIR ÉS BIRTOK Agyag és mészkő keveréke. Hoztamány 36 hl hektáronként SZŐLŐFÉLESÉGEK Mourvèdre 25% Grenache 30% Cinsault 45% BORÁSZAT Hagyományosan megművelt talaj (mind mechanikusan, mind kézzel) indokolt talajkezelés. Kézi szüret. A fürtöket kézzel válogatják a szőlőültetvényen. Lombtalanítva és zúzva. Közvetlen préselés vagy bőr hideg áztatás (12°). Erjedés hőmérséklet-szabályozottan...
Portfólió (46)
Franciaország, Loupiac
A LOUPIAC GAUDIET Kastély 28 hektáros szőlőültetvénnyel rendelkezik, amely a Garonne fölé magasodó domboldalakon található. A szőlőültetvények átlagéletkora 47 év, a talaj pedig agyagos kavicsos, mészkő alappal. A szőlőfajták között Sémillon, Sauvignon és Muscadelle található. A LOUPIAC GAUDIET Kastély borait hagyományos módon állítják elő, kézi szürettel, miközben modern technikákat is alkalmaznak.
Franciaország, CHICHEE
A Domaine ELLEVIN családi birtok 15 hektáron termeszt szőlőt. Kiváló Chablis borokat készít, mint például Chablis 1er Cru Vaucoupin, Chablis 1er Cru Vosgros, Petit Chablis és Crémant de Bourgogne. Chablis Cépage(s): Chardonnay Talaj: Kiméridgiai agyagos mészkő Metszés: Guyot Dupla, Chablis-i metszés Borászat: Hagyományos erjesztés tartályban Érlelés: A borokat 8-12 hónapig érlelik Ízélmény...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play