Franciaország, Bordeaux
... tápanyagokat, amelyek a borok jellegét adják. A talaj Garonne-i kavicsból áll. A borok érlelése 12 hónapon át történik, 25%-ban új hordókban. Tiszta és ragyogó rubinpiros színe kellemes kóstolásra utal. Az illata összetett, a fekete cseresznye, a virág és a szilva aromái keverednek a pörkölt és a pirított mogyoró jegyeivel. Ez a bor szép rugalmasságot kínál a szájban, nagyon finom egyensúllyal, amelyet...
Portfólió (93)
Franciaország, Trebedan
...Leírás A kalciumban, magnéziumban és nyomelemekben gazdag osztriga héjak kiváló tápanyagot jelentenek a talaj számára. A bennük található mészkő kiegyensúlyozza a savas talajokat és növeli a pH-értéküket. Felhasználás a konyhakertben: 50 g / m2: a talajba ásva, gereblyézéssel Komposzt gazdagítása Gát a csigák és meztelencsigák ellen Természetes trágyázó, amely gazdag kalciumban: Ca 37 % Na 0,4% P 0,04% Felhasználás a tyúkólban: Szórja a talajra. A tyúkok értékelni fogják, és gyönyörű tojásokat adnak. Minden csomagolás kérésre elérhető. SÚLY:ND MÉRETEK:ND SÚLY:1 kg, 10 kg, 2 kg, 25 kg, 5 kg...
Portfólió (43)
Franciaország, Pineuilh
... egy mészkő platón, amely ideális expozícióval rendelkezik. Ez a kemény és sziklás talaj, amelyet gyakran 'lázadó'-nak neveznek a nehéz művelhetősége miatt, figyelemre méltó tipikusságú borokat termel. SZŐLŐTERMESZTÉS Talajkezelés Metsszés és Levéleltávolítás BORÁSZAT Korlátozott Hoztam Kíméletes Kivonás a Gyümölcs Aromák Fokozására Erjesztés Hőmérséklet-Szabályozott Rozsdamentes Acél Tartályokban SZŐLŐFAJTÁK 94% Merlot 5% Cabernet Sauvignon 1% Cabernet Franc...
Portfólió (96)
Franciaország, Banyuls Dels Aspres
...Szőlőfajták: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Aranyérmes Gilbert és Gaillard által Talaj: Agyagos-Mészkő Borászat: Közvetlen préselés, statikus ülepítés és erjesztés inox tartályban 14" / 16" fokon 15-20 napig, majd finom seprőn érlelés a palackozásig Kóstolás: Világos, fényes sárga szín, Az illat friss gyümölcsöket, citromos és egzotikus jegyeket, valamint szép virágos aromákat kínál. Élénk és friss a szájban, a muscat jellegzetessége dominál a lecsengésben. Szőlőfajták: Macabeu - Muscat Talaj: Agyagos-Mészkő...
Portfólió (8)
Franciaország, Saint-Vérand
...A Bourgogne borvidék teljes területéről származik Chardonnay. Gyakran ezzel a generikus Bourgogne-nal kezdődik a bevezetés a régió nagy fehér boraihoz. Egyszerű örömöt nyújt a borbarátoknak egy klasszikus Bourgogne. Bourgogne Blanc-jaink a Saint-Véran és a Pouilly Fuissée AOC határán helyezkednek el. Egyetlen út vagy néhány száz méter választja el őket. Szőlőtermesztés: A talaj: agyagos-mészkő...
Portfólió (18)
Franciaország, Lys Haut Layon
...Vin de Pays Crac Boum Bu domaine Saint Germain Szín: Fehér Szőlőfajta: Chardonnay, Mondeuse Blanche és Jacquère. Terület: 1,50 ha Termés 2018: 55,50 hl/ha Kultúra: Biológiai - ECOCERT France sas által tanúsított AB. Terroir és Talaj: Minden parcella a Saint-Pierre d’Albigny község agyagos-mészkő talaján található, amely község egy lejtőn helyezkedik el. Szüret: Kézi. Borászat: Légnyomásos...
Portfólió (43)
Franciaország, Roubia
...Kultúra: ésszerű. Kézi és gépi szüret. Teljes fürtök, erjesztés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban, válogatott élesztők használata, klasszikus borászat. Érlelés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban, házasítás, derítés, enyhe szűrés, technikai parafadugó. Agyagos-mészkő talaj. Szem Sötét ibolya szín, rubin árnyalatokkal. Illat Finom, intenzív, erőteljes piros gyümölcs aromák...
Portfólió (28)
Franciaország, Caudiès De Fenouillèdes
...Megnevezés: IGP Côtes Catalanes Szőlőfajta: 100% Chardonnay Talaj: A szőlő a Boulzane-völgy alsó részének agyagos-mészkő dombjairól származik. Helyenként a palás alapanyag komplexitást ad a bornak. A szőlőültetvények kora: A szőlőültetvényeket az 1980-as évek elején ültették. Ezek voltak az első Chardonnay szőlők a Roussillonban! Elkészítés: A hideg ülepítés után 48 órán át a must közvetlenül...
Portfólió (9)
Franciaország, Cénac
...Szép struktúra, a bor telt, kellemes édességgel, szép gyümölcsösséggel, lédús (mintha gyümölcsöt harapnánk). Szép koncentrációval rendelkezik ez a napfényes bor, selymes, lágy lecsengéssel. Általános benyomás: ez a bor tökéletesen illik a grillezett húsokhoz, fehér húsokhoz vagy kemény sajtokhoz. 14 és 16 °C között ajánlott fogyasztani. Termék: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Terület: 13 ha Terroir: agyagos-mészkő-limnos talaj Megjelenés: Szép mély rubin színű, bársonyos bor...
Portfólió (9)
Franciaország, Saint Cannat
...TERROIR ÉS BIRTOK Agyag és mészkő keveréke. Hoztamány 36 hl hektáronként SZŐLŐFÉLESÉGEK Mourvèdre 25% Grenache 30% Cinsault 45% BORÁSZAT Hagyományosan megművelt talaj (mind mechanikusan, mind kézzel) indokolt talajkezelés. Kézi szüret. A fürtöket kézzel válogatják a szőlőültetvényen. Lombtalanítva és zúzva. Közvetlen préselés vagy bőr hideg áztatás (12°). Erjedés hőmérséklet-szabályozottan...
Portfólió (46)
Franciaország, Mazion
...MEGNEVEZÉS: CHAMPAGNE SZŐLŐFÉLÉK: 65% Chardonnay és 35% Pinot Meunier Alkohol: 12,5% Talaj: Agyagos-mészkő Borászat: 10 hónap tartályban és 14 hónap a pezsgősítéshez Űrtartalom: 750 ml Szín: világos sárga, finom és egyenletes buborékok Íz: Citrusos jegyek, fehér húsú gyümölcsök Tanácsok: Aperitifként vagy az étkezés során fogyasztandó. Ez a cuvée kiemeli a legegyszerűbb ételeket, és elegánsan hangsúlyozza a legfinomabb fogásokat. Fogyasztandó 6 és 8 °C között.
Portfólió (11)
Franciaország, Loupiac
A LOUPIAC GAUDIET Kastély 28 hektáros szőlőültetvénnyel rendelkezik, amely a Garonne fölé magasodó domboldalakon található. A szőlőültetvények átlagéletkora 47 év, a talaj pedig agyagos kavicsos, mészkő alappal. A szőlőfajták között Sémillon, Sauvignon és Muscadelle található. A LOUPIAC GAUDIET Kastély borait hagyományos módon állítják elő, kézi szürettel, miközben modern technikákat is alkalmaznak.
Franciaország, CHICHEE
A Domaine ELLEVIN családi birtok 15 hektáron termeszt szőlőt. Kiváló Chablis borokat készít, mint például Chablis 1er Cru Vaucoupin, Chablis 1er Cru Vosgros, Petit Chablis és Crémant de Bourgogne. Chablis Cépage(s): Chardonnay Talaj: Kiméridgiai agyagos mészkő Metszés: Guyot Dupla, Chablis-i metszés Borászat: Hagyományos erjesztés tartályban Érlelés: A borokat 8-12 hónapig érlelik Ízélmény...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play