Franciaország, Pineuilh
... vinifikáció Hosszú erjesztés 3 hétig Malolaktikus erjedés tartályokban Francia tölgyfahordókban érlelve 12 hónapig SZŐLŐFÉLESÉGEK 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot LEÍRÁS A tiszta gránátvörös színű Château Lalande vörösbor kellemes piros gyümölcsök és kakaó illatát tárja elénk, pörkölt fa jegyekkel. Az ízvilág sima és kerek támadással nyílik, amely gyümölcsös jegyekbe fejlődik, finoman lágyított tanninokkal. Egy nagyszerű bor Saint-Julien-ből.
Portfólió (96)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
... szőlő tökéletes érettségben történő szüretelése. A legjobb fürtök szelektív válogatása fotometrikus elemzés segítségével a szüret megérkezésekor. Erjesztés 15 napig. Pneumatikus préselés a lé minőségének megőrzése érdekében. Malolaktikus erjedés hordókban. Érlelés hordókban (új hordók és 5 éves hordók) 12 hónapig. Palackozás optimális időpontban, majd a bor pihentetése a forgalmazás előtt. Kóstolási jegyzetek Ez a cseresznye színű bor összetett illatot árul el. Szervírozási hőmérséklet: 16 - 18°C...
Portfólió (60)
Franciaország, Saint Emilion
...CEPAGE : 85% Merlot; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURE ÉT ÉLEVAGE : Racionális termesztés, kézi levélhúzás, zöld szüret. Vinifikálás hőszabályozott beton tartályokban. Malolaktikus erjedés tölgyfahordóban. Érlelés új hordókban. LABEL HVE 3 2018 : J SUCKLING : 92-93/100 «Érett gyümölcsök szíve, mindig friss és lineáris. Közepesen testes, szilárd és selymes tanninokkal. 2016 : WINE...
Portfólió (34)
Franciaország, Auxerre
... napos maceráció, majd 3 órás kíméletes préselés. Tartályban malolaktikus erjesztés történt. Finom seprőn való érlelés 12 hónapig régi hordóban.","Accord met-vin":"Étel-bor párosítás: felvágottak, grillezett húsok","Domaine":"Claude Quenard et Fils","Culture":"Biodinamikus","Temps de garde":"Fogyaszthatósági idő: 5-10 év"}...
Portfólió (190)
Franciaország, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Összetétel: Merlot - Cabernet Sauvignon Érlelési potenciál: Körülbelül 15 év Borászat: Szőlőszüret, levél nélküli. Erjedés beton tartályokban. Két és három hét közötti áztatás, kontrollált kivonással, hogy finom és elegáns tannin szerkezetet kapjunk. A malolaktikus erjedés végén hordóba töltés. Érlelés hordókban 12 hónapig.
Portfólió (53)
Franciaország, Bordeaux
... napos áztatás, malolaktikus erjedés tartályokban. Érlelés: 60% hordókban, 25% rozsdamentes acél tartályokban, és 15% amphorákban Kóstolás: Szép intenzitású gránátvörös szín, fekete ribizli és ibolya jegyekkel, mentolos illatokkal kiegészítve, szép aromás komplexitás. Édes, sok kerekességgel és cukrossággal, finom, bársonyos és elegáns tanninokkal, piros és fekete gyümölcsök aromáival, kellemes frissességgel.
Portfólió (43)
Franciaország, Lys Haut Layon
... műveleteit precízen végzik, maximálisan tiszteletben tartva a mikrobiális életet. A növényvédelmi intézkedések a növény alapos megfigyelésén és a gyors reakcióképességen alapulnak. Szüret: Kézi szüret 20 kg-os, szellőző dobozokban. A szőlőt szigorúan válogatják a szőlőnél, aranysárga állapotban, és mentes minden rothadástól. Borászat és érlelés: Pneumatikus, frakcionált préselés. A préselés végén keletkező anyagokat eltávolítják. Az alkoholos és malolaktikus erjedés 228 literes tölgyfahordókban zajlik. Cépage: 100 % chenin Szerviz hőmérséklet: 8-10 °C...
Portfólió (43)
Franciaország, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"SZŐLŐFAJTÁK\nChardonnay 100%\n\nVINIFICATION\nA szőlőszüret és a préselés után az alkoholf ermentáció természetesen, helyi élesztőkkel zajlik: 30%-a tölgyfahordókban, 70%-a hőszabályozott rozsdamentes acél tartályokban. Ez a hosszú és természetes folyamat a bornak nagyobb komplexitást ad. A malolaktikus erjedés szintén természetesen zajlik. Az érlelés körülbelül 12 hónapig tart, és a...
Portfólió (46)
Franciaország, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIÓN : Részleges malolaktikus erjedés. Öregedés a pincében 5 évig. ASSEMBLAGE : 15 % rezervbor perpetuális solérából. DOSAGE : 10 g/l DÉGUSTATION : Ez a tiszta Pinot Noir cuvée fehér virágok és citrusfélék aromáit ötvözi. A szájban kerek és lágy támadás, amely gyümölcsös, lekváros és vaníliás ízeket hordoz, a végén fás jegyeket mutat. Ez a pezsgő aperitifként és az étkezés során egyaránt élvezhető.
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play