Franciaország, Pineuilh
... vinifikáció Hosszú erjesztés 3 hétig Malolaktikus erjedés tartályokban Francia tölgyfahordókban érlelve 12 hónapig SZŐLŐFÉLESÉGEK 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot LEÍRÁS A tiszta gránátvörös színű Château Lalande vörösbor kellemes piros gyümölcsök és kakaó illatát tárja elénk, pörkölt fa jegyekkel. Az ízvilág sima és kerek támadással nyílik, amely gyümölcsös jegyekbe fejlődik, finoman lágyított tanninokkal. Egy nagyszerű bor Saint-Julien-ből.
Portfólió (96)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
... szőlő tökéletes érettségben történő szüretelése. A legjobb fürtök szelektív válogatása fotometrikus elemzés segítségével a szüret megérkezésekor. Erjesztés 15 napig. Pneumatikus préselés a lé minőségének megőrzése érdekében. Malolaktikus erjedés hordókban. Érlelés hordókban (új hordók és 5 éves hordók) 12 hónapig. Palackozás optimális időpontban, majd a bor pihentetése a forgalmazás előtt. Kóstolási jegyzetek Ez a cseresznye színű bor összetett illatot árul el. Szervírozási hőmérséklet: 16 - 18°C...
Portfólió (60)
Franciaország, Saint Emilion
...CEPAGE : 85% Merlot; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURE ÉT ÉLEVAGE : Racionális termesztés, kézi levélhúzás, zöld szüret. Vinifikálás hőszabályozott beton tartályokban. Malolaktikus erjedés tölgyfahordóban. Érlelés új hordókban. LABEL HVE 3 2018 : J SUCKLING : 92-93/100 «Érett gyümölcsök szíve, mindig friss és lineáris. Közepesen testes, szilárd és selymes tanninokkal. 2016 : WINE...
Portfólió (34)
Franciaország, Auxerre
... napos maceráció, majd 3 órás kíméletes préselés. Tartályban malolaktikus erjesztés történt. Finom seprőn való érlelés 12 hónapig régi hordóban.","Accord met-vin":"Étel-bor párosítás: felvágottak, grillezett húsok","Domaine":"Claude Quenard et Fils","Culture":"Biodinamikus","Temps de garde":"Fogyaszthatósági idő: 5-10 év"}...
Portfólió (190)
Franciaország, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Összetétel: Merlot - Cabernet Sauvignon Érlelési potenciál: Körülbelül 15 év Borászat: Szőlőszüret, levél nélküli. Erjedés beton tartályokban. Két és három hét közötti áztatás, kontrollált kivonással, hogy finom és elegáns tannin szerkezetet kapjunk. A malolaktikus erjedés végén hordóba töltés. Érlelés hordókban 12 hónapig.
Portfólió (53)
Szlovénia, Ljubljana
...A borász: Korenika & Moškon. Régió: Isztria, Szlovénia. Alk.: 14,5 % vol. Édesség: Száraz. Évjárat: 2013. Térfogat: 750 ml. Szőlőfajta: Malvasia. Borászat: 25 nap héjon (maceráció), préselés nélkül. Erjedés: inox (rozsdamentes acél), helyi élesztők. Malolaktikus erjedés helyi baktériumokkal. Érlelés: 12 hónap sejteken tölgyfahordókban, összesen 54 hónap hordóban. Szűretlen. Érlelési potenciál...
Portfólió (10)
Franciaország, Bordeaux
... napos áztatás, malolaktikus erjedés tartályokban. Érlelés: 60% hordókban, 25% rozsdamentes acél tartályokban, és 15% amphorákban Kóstolás: Szép intenzitású gránátvörös szín, fekete ribizli és ibolya jegyekkel, mentolos illatokkal kiegészítve, szép aromás komplexitás. Édes, sok kerekességgel és cukrossággal, finom, bársonyos és elegáns tanninokkal, piros és fekete gyümölcsök aromáival, kellemes frissességgel.
Portfólió (43)
Finnország, Turku
...Régió Olaszország – Marche Borászat Fattoria Mancini Fajta 100% Albanella Megnevezés Colli Pesaresi DOC Roncaglia Alkoholtartalom 12,5% Borászat A szőlőt egész fürtben préselték 9°C-on; a mustot a szőlő súlyának 55%-áig nyerték ki. A mustot 24 órán át hidegen ülepítették. Az erjedés hőmérséklet-szabályozott tartályokban zajlott, maximum 18°C-os hőmérsékleten. Malolaktikus erjedést nem végeztek. Érlelés Négy hónap tartályban seprőn; mikroszűrés palackozás előtt. Űrtartalom: 75cl...
Portfólió (177)
Spanyolország, Canet De Mar
...Rozsdamentes acél tartályokban, kontrollált hőmérsékleten erjesztve. Vörös szőlőből készült, Zinca d'Anfora Tinto, vagy fehér szőlőből, Zinca d'Anfora Blanco. Kézi szüretelés után későn szüretelik, és a vörösbor esetében 28 fokon, míg a fehérbor esetében 22 fokon erjesztik. Miután az alkoholos és malolaktikus erjedés befejeződött, a bort kézzel készített agyagedényekbe töltik, ahol érlelődik, így nagyobb struktúrát kap, és aromái fejlődhetnek fa hozzáadása nélkül.
Portfólió (9)
Franciaország, Lys Haut Layon
... műveleteit precízen végzik, maximálisan tiszteletben tartva a mikrobiális életet. A növényvédelmi intézkedések a növény alapos megfigyelésén és a gyors reakcióképességen alapulnak. Szüret: Kézi szüret 20 kg-os, szellőző dobozokban. A szőlőt szigorúan válogatják a szőlőnél, aranysárga állapotban, és mentes minden rothadástól. Borászat és érlelés: Pneumatikus, frakcionált préselés. A préselés végén keletkező anyagokat eltávolítják. Az alkoholos és malolaktikus erjedés 228 literes tölgyfahordókban zajlik. Cépage: 100 % chenin Szerviz hőmérséklet: 8-10 °C...
Portfólió (43)
Spanyolország, Murcia
...A legjobb Tempranillo szőlőkből készült, amelyeket a legöregebb szőlőültetvényeinkről válogattunk, kis dobozokba kézzel szüretelve és a válogató asztalon osztályozva. Malolaktikus erjedés és további érlelés 24 hónapon át új francia tölgyfahordókban. Végül a bor legalább 12 hónapig a palackban marad, mielőtt értékesítésre kerül. Palack: 0,75L Magnum palack: 1,75L...
Portfólió (178)
Franciaország, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"SZŐLŐFAJTÁK\nChardonnay 100%\n\nVINIFICATION\nA szőlőszüret és a préselés után az alkoholf ermentáció természetesen, helyi élesztőkkel zajlik: 30%-a tölgyfahordókban, 70%-a hőszabályozott rozsdamentes acél tartályokban. Ez a hosszú és természetes folyamat a bornak nagyobb komplexitást ad. A malolaktikus erjedés szintén természetesen zajlik. Az érlelés körülbelül 12 hónapig tart, és a...
Portfólió (46)
Spanyolország, Madrid
...EREDETI MEGJELÖLÉS: CIGALES A szüret október elején zajlott, amely során enyhe zúzást és kíméletes leválasztást alkalmaztak. Ellenőrzött hőmérsékleten erjedt. Ezt követően malolaktikus erjedés történt. Végül tisztították, stabilizálták és palackozták.
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
Franciaország, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIÓN : Részleges malolaktikus erjedés. Öregedés a pincében 5 évig. ASSEMBLAGE : 15 % rezervbor perpetuális solérából. DOSAGE : 10 g/l DÉGUSTATION : Ez a tiszta Pinot Noir cuvée fehér virágok és citrusfélék aromáit ötvözi. A szájban kerek és lágy támadás, amely gyümölcsös, lekváros és vaníliás ízeket hordoz, a végén fás jegyeket mutat. Ez a pezsgő aperitifként és az étkezés során egyaránt élvezhető.
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play