...A virág szirmaiból kinyert léből, áztatás után készült hibiszkuszvirágot ezután szegfűszeggel és fahéjjal ízesítik. A hibiszkusz zselé megőrzi a piros gyümölcsök illatát, amelyet ezek a fűszerek erőteljes és határozott aromákkal gazdagítanak. Teljesen természetes, nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, színezéket vagy tartósítószert.
Az utánozhatatlan íze mellett a fűszeres hibiszkuszvirág zselé...
...Premier gin rózsaszín Franciaországban
Készült Corrèze-ben
Desztillálva réz Charentais típusú üstben
Hozzávalók:
Semleges alkohol, boróka, koriander, angyalgyökér, jamaikai bors, kardamom, gyömbér, koriander, kasszia
Hibiszkusz áztatás
Kiszerelés: 50cl.
Fokozat: 41,50 %vol.
A gin színe, amelyet különösen a szárított hibiszkusz áztatása során nyerünk a gyártási folyamat végén, további vizuális élményt nyújt.
... alkalmazásának megfelelően lett kifejlesztve.
A munkajog betartása, amely előírja, hogy a vállalatvezetőnek minden szükséges technikai intézkedést meg kell tennie a porosodás csökkentése érdekében.
Referencia: EGP1IMP
Cél: Nedves munka - Áztatás - Mintavételezés porózus anyagokról
Csomagolás: 1 L-es permetező flakon
Színes gél: Nem
Minimális mennyiség: 6 egység...
...-VINS":"BOR ÉS ÉTEL PÁROSÍTÁS","Elle est vinifiée à température régulée et après une cuvaison de 20 jours avec des pigeages réguliers, elle est entonnée en barriques neuves de chêne français pour un élevage de 8 à 12 mois.":"Szabályozott hőmérsékleten erjesztik, és 20 napos áztatás után, rendszeres borogatásokkal, francia új tölgyfahordókba töltik, ahol 8-12 hónapig érlelődik.","Degré Alcool...
...Gyógyhatású növény, amely ismert vízhajtó és gombaellenes tulajdonságairól. Tonizáló hatással van a vénás rendszerre is.
Bio, friss növényi kivonat (nem fagyasztott).
Áztatás a gyűjtés helyén (Franciaország)
50 ml-es üvegpalack...
...Hachette Útmutató 2020
SZÜRET ÉVE: 2017
SZŐLŐFÉLE: Cabernet franc.
TERROIR: Ostra marnák agyagos-mészkő talajon.
BORÁSZAT ÉS ÉRLELÉS: A szőlőt nagyon szép érettségben szüretelték, 100%-ban lefejtették. 1 hónapos áztatás a színkivonás és a komplex struktúra elősegítése érdekében. 12 hónapos tölgyfahordós érlelés.
APPELLÁCIÓ: AOP Anjou Villages Brissac.
KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK: Intenzív vörös...
...Ez a 60 ml-es Hidrataló Sárgarépa Olaj nem csupán egy egyszerű sárgarépa préselés vagy áztatás, mivel tartalmazza a csodálatos Vad Sárgarépa Illóolajat, amelyet a mi mezőinkről szüreteltünk, Korzikán.
A vad sárgarépa illóolaj a virágok és magok szüreteléséből származik, amely július környékén történik a Dél-Korzikai ellenőrzött területeinken, míg a termesztett sárgarépa olaj (a mi gyártású...
...Az ánizs ízét kedvelőknek itt egy csillagánizs áztatás, más néven "badiane", valamint a híres Madagaszkári vanília, amely édességet és kerek ízt ad ennek a cuvée-nek.
Állapot: Új termék
Ország: Franciaország
Termelési régió: Normandia
Megnevezés: Calvados likőr
Évjárat: 2020
Alkohol: 26°
Űrtartalom: 50cl...
...TERROIR ÉS BIRTOK
Agyag és mészkő keveréke. Hoztamány 36 hl hektáronként
SZŐLŐFÉLESÉGEK
Mourvèdre 25%
Grenache 30%
Cinsault 45%
BORÁSZAT
Hagyományosan megművelt talaj (mind mechanikusan, mind kézzel) indokolt talajkezelés.
Kézi szüret. A fürtöket kézzel válogatják a szőlőültetvényen.
Lombtalanítva és zúzva. Közvetlen préselés vagy bőr hideg áztatás (12°). Erjedés hőmérséklet-szabályozottan...
...BIO Assam Fekete Teánk tökéletesen illik a Cseresznye Pitéhez, egyedi ízt hagyva a szájban, miközben a CBD terápiás előnyeit is biztosítja. Élvezheti a fekete tea kellemes ízét, valamint a kender növény jótékony gyógyhatásait.
Hozzávalók: BIO Jinjing fekete tea Kínából.
13g/L
3-5 perc áztatás 100°-on
CBD virágok aránya: 10%, 20%...
...Név: BASTIDE DE FAVE – OENOFIL
Szín: Rozé
Megnevezés: AOP Coteaux Varois en Provence
Szőlőfajta: Cinsault 60%, Vermentino 30%, Syrah 10%
TAV: 13.0% vol.
Termelés: Fenntartható szőlőtermesztés
Rövid héjon áztatás, Fermentáció 16-18°C-on
Kóstolási jegyzetek
Az ŒnoFil cuvée élénk és finom karakterrel rendelkezik. A Cinsault szőlőfajta, amely a házasítás többségét adja, nagy finomságot és fehér...
...étkezési minőségű kukoricakeményítő
A kukoricakeményítőt kukoricaliszt néven is ismerik. Közismert nevén Liugu por. Egy enyhén sárgás fehér por. Áztatás után a kukoricát zúzással, szitálással, ülepítéssel, szárítással és őrléssel nyerik ki.
A gyakori termékek kis mennyiségű zsírt és fehérjét tartalmaznak. Magas nedvességfelszívó képességgel bír, akár 30%-ot is elérhet.
Táplálkozási elemzés...
... tiszteletben tartja környezetünket.
Mosás minden típusú burkolaton.
Hideg vízű felülettisztítás akár 200 bar nyomással a CC1200 fejjel.
Kézi kupolás CC600 a nehezen hozzáférhető helyekhez.
Hóeltakarító berendezések (1m3-es sózó, első lapát, átalakítható orr, hóseprű, turbó fúró…).
Mosó tartály áztatás.
Kompakt, hidrosztatikus meghajtású, 4 kerékmeghajtású és kormányzott:
Gyors felszerelés...
...Az áztatás történhet teás eszközökkel (áztató golyó, teáskanna, szűrők) vagy kávés eszközökkel (piston, szűrő, v60, chemex). Az italok melegen vagy hidegen fogyaszthatók.
A BIBO pörkölt összetevőit értékesíti, lehetőséget biztosítva egyedi készítésre is. A felhasználás nem korlátozódik az italokra, hanem magában foglalhatja a konyhában, pékségben, cukrászatban, fűszerként, gomasio formájában való...
... kiválasztására és összetételükre. Növényi eredetű alkohol, magas parfümkoncentráció és hosszú áztatás garantálja termékeink minőségét.
Fedezze fel különböző illatgyertyáink, füstölőink, bio levendula illóolaj alapú kozmetikáink, Eau de Toilette és illóolajaink választékát weboldalunkon.
Jó tudni! Egyedi igények szerint is dolgozunk, hogy kifejleszthessük az Ön által keresett terméket.
...- Magas alumíniumtartalmú chamotte.
Munkamódszer:
- áztatás, permetezés, préselés…
- Nagyon jó tapadás a viaszokhoz.
- Égetési hőmérséklet: 700°C
- Hőmérséklet-tartósság 1500°C-ig, maximum 1700°C.
- Kiváló magleválasztás.
- Kiváló definíció olvadás után.
- Nincs szükség állandó keverésre a habarcsoknál, fagyálló.
- Alkalmazási terület: Művészeti és ipari öntészet, kristályüzemek, ékszerészet...