Franciaország, Passavant La Rochere
Évszázadok óta szenvedéllyel dolgozunk az üveggel, köszönhetően azoknak a férfiaknak és nőknek az egyedülálló örökségének, akik átadták tudásukat. A LA ROCHERE ma két iparág középpontjában áll: az Üvegépítészet és az Asztali Művészetek. A LA ROCHERE üvegtermékeket tervez és gyárt az építészet számára (Franciaország egyetlen üveg téglák és cserép gyártója). Minden termékünk célja, hogy lehetővé t...
Portfólió (174)
Franciaország, Ste Hélène Du Lac
A TRANSFLUID különböző szektorokra specializálódott, mint például: az inox csaptelepek, az inox szerelvények, a tartályberendezések, a metrológia, a higiénia, a folyadékok kezelése, a hordók és a tömítések. A TRANSFLUID 1994-ben alakult, és professzionális rozsdamentes acél csaptelepekre specializálódott. Először a borászati piacon volt jelen (szelepek, szerelvények, tartályberendezések és borász...
Portfólió (193)
Franciaország, Rungis
...Ünnepi választék: CITROM HÉJ SZELET 1KG - Franciaország Nagykereskedés: Aszalt gyümölcsök. ASZALT GYÜMÖLCSÖK nagykereskedelmi mennyiségben Az aszalt gyümölcsöket a cukrászatban használják a torták díszítésére. Önmagukban is fogyaszthatók, mint desszert vagy édesség. A készítmény lényege, hogy a gyümölcs vízét cukorral helyettesítjük ozmózis révén, a víz ritkasága biztosítja a tartósítást.
Portfólió (249)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
...Krémes bio fagyasztott desszert fehér csokoládéval és kókuszdióval. Magas minőségű bio összetevőkből készült, 500 ml-es üvegben, 100%-ban biológiailag lebomló, komposztálható és műanyagmentes.
Portfólió (184)
Franciaország, Paris
... nagyon kevés cukrot használni, hogy megőrizzük a por savanykás ízét. Ezenkívül földimogyoró pasztával, tejjel és kölessel keverik, hogy elkészítsék a szenegáli Ngalakhot, amely egy laktató desszert, amit bármikor elkészíthetünk, de különösen húsvétkor. A baobab por, amelyet több afrikai országban használnak, kötő, sűrítő és savanyító tulajdonságokkal rendelkezik, és szószok, gabonafélék (köles, kukorica, cirok, fonio...), krémek készítéséhez használják.
Portfólió (32)
Franciaország, Aix En Provence
...PENSÉE SAUVAGE - Viola tricolor Édes, könnyed és elegáns, a Gondolatvirág a kifinomult ételek hercegnője. Illata bódító, virágos íze édes és lágy. A stílus garantált. Növény Gondolatvirág - Viola tricolor. Konyha Infúzió, előételek, vegyes saláták, ínycsiklandó desszert, tinktúra, krém. Forma / Mennyiség Vágott BIO SZÁRAZ LÉGIES RÉSZ / 30g - 150g. Eredet Franciaország - 100% biológiai növény. Jótékony hatások Gyulladáscsökkentő, bőrproblémák, hashajtó, méregtelenítő, vízhajtó, epehajtó, epeelválasztást serkentő.
Portfólió (9)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
... gyümölcsös jegyek Ideális pillanat: Desszert vagy uzsonna kísérőjeként Ajánlott adagolás és áztatási idő: 1,5 teáskanál 20 cl-hez - 3'30 perc 80°C-on vagy 50 perc 20°C-on Nettó súly (g): 80 Referencia: KÉT JÁTÉK - FEKETE TEA, MANDULÁK...
Portfólió (85)
Franciaország, Saint-Vérand
...A chardonnay-ból készült édes bor, ami meglehetősen ritka. Csak azokban az években készülhet, amikor nemes rothadás alakul ki a szőlőn. Kézi szüretelés október végén - november elején. Nagyon alacsony hozamok. A szőlők természetes cukrokban gazdagok. Tökéletes az ünnepi étkezések kísérőjeként (libamáj vagy desszert). 50 cl-es palackokba csomagolva.
Portfólió (18)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...A bor: Ez a csodálatos Porto egy olyan borok keveréke, amelyek legalább 10 évet töltöttek tölgyfahordókban. Nagy komplexitást fejez ki, amelyben a karamell, toffee, fűszerek (szegfűszeg, szerecsendió) és pörkölés (kakaó, kávé) aromái keverednek. Az egyensúly nagyon pontos, és az egész a hatalmat és az édességet ötvözi. Igazi élvezet aperitifként vagy egy szép csokoládés desszert mellett fogyasztani! Típus: Porto Tawny Űrtartalom: 70cl Alkoholtartalom: 20% Szervírozási hőmérséklet: 16-18°C...
Portfólió (321)
Franciaország, Auxerre
...{"Nez":"elegáns, kiegyensúlyozott és gazdag aromákban (szeder, kávé, érett piros bogyós gyümölcsök, édesgyökér, moka, fűszerek és kardamom)","Accord metvin":"felvágott, vörös hús, fehér hús, vad, szárnyas, fűszeres étel, préselt vagy penészes vagy lágy sajt, friss sajt, desszert","Appellation":"Margaux","Conditionnement":"6 palack 75cl-es kartonban","Le conseil de l'œnologue":"17°C-on tálaljuk...
Portfólió (190)
Franciaország, Englos
...Visszautasíthatatlan arany csokoládék, amelyeket a mandulák királynőjével, a spanyol Marconával készítettek. Az 1900-as években Antonio Machado a virágzó mandulafákról beszélt, a La primavera besaba című versében kiemelte gyönyörű fehér és rózsaszín virágukat, mint egy fiatal költő inspirációs forrását. A Marconát 500 éve használják a Turrón előállítására, a hagyományos karácsonyi desszert Spanyolországban.
Portfólió (15)
Franciaország, Capdenac Gare
... forrás. Ez a nyomelem támogatja az izom- és idegrendszer működését, és hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához. Több íz a italokhoz: csokoládé [100%-ban borsófehérje], vanília desszert, kakaós mogyorós krém és krémlevesek, gombás íz. Mikor ajánlott? A VÉGÉNUTRIL fehérjében gazdag készítményei ajánlottak olyan diéták során, amelyek különleges fehérje bevitelét igénylik, sportolók, idősek...
Portfólió (151)
Franciaország, Yvetot
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
...Tiramisu Kit Kat. A 100g-os üveg. Olasz eredetű, a tiramisu AZ IDEÁLIS friss desszert.
Franciaország, Landeleau
...élesztő Praktikus tanács: Serpenyőben: olvasszunk el egy diónyi vajat, és melegítsük 30 másodpercig mindkét oldalon. Mikrohullámú sütőben: maximum 10-20 másodpercig melegítsük, mintha most készült volna el! Gombóc fagylalttal és tejszínhabbal tálalva: mindenki által kedvelt desszert!
Portfólió (3)
Franciaország, Montpellier
...A 13 desszert változata Provence-ban Referencia: C60 A "13 desszert Provence-i evokációja" csomag a következőkből áll: - 290 g-os válogatás "Karácsonyi ízek" makaronokból (+/-10 makaron) - 140 g-os válogatás nugátokból és calissonokból* - Fém doboz gyűjtemény...
Portfólió (9)
...A Truffettes de France valódi minőségi pecsét, és receptjei több mint 50 éves francia tapasztalaton alapulnak a csokoládéval bevont pillecukrok készítésében. A roppanós tejcsokoládé héj alatt egy finom pillecukor rejtőzik, amely a szájban elolvad. Egy édes desszert, amit gátlások nélkül érdemes élvezni.
Portfólió (6)
Franciaország, Domjean
...Semleges gélifikáló porok habokhoz, bavaroisokhoz és krémekhez. Tanúsított Halal marha zselatin. Előnyök: Garantálja a nagyon jó tartást, és nem teszi a habot rugalmas vagy gumiszerűvé. Íze nem befolyásolja a gyümölcsök vagy szirupok aromáját. A hab megkötése elég lassú ahhoz, hogy időt adjon a kis torták vagy desszertek elkészítésére. Megjegyzés: 180g zselé desszert 18 adaggal egyenértékű...
Portfólió (6)
Franciaország, Aix En Provence
... ételt, egy desszertet és egy napi crumble-t, valamint minden hónapban egy havi ételt és egy havi hamburgert. Helyben fogyasztva, elvitelre vagy házhoz szállítva válasszon kedve szerint. Az étlapunkat megtalálja a www.lamiedinette.com weboldalon, így közvetlenül online is rendelhet, hogy a Milles Zónába és Aix La Duranne-ba ingyenesen kiszállítsuk. Csomagjaink: egy étel 7,90 € / étel + desszert 10 € / étel + desszert + ital 10,50 € / étel + ital 9,50 €. Ne habozzon, jöjjön el felfedezni éttermünket, nagyon örömmel várjuk Önt!
Franciaország, Bordeaux
A JOCK egy bordói vállalat, amely por alapú desszertek gyártására specializálódott. A JOCK kész desszert tésztákat és desszert előkészítéseket kínál, például csokoládékrémeket. A JOCK rendelkezésre bocsátja szakértelmét és nagy tapasztalatát, hogy minőségi termékeket kínálhasson.
Franciaország, Olonne Sur Mer
Hagyományos és bio dehidratált élelmiszer-előkészítő gyártó. (szósz, alaplé, leves, desszert...) Sporttáplálkozási gyártó (izotóniás ital, energiaszelet, maratoni típusú állóképességi sportokhoz és fagyasztva szárított ételek az önellátó sportokhoz, mint például a trekking)...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play