...A hagyományos "Makrouna bel salsa" receptje, amely nagyon népszerű Tunéziában, és egyedi paradicsomszósszal készül, most ebben a makaróni szószban kínáljuk Önöknek.
Ez egy ízletes recept, amely kíséri tésztáinkat, fűszerek és olívaolaj keverékével.
Összetevők: víz, sűrített paradicsom, szójaolaj, friss paradicsom, paprika, hagyma, fokhagyma, só, fűszerek
Raktáron: 1000 termék...
... csípős, mint a közönséges fokhagyma. Emellett könnyebben emészthető is, de az aromája ugyanolyan intenzív.
A Pistou egy hagyományosrecept, amely Provence-ból származik, és nevét az olasz Pesto-ból kapta. Ez a két recept, bár nagyon hasonló és inspirálta egymást, teljesen különbözik.
Míg a "Pesto Genovese" bazsalikommal, olívaolajjal, fokhagymával, sajttal és fenyőmaggal készül, a Pistou csak bazsalikomból, fokhagymából, olívaolajból áll, és semmi másból.
Referencia: AR801233
Ean13: 3760306801233...
...Egy kézműves, Espelette AOP paprikával ízesített szárazkolbász, tiszta Délnyugat-Franciaországi IGP sertésből, egy hagyományos és ősi recept alapján. Ez a kolbász sovány húsból és a Délnyugat-Franciaországi IGP sertés vállának zsíros részéből készült, durvára darálva (pontosan 80% sovány és csak 20% zsír). Ez lehetővé teszi, hogy ízletes kolbászokat kapjunk.
... formákban és receptekben gyártjuk és forgalmazzuk a karamelt, és ipari élelmiszertermékeket (PAI) kínálunk a szakembereknek:
- Folyékony karamell öntetekhez, bevonatokhoz vagy töltelékekhez
- Karamell darabok sütikhez, kenyerekhez, briósokhoz, fagylaltokhoz, trüffelekhez…: Klasszikus recept, normandiai tejszín, sózott vaj, AOP.
- Hőálló karamell darabok sütéshez való ellenállás érdekében
- Karamell por
Figyelmesen hallgatunk ügyfeleinkre, és segíthetünk Önnek a fejlesztési gondolataiban és igényeiben.
...A Maison Roux egy kézműves gyártó, amely a valódi, puha macaron sütik készítésére specializálódott, a Languedoc és Provence hagyományos receptje szerint. Ez a recept nem tartalmaz tejszínt vagy ganache-t, ezért nincsenek pékáru megőrzési korlátozások. Minőségmegőrzési idő: 5 hónap.
Minden macaronunk BIO, gluténmentes, laktózmentes és tartósítószer-mentes.
Macaron sütijeink BIO és gluténmentes tanúsítvánnyal rendelkeznek az Ecocert-től, szám: 34/153109/437356.
... leveles tésztát egy ropogós snackhez, vagy fougasse-t egy puha tésztához.
•RECEPT: Folytassa a tészták testreszabását a sótartalom, a hozzáadott gabonák beállításával... Alkalmazza a feltétet az igényeihez: hagyományos vagy vegetáriánus receptek.
•MEGVALÓSÍTÁS: Figyelembe vesszük a megvalósítási korlátait a termék fejlesztése során.
•CSOMAGOLÁS: ez a NOVEPAN végső simítása. Különböző csomagolásokat kínálunk az Ön igényei szerint.
Termékeink tanúsítványokkal rendelkeznek: BRC, IFS, és szükség esetén BIO és Halal.
1948-ban Néracban, a Lot-et-Garonne-ban alapított LOU GASCOUN cég közel 50 éven át egyetlen termékére építette hírnevét: a híres sárga sertéshúsos pástétom dobozára, amely egy családi recept alapján készült. Kézműves módon készítjük el termékeinket, amelyek mind a Délnyugat hagyományos receptjei alapján készülnek, frissen, gondosan válogatott alapanyagokból, színezékek és tartósítószerek nélkül. Kínálatunkban megtalálható a libamáj, pástétomok, angolna matelote, az Arcachoni medence leves, lámpás hal stb.
...Hagyományosrecept - Egyedi tudás Vágyik a csokoládéra? Fekete csokoládé fügével és dióval, fekete csokoládé Amarena cseresznyével, tejcsokoládé mályvacukorral, fehér csokoládé málnás márványozással, vagy a házi specialitás, a Marseilles-i rúd... A Marseilles-i Rúd ® a Marseilles-i Csokoládégyártó specialitása. Egy "vaj és tejszín nélküli" praliné, tiszta élvezet, natúr, leveles, régi stílusú...
...) a Provence-i hagyományokban gyökerezik, de szereti az újításokat is, mind a termék, mind a csomagolás terén. Az idei újdonság a kenyérre kenhető különlegességeink és a hagyományos "gibassié" Provence-i recept összekapcsolásából született, amely egy olívaolaj alapú aperitif kekszet eredményezett, vaj és tojás nélkül, a Provence ízeivel, a Croq’ Apéro.