Franciaország, Tassin-La-Demi-Lune
...Ez a tökmag egy olyan fajta, amely Iránban és Afganisztánban is megtalálható, sokkal nagyobb formájú, mint a szokásos tökmag. A tökmag ropogós és ízletes. A tökmag vásárlása egy egészséges és ínycsiklandó előétel megosztását jelenti. Ezt a magot a krémlevesekhez is hozzáadhatja, hogy még több ízt adjon!
Portfólió (39)
... rendszeresen végezzük. Az Akbari pisztáciáink a Kerman tartományban teremnek. Ez a régió híres a kiváló minőségű pisztáciatermesztéséről. Az általunk dolgozó termelő generációk óta foglalkozik a termesztésükkel, így a fák életkora 10 és 25 év között mozog. Az Akbari pisztácia a leghosszabb pisztáciaváltozat. A pisztácia zöld, és a héja vörösre változik, amikor megérik. Használat: A sáfrányos pisztáciáink tökéletesen alkalmasak aperitifként vagy nassolnivalóként. Zsák: 5Kg Zsák: 20Kg...
Portfólió (45)
Franciaország, Montelimar
...keményítő, repceolaj, E120, E160a színezék) savanyítatlan kenyér (burgonyakeményítő, víz, olívaolaj), TOJÁSFEHÉRJE, természetes vanília aroma. Tartalmazhat más héjas gyümölcsöket. Elkészítési mód: A mézet és a glükózszirupot egy üstben főzik, a tojásfehérjét főtt cukorral, vaníliával, mandulával és pralinéval egészítik ki. Allergének: mandula, tojás, pisztácia, lehetséges nyomok héjas gyümölcsöktől. Minden nougatunk garantáltan GLUTÉNMENTES.
Portfólió (154)
Franciaország, Montenay
...Egyéb csomagolások NAGYKERESKEDÉS és ZACSKÓK: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - A földimogyorót közismertebb nevén mogyorónak hívják, amely valójában a földimogyoró magja. Ez egy "földi pisztácia", amely a szubtrópusi és mérsékelt övezetekben termesztik. A VIJAYA nyers földimogyorók, mind kerekek és rózsaszínek, Baisha fajtájúak, és megvan az a páratlan, ropogós ízük, mint a borsónak. Továbbá megtalálhatók a VIJAYA hántolt nyers földimogyorók, valamint a sózott pörkölt földimogyorók. Referencia:23001...
Portfólió (123)
Franciaország, Biguglia
...Érintésre puha, a nyelven elolvadó sárgabarack... hogyan lehetne meglenni nélküle? Ne feledkezzünk meg a ropogós pisztáciadarabokról sem... Igazi ínycsiklandóság! tápérték 100 g-ra vonatkoztatva energia(kcal)= 159 energia(Kj)=673 zsírok(g)= 0.3 ebből telített zsírsavak(g)=0 szénhidrát(g)=51 ebből cukrok(g)=49 fehérjék(g)=0.4 só(g)=0 Állapot:Új ÖSSZETEVŐK:57% korzikai sárgabarack, cukor, víz, citromlé, pektin, 0.5% pisztácia Nettó tömeg:220 g Eredet:Korzikai...
Portfólió (68)
Franciaország, Renaison
...A Dukkah egy durvára őrölt fűszerkeverék, amely megőrzi ropogós állagát és nagyon aromás ízét, amikor nyersen fogyasztják. Használható dukkah kéreggel készült hús készítésére (ideális bárányhoz, de más húsokkal is jól párosítható). Mi imádjuk mártogatós formájában! (lásd a gyilkos ötletet!)...
Portfólió (56)
Franciaország, Talant
...500 g-os blansírozott mandula szeletek, ideális díszítéshez cukrászatban, vagy ropogós mandulás tuilék készítéséhez. A szeletelt mandulák különlegessége, hogy enyhén ropogósak. Hozzávalók: 100% blansírozott mandula. Tiszta mandulafélék, adalékanyagok nélkül. Allergének: nyomokban más dióféléket tartalmazhat (mogyoró, pisztácia). Receptötletek: Díszítheti minden desszertjét a szeletelt mandulával, de készíthet mandarin-mandula vagy méz-mandula süteményt, kekszet, barackos mandulás pitét vagy paris-brestet is. Referencia: FDCABE Raktáron: 123 termék Méretek: 500 g Súlyár: 0.5...
Portfólió (192)
Franciaország, Fouquereuil
...A pisztáciának édes íze van, amely hasonlít a manduláéhoz, és főként édességekben és péksüteményekben használják, de a főzésben és a fagylaltokban is megtalálható. A pisztáciát különösen kedvelik nassolni az étkezések között, mert nyersen puha és ropogós, pörkölve pedig kellemes fűszeres íze van.
Portfólió (10)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: 70% étcsokoládé (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló szójalecitint, természetes vanília aroma), mogyoró, mandula, pisztácia, mazsola. Referencia: CASNRMEND...
Portfólió (97)
Franciaország, Marseille
... ügyfeleinek egy ízletes, ropogós és egészséges nassolnivalóval. Hozzávalók: sótlan pörkölt mandula, sótlan pörkölt pekándió, fehér szeder, áfonya, aranyszőlő, goji bogyók. A CROC’ELLA-nál minden aszalt gyümölcsünket (mandula, pisztácia, kesudió és mások) kézműves módon pörköljük a dél-franciaországi pörkölőműhelyünkben, pontosabban Marseille-ben, hogy „made in France” termékeket kínálhassunk.
Portfólió (145)
Franciaország, Arles
...Maison Lesage Kis fekete vagy tejcsokoládé korongok, amelyeket szárazon karamellizált, ropogós és csillogó aszalt gyümölcsök borítanak. Hozzávalók: kakaóbab, cukor, zsírszegény tejpor, szójalecitin, természetes vanília aroma, mandula, mogyoró, pisztácia, dió.
Portfólió (142)
Franciaország, Vannes
...” = ropogós betétek és díszítések - Ízesített pirítósok és sült betétek - Dehidratált sajtok - Húskészítmények - Olasz sajtok - Feldolgozott zöldségek: félszárított, befőtt, konzerv - Növényi olajok - Dehidratált vagy konzerv gyümölcsök - Diófélék és származékaik: mogyoró, pisztácia - Közepes nedvességtartalmú vagy anhidrus édes töltelékek és bevonatok - Csokoládék...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play