Franciaország, Caudiès De Fenouillèdes
...Megnevezés: IGP Côtes Catalanes Szőlőfajta: 100% Chardonnay Talaj: A szőlő a Caudiès-i csillámtalajokból származik. A szőlőültetvény kora: ültetés az 1980-as évek közepén. Elkészítés: Ezt a cuvét tartályban erjesztik és agyagedényben érlelik, hogy tiszteletben tartsák a terroir karakterét és a gyümölcsöt. A 6 hónapos finomseprős érlelés egy kis kerekedést ad ennek a száraz Chardonnay-nak...
Portfólió (9)
Franciaország, Saint-Loubes
...Egy friss és vonzó bor. Sémillon, Sauvignon Blanc és Sauvignon Gris házasításából származik, limono-homokos talajon, és fehér, egzotikus, valamint sós gyümölcsaromákat kínál. Egyedi kék palackjával elbűvöli a szemet, és arra csábít, hogy élvezzünk egy tál tengeri herkentyűt egy régi kikötő teraszán. Szín: Fehér AOC: Bordeaux Blanc Sec Szőlők: Limono-homokos talaj Borászat: Finom seprőn érlelés tartályban 2 hónapig...
Portfólió (21)
Franciaország, Le Plessis Robinson
...amelynek 30 napos lassú érlelése kiegyensúlyozza intenzitását és ízét. A száraz érlelés a hűtőkamrában naponta ellenőrizve van a hentesek által, akiknek virtuozitása a hús selymes textúráját adja, amely előre jelzi a szájban érzett finom édességét. A Grand Caractère a Skin Pack átlátszó technológiát választotta csomagolásaihoz. Ez a húsra simul, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül a polcon láthassa a terméket, így ízlése szerint választhat: márványozottság, szín, forma, … .
Portfólió (9)
Franciaország, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Blanc Összetétel : 60% Sauvignon - 20% Sémillon - 20% Muscadelle Érésztartam : Körülbelül 3 év Borászat : Héjmaceráció a Sauvignon Blanc és Muscadelle szőlőfajták esetében. Lassan és gyengéden végzett pneumatikus préselés. Alacsony hőmérsékleten, termosztatikusan szabályozott rozsdamentes acél tartályokban történő erjesztés. Finom seprőn való érlelés a palackozásig. Fehérje- és borkősav-stabilizálás.
Portfólió (53)
Franciaország, Jarnac
... pincékre, hogy fenntartsuk a tökéletes páratartalmat, amely nélkül ez az aroma nem fejlődhetne ki. Meleg gyümölcsös torta Ez az aroma, amely ízletesen evokál, a csúcsán lévő cognacokból származik. Évtizedes érlelés révén Párlatmesterünk fenntartja ezt a szárított gyümölcs aroma, hogy fűszeres meleg gyümölcsös torta jegyek felé fejlődjön. HOGYAN KÓSTOLJUK Száraz: évtizedek kellenek az Initiale Extra...
Portfólió (12)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...citrusfélék, zöldalma stb.). A részben hordós érlelés szép kerek ízt ad ennek a kiváló cuvée-nek, amely tökéletesen illik a halakhoz, szárnyasokhoz, de akár olyan sajtokhoz is, mint a Comté, Cantal, Beaufort vagy az Ossau-Iraty. Jó kóstolást! Tartalom: 75cl Típus: Fehér bor Szőlőfajta: 100% Chenin AOC: Anjou Tartósítás: Azonnal fogyasztható, és 2028-ig tárolható Szervírozási hőmérséklet: 11-13°C...
Portfólió (321)
Franciaország, Auxerre
...":"Alkoholtartalom: 13%.","Vinification":"Pneumatikus préselés, külső élesztők használata nélkül, enzimek hozzáadása nélkül. 100%-os inox tartályos érlelés.","Millésime":"2018.","Domaine":"Domaine Bersan.","Culture":"Magas Környezeti Érték."}...
Portfólió (190)
Franciaország, Lys Haut Layon
... egy száraz fehérbort ad. Tanácsok a kóstoláshoz: Frissen, 10°C-on kell felszolgálni. Tenger gyümölcseivel, halakkal, de akár kecskesajtokkal, mint például a Valençay, is jól párosítható. Jó tárolás érdekében a palackokat fekve kell tartani egy hűvös, sötét helyen, legfeljebb 3 évig a szüret évétől függően. SOUS SOL: Kálcium Terület: 4 hektár...
Portfólió (43)
Franciaország, Laure-Minervois
...Száraz fehérbor friss gyümölccsel, „fás” jegyek nélkül, friss íz, de körülölelt a teljes seprőn való érlelés miatt.
Portfólió (11)
Franciaország, Brue Auriac
... kerekedet, gyümölcsös és finoman vaníliás jegyekkel, amelyek édes és húsos érzést adnak, és hozzájárulnak a kellemes élvezet meghosszabbításához egy szép lecsengés során.","VINIFICATIÓN":"Szőlőtermesztés: Racionális szőlőtermesztés\nElőfermentációs hideg áztatás, Fermentáció 18°C-on\nFermentáció és érlelés seprőn tölgyfahordókban (228 L) az assemblage 30%-a (8 hónap)\nSeprőn érlelés tartályban az assemblage 70%-a (5 hónap)","TÁROLÁS":"Most fogyasztható, vagy 3-5 éven belül"}...
Portfólió (7)
Franciaország, Lyon
...Demi Bayonne sonka, tiszta sertés a Dél-Nyugat IGP-ből, amelyet 12 hónapos érlelésének köszönhetően puha és finom húsa jellemez. Ez a sonka IGP (Védett Földrajzi Jelzés) minősítéssel rendelkezik. Ősi mesterségbeli tudás szerint érlelik. Húsa puha és szaftos, kevésbé sós, mint a legtöbb száraz sonka.
Portfólió (40)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play