Olaszország, MILANO
...A Barolo Bussia a Bussia területéről származik, Monforte d'Alba-ban. A vályogos és mészköves talaj kiváló kölcsönhatása egyedi aromákat ad a szőlőnek. A teljesen érett szőlőszemeket kézzel válogatják és spontán erjesztik. Ezt követi három év érlelés fából készült hordókban. Szőlőfajta: Nebbiolo 100% SZENZORÁLIS JEGYZETEK: Sötét rubin gránát szín a pohárban. Komplex illat, rózsa, bőr, kátrány jegyek. Ízében száraz, testes, harmonikus, bársonyos, rózsa, bőr jegyek. Hosszú lecsengés. CSOMAGOLÁS 6 DB-OS 1 DB = EUR 8,50 1 PALLET 72 CSOMAG 6 DB-OS MINIMÁLIS RENDELÉS 20 PALLET...
Portfólió (229)
Olaszország, Pasturo
...hogy elősegítsék a gorgonzolára jellemző penészgombák fejlődését, amelyek meghatározzák a zöld színeződést (érlelés). A tészta egybefüggő, szalmasárga színű, gazdag fényes zöld penészgombák fejlődésével tarkított. Határozott, csípős, jellegzetes ízű. Átlagos súly: 12 kg Minimális érlelés: 90 nap...
Portfólió (7)
Olaszország, Radicofani
...Csak juhsajtból készül, körülbelül 30/32 °C-on dolgozzák fel, és egy fehér, kissé morzsalékos sajtot eredményez, amelynek íze száraz és finom. A héjra alkalmazott paradicsomkoncentrátum még különlegesebb ízt ad neki. A gyártás két különböző méretben történik: az első körülbelül 1,450 kg súlyú tál formájú; a másik körülbelül 1,900 kg súlyú, egyenes peremű. Az érlelés körülbelül 60/70 napig tart.
Portfólió (48)
Olaszország, Monteu Roero
...Szőlőfajta: 100% Arneis. Borászat: erjesztés rozsdamentes acél tartályokban 18°C-on, 3 hétig. Érlelés: "sur lies" állapotban való tartózkodás rozsdamentes acél tartályokban körülbelül 8 hónapig. Szín: szalmasárga, enyhén zöldes árnyalatokkal. Illat: finom és virágos, gyümölcsös jegyekkel, amelyek az almára és a érett körtére emlékeztetnek. Íz: sós és telt, tartós lecsengéssel. Alkoholtartalom: ±13,5% Ételpárosítás: kitűnő aperitifként; ajánlott előételekhez, finom első fogásokhoz, halételekhez és fehér húsokhoz. Tálalási hőmérséklet: körülbelül 8°C-on.
Portfólió (10)
Olaszország, Siena
... szárad, majd megmossák, és természetes levegőn lógatják. Most kezdődik a érlelés, amely két szakaszra oszlik: kilenc hónapig jól szellőző helyiségekben, természetes levegőcserével, végül pincében hosszú érlelésre.
Egyéb termékek
Házias antipasto
Házias antipasto
Portfólió (2)
Olaszország, Parma
...Ez a területünk kiválósága és büszkeségünk: ehhez olasz nehéz sertések combjait használjuk, amelyeket kézzel sózunk (nedves só a bőrön, száraz só a húsos részen). Három hétig a sonkák felszívják a sót egy nedves (80%) és hideg (+1 és +4 fok között) cellában, majd három hónapig pihennek, lassan száradva. Miután megmosták őket, elkezdődik a érlelés. Most a tenger levegője következik, amely, mielőtt...
Portfólió (10)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Pézsma sajt körtével ízesítve. Súly: 350 g. Vákuumcsomagolt termék. Jellemzők: Szemcsés állagú, nagyon morzsolódó, kifejezett körte íz. Szenzoros jellemzők: Érlelés: körülbelül 60 nap. Formátum: tálcás. Összetevők: Pasztőrözött tehéntej, pasztőrözött juhtej, körte aroma (min 1%), só, oltóanyag, kultúrák. Olívaolajjal kezelt héj. Nem ehető héj. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Átlagos lejárati idő: 120 nap.
Portfólió (10)
...Szőlőfajta: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Szín: rubinvörös, ibolyás reflexekkel, az érlelés során gránátosra hajló | Illat: a bor nagy eleganciát sugároz. Érezhetők gyümölcsös aromák, mint a áfonya és a szeder, finom pörkölt és vaníliás jegyekkel | Íz: a szájban száraz, meleg és testes. A tanninok érezhetők, de lágyan, köszönhetően a barrique-ban való érlelésnek. ÉTELPÁROSÍTÁSOK: Kiváló bor sült húsokhoz, különösen sertéshez, bárányhoz és kecskéhez. Jól illik a vadételekhez is. Meditációs bor is.
Azonos termékek
Altropasso
Altropasso
Portfólió (1)
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play