...A fán zöld citrom formájában jelenik meg, amelyet leszednek. Ezután sós vízben fehérítik, mielőtt a sivatag homokjában megszárítják, ahol több hétig marad. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy ezek a citromok kifejlesszék azt a keresett umami ízt. Felhasználás: A fekete citromok szárított gyümölcsök, amelyek lehetnek: - Reszelve vagy turmixolva: por formájában ízesítik a halételeket vagy szószokat...
Portfólió (45)
Franciaország, Condom
...Robe: Borostyán színű, aranyfényű Nez: Umami, nagyon összetett gomba és szarvasgomba aromákkal. Bouche: Nagyon intenzív szarvasgombával, sült paradicsommal, rendkívül összetett és erőteljes, enyhe keserűség, amelyet a szarvasgomba nagymértékben elfed. Finale: Nagyon hosszú szarvasgombával, amely szőlő, datolya, kandírozott gyümölcsök aromáira fejlődik, mindig a szarvasgomba dominál, gyógynövényes jegyekkel, mint a génépi, az abszint és a gentian.
Portfólió (66)
Franciaország, Graulhet
... aromái a szárítás idejétől függően változnak, és egy kicsit a balzsamecet ízére emlékeztetnek. Optimális eltarthatósága 1 év, de Japánban egyesek 10 évig is tárolják. Mint egy jó bor, az életkorával javul; ha meg szeretné állítani az érlelést, hűtőszekrényben tárolja. És a konyhában? A szájban egy csodálatos édes íz bontakozik ki, enyhén savanyú, amely nem mentes a medvecukor emlékétől, és az Umami ízek közé tartozik. Íze olyan édes, hogy akár önállóan, tisztán és egészben is élvezheti, bármikor.
Portfólió (1)
Franciaország, Paris
... folyamat megsokszorozza a klasszikus fokhagyma jótékony hatásait, és enyhén édes íze, amely a karamelltól a likőr ízéig terjed, a szárítási időtől függően változik, és az umami, az öt alapíz egyikének számít. A fekete fokhagyma különösen sokoldalú, és számos receptben felhasználható, az előételtől a desszertig. Nagyon kedvelt a gasztronómák és a Michelin-csillagos séfek körében. Ean13:3701511709891 Referencia: FeketeFokhagymaBioAOPVoghieraKrém1...
Portfólió (133)
Franciaország, Paris
...Rövid leírás: A sügér ikra, más néven "boutargue", egy prémium mediterrán delicatessz. Ez a szárított és sózott sügér tojás. • Textúra: Szilárd és enyhén rugalmas textúrájú. • Íz: A poutargue íze sós és intenzív, hangsúlyos tengeri jegyekkel. Néhányan umami ízként írják le, amely a kaviárra emlékeztet. • Kulinaris felhasználás: A poutargue-t általában vékonyra szeletelik, és önállóan vagy pirítósokkal, salátákkal vagy más ételekkel tálalják.
Portfólió (29)
Franciaország, Varennes-Jarcy
...Egy sötét csokoládékrém fekete fokhagymával, amely egy nagyon csokoládés ízt ad. A fekete fokhagyma különleges ízét és kerek ízét a szájban érezhetjük, míg umami íze kiemeli a csokoládé ízét. Ideális palacsintán vagy kenyérszeletre. A mi fekete fokhagymánk BIO IGP fehér fokhagymából készül, amely a Drôme-ból származik. Minden felhasznált összetevő biogazdálkodásból származik. Több, az Ön igényeihez igazodó formát kínálunk: - 230g-os üvegben kapható Chocol'ail noir - 125g-os üvegben kapható Chocol'ail noir Szobahőmérsékleten, nedvességtől és fénytől védve tárolandó.
Portfólió (5)
Franciaország, Maisons-Alfort
A Biospringer természetes élesztő alapú összetevőket gyárt az élelmiszeripar számára. A Biospringer élesztő kivonatokat, inaktív élesztőket, autolizált élesztőket és élesztőhéjat kínál, hogy javítsa az ételek aromaprofilját természetes aromás alapokkal, umami és kokumi jegyekkel, valamint megoldásokat kínál a só- és zsírszegényítéshez.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play