Franciaország, Bordeaux
...felvágottak, vörös hús, vad, főtt sajtok. Tenger gyümölcsei, szószos hal, szárnyas saláta, fehér hús, pite. Alkohol: 14,5% vol. Szőlőfajták: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Termelő: Marque AG Vins Formátumok és csomagolások: Üveg (75cl) - 6-os karton - 2020...
Portfólió (93)
Franciaország, Maubeuge
...Fényesítse meg hús-, kolbász- és merguez előkészítéseit ezzel a természetes eredetű színezőanyaggal, amelyet közvetlenül a paprikából nyernek. Élénk vörös színű, a paprika oleoreszinje könnyen eloszlik a vízben, hogy bevonja az összes húsát, és természetes fényű vörös-narancssárga színt adjon nekik.
Portfólió (33)
Franciaország, La Roche-Des-Arnauds
...Itt van egy átdolgozott vörös, amely egy kicsit megfakult a rizs pehely könnyű hatásával. A gyömbér tökéletesen kíséri a rizst legendás harmóniájával. Szinte borsos, az az érzésünk, hogy van benne citrusfélék keveréke, de nem, a gyömbér helyet foglal a takaró alatt, de örülünk, hogy itt van! És élvezzük! A barátnőm szépen készül: Párosítás: általában a sült ételek, hús vagy hal, fűszeres és/vagy erős szósszal. Valójában a barátnőm mindenhol megállja a helyét, ez őrület; sminkkel vagy anélkül. :p...
Portfólió (2)
Franciaország, Auxerre
...{"Nez":"fűszeres és édesgyökér aromák komplex palettája, egy csipet pörköléssel","Accord metvin":"vörös hús, fehér hús, sajt","Appellation":"Margaux","Conditionnement":"6 palack 75cl-es kartonban","Le conseil de l'œnologue":"16 és 18°C között tálaljuk","Label":"Eredetvédett Származás","Bouche":"lágy támadás, gyümölcsös, kis fás érintés, elegáns tanninok, elbűvölő","Temps de garde":"14 év","Œil...
Portfólió (190)
Franciaország, Vienne
... termesztése, de a vörös khmerek alatt, 1974 és 1995 között, szinte teljesen eltűnt. Szerencsére Nettó súly: 120 g Összetevők: kampoti piros bors Botanikai faj: Piper nigrum Szüretelési időszak: Február - április...
Portfólió (50)
Franciaország, Malataverne
... Tudni kell, hogy a vörösbor ideálisan illik a vörös húsokhoz, a pörköltekhez, a húsos rakott ételekhez, bizonyos halakhoz, a szárnyasokhoz, a paradicsomhoz, a pizzához és sok más ételhez. A hús egy ideális étel, hogy előhozzuk a legjobb palackjainkat egy étkezés során. Olyan húsok, mint a kacsa, a bárány vagy a marha, minőségi Bordeaux borral tálalhatók, hogy kiemeljék a hús aromáit. A főtt paradicsom olyan étel, amely ideálisan párosul a vörösborral.
Portfólió (188)
Franciaország, Roubia
... Íz Finom, erőteljes, selymes, finom tanninok, lágy, jól struktúrált test, jó intenzitás. Étel-ital párosítás Vörös húsok, vörös húsos ételek, bélszín, tournedos, tehéntejből készült sajtok. Szervírozási hőmérséklet: 16° - 17° Szín: Vörös Szőlőfajta: Syrah Alkohol: 14% Űrtartalom: 75 cl (Palack)...
Portfólió (28)
Franciaország, Renaison
...Ez a keverék friss mentával és rozmaringgal pácolt báránynyársak inspirálta, amelyet ma kínálunk, hogy feldobja a nyári grillezéseit. Ezekkel a friss mentás és citromos aromákkal ez a keverék tökéletesen illik a bárányhoz és a vörös húsokhoz. Imádni fogja érezni ennek a keveréknek az illatát, amikor a hús a grillen sül! Aroma: Friss fűszernövények, Citrom...
Portfólió (56)
Franciaország, Pantin
... olyan cuvée, amely egyszerre nagyon elegáns és ízletes. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Nagyon szép bíbor szín. A komplex illat piros gyümölcsök, fűszerek, kókusz és vanília jegyein keresztül fejeződik ki. A fahatás olvad és vonzó. A szájban ez az évjárat finom tanninokkal, hosszú és elegáns anyaggal mutatkozik meg, amelyben tartósan megmaradnak a komplex gyümölcsös jegyek, mint a cseresznye, vanília és kakaó. Nem kötelező érvényű fotó - Csomagolási díjak alkalmazhatók - kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Étel-bor párosítások: -Előétel -Kacsa mell -Hús...
Portfólió (102)
Franciaország, Arles
...Guintrand Konzerv Melegítse fel a nizzai ratatouille-t egy lábasban, alacsony hőfokon, és kísérje vörös vagy fehér húsokkal, hozzáadva a hús szaftját, amit előre félretett. Ha nincs hús az étkezéshez, a nizzai ratatouille önállóan is ízletes, ha egyszerűen csak felmelegítjük, és meglocsoljuk egy kis olívaolajjal. Hidegen vagy enyhén hűtve is nagyon kellemesen fogyasztható, nyári étkezések során, előételként vagy köretként, szintén egy kis nyers, gyümölcsös olívaolajjal megbolondítva.
Portfólió (142)
Franciaország, Paris
... (Pogonias Cromis) Piros sügér (Pagrus Pagrus) Tengeri pisztráng (Cynoscion Striatus) Illex tintahal (Illex Argentinus) Argentin vörös garnélarák (Pleoticus Muelleri) Atlanti makréla (Scomber Scombrus) Csendes-óceáni makréla (Scomber Japonicus) Ló makréla (Trachurus Trachurus) És még sok más faj, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni egyik szakértőnkkel. Csak teljes hűtőkonténerekkel...
Portfólió (4)
Franciaország, Lahontan
A FIPSO INDUSTRIE egy sertéshús gyártására és forgalmazására specializálódott vállalat. A FIPSO az egyetlen francia vágóhíd, amely sertéshúst exportál az Egyesült Államokba és Kínába. A FIPSO termékei számos tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termelés egyes termékei az alábbiakkal azonosíthatók: IGP Délnyugati sertés, IGP Bayonne sonka, vörös címke szabadon tartott gazdasági sertés és GMO-mentes ágazat.
Franciaország, Mauleon
Hús-, felvágott-, tojáskereskedő, bio és nem bio termékekkel. Terjesztésünket a nagykereskedők, feldolgozók, hipermarketek, bio bolt, hentesek, felvágott árusok, sajtkészítők, valamint az éttermek számára végezzük. Az ügyfeleink igényeihez igazítjuk a csomagolásainkat. Húsokat, felvágottakat és tojásokat az alábbi cégektől forgalmazok: - SICABA a vörös húsokhoz (bio és címkézett) - BIO VALEUR a bio húsok és felvágottak számára. - Phelippeau cég a bio vagy szabad tartású tojásokhoz.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play