Németország, Balingen
... térfogatot állít elő. A keverék megőrzi vörös színét a megnövelt oxigén dúsításnak köszönhetően. Az élelmiszer-feldolgozó létesítmények tökéletes eredményeket érnek el, és a gépek gyorsan és hatékonyan tisztíthatók. Akár 1100 kg/h áteresztőképességgel a FW-N 32/98 Nehéz Teherbírású Kereskedelmi Húsmalom a megfelelő megoldás előkészítő helyiségekhez, nagy konyhákhoz vagy manuális megoldásként a...
Portfólió (190)
Franciaország, Bordeaux
...felvágottak, vörös hús, vad, főtt sajtok. Tenger gyümölcsei, szószos hal, szárnyas saláta, fehér hús, pite. Alkohol: 14,5% vol. Szőlőfajták: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Termelő: Marque AG Vins Formátumok és csomagolások: Üveg (75cl) - 6-os karton - 2020...
Portfólió (93)
Franciaország, Maubeuge
...Fényesítse meg hús-, kolbász- és merguez előkészítéseit ezzel a természetes eredetű színezőanyaggal, amelyet közvetlenül a paprikából nyernek. Élénk vörös színű, a paprika oleoreszinje könnyen eloszlik a vízben, hogy bevonja az összes húsát, és természetes fényű vörös-narancssárga színt adjon nekik.
Portfólió (33)
Ukrajna, Pervomaysky
...Ez a saláta nagyszerű étel lesz bármelyik asztalon, és lehet teljes étkezés vagy köret a hús- és halételekhez. A laza lencse túróval, a kapor és a koriander kellemes aromája, valamint a könnyű fokhagymás csípősség jól illik a főtt rizshez.
Portfólió (123)
Németország, Dissen
... gyakran társítják ezt a színt a magas minőséggel és frissességgel. Cukorkák, tejtermékek vagy húsipari termékek – a KolorFox® segítségével mindegyik számára elérhető egy új, friss szín. Az alábbi változatok érhetők el: KolorFox® CPS főtt kolbásztermékekhez, száraz kolbásztermékekhez, májas kolbászhoz, halhoz, cukorkákhoz, hús salátákhoz és joghurthoz, amely sokkal egységesebb vörös színt biztosít a terméknek, és hőstabil is. KolorFox® C főtt kolbásztermékekhez, szárított kolbásztermékekhez, májas kolbászhoz, cukorkákhoz, hús salátákhoz és joghurthoz, amely hőstabil vörös színt ad.
Olaszország, Capo D'orlando
... különleges: a héj narancssárga, a hús intenzív vörös JÓTÉKONY HATÁSOK A narancs egy olyan citrusféle, amely gazdag jótékony tulajdonságokban, és széles körben fogyasztják hazánkban. Az ízletes ízek mellett számos érdekes egészségügyi előnnyel rendelkezik: alacsony kalóriatartalmú (csak 47Kcal/100gr), rostforrás, C-vitamin, tiamin, folsav és antioxidánsok forrása, és hozzájárulhat különböző betegségek kialakulásának kockázatának csökkentéséhez. A KONYHÁBAN A narancs íze lehet savanyúbb vagy édesebb. A narancsok, azon kívül, hogy...
Portfólió (27)
Belgium, Bruxelles
... konyhák számára. Praktikus csomagolása megkönnyíti a kezelést és biztosítja az optimális tárolást. Legyen Ön profi séf vagy hobbi szakács, ez a hús elengedhetetlen választás a minőségi kulináris eredményekhez.
Portfólió (26)
Egyesült Királyság, Widdington
...A szarvasmarha sovány, egészséges hús. A minimális rendelési mennyiség egy tonna. Frissen vagy fagyasztva is szállítható. Az alábbiakat tudjuk biztosítani: Szarvasmarha lábszár, Szarvasmarha darabolt hús és kockák, Csonttal rendelkező szarvasmarha comb és csont nélküli. Magas fehérjetartalom Alacsony zsírtartalom (3%) Alacsonyabb koleszterinszint, mint a csirkében és a pulykában Magas vitamin...
Portfólió (6)
Németország, Gelsenkirchen
... - Kompenzált (60% Elülső negyed + 40% Hátsó negyed) 98% VL - Elülső negyed 93% VL - Elülső negyed 98% VL - Hátsó negyed 4 vágás 93% VL - Hátsó negyed 4 vágás 98% VL Feldolgozott fagyasztott marhahús Típus: Bivaly marhahús Stílus: Fagyasztott Fagyasztási folyamat: BQF Jellemző: Csont nélküli Rész: Minden rész Terméktípus: Vörös hús Fagyasztási hőmérséklet: - Fagyasztva: mínusz 40 Celsius-fok - Tárolás: mínusz 20 Celsius-fok.
Portfólió (10)
...A vörös lencsék egészben 1/2 cm szélesek, enyhe, földes ízűek és sima textúrájúak. Ezek a lencsék karmazsin színűek, ami egy élénk narancsvörös árnyalat. A vörös lencséket hagyományosan a hús helyettesítőjeként használták.
Portfólió (51)
Dél-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
1996-os létrehozása óta az ECPlaza a legjobb vezetővé nőtte ki magát az online és offline szolgáltatások nyújtásában. Az exportmarketingre alapozva nemcsak B2B weboldalként, EDI szolgáltatásként és kereskedelmi tanácsadóként működünk, hanem offline kereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújtunk a KKV-k számára. Világszerte elérhető hálózatunkkal és magas márkaelismerésünkkel globális pi...
Portfólió (280)
Olaszország, Peschiera Borromeo
...Fehér polisztirol tálca, ütésálló és élelmiszerbiztos, 250x180x100 méretű, alkalmas nagyobb fehér vagy vörös húsdarabok, főzéshez való részek vagy családi csomagok csirke szárnyak és combok, panírozott stb. tárolására.
Portfólió (4)
Franciaország, La Roche-Des-Arnauds
...Itt van egy átdolgozott vörös, amely egy kicsit megfakult a rizs pehely könnyű hatásával. A gyömbér tökéletesen kíséri a rizst legendás harmóniájával. Szinte borsos, az az érzésünk, hogy van benne citrusfélék keveréke, de nem, a gyömbér helyet foglal a takaró alatt, de örülünk, hogy itt van! És élvezzük! A barátnőm szépen készül: Párosítás: általában a sült ételek, hús vagy hal, fűszeres és/vagy erős szósszal. Valójában a barátnőm mindenhol megállja a helyét, ez őrület; sminkkel vagy anélkül. :p...
Portfólió (2)
Hollandia, Bv Nijkerk
...A tökéletes módja a vörös királyrák élvezetének! Adja hozzá salátákhoz, előételekhez, vagy tálalja kekszekkel, krémsajttal és salsával. Nézze meg receptszekciónkat nagyszerű ötletekért! A vörös királyrák héjai már eltávolításra kerültek, hogy a bulik előkészítése gyerekjáték legyen. Ugyanaz a kiváló minőségű hús, mint a vörös királyrák lábainál, de a héjak eltávolításának kellemetlensége nélkül...
Portfólió (111)
Franciaország, Auxerre
...{"Nez":"fűszeres és édesgyökér aromák komplex palettája, egy csipet pörköléssel","Accord metvin":"vörös hús, fehér hús, sajt","Appellation":"Margaux","Conditionnement":"6 palack 75cl-es kartonban","Le conseil de l'œnologue":"16 és 18°C között tálaljuk","Label":"Eredetvédett Származás","Bouche":"lágy támadás, gyümölcsös, kis fás érintés, elegáns tanninok, elbűvölő","Temps de garde":"14 év","Œil...
Portfólió (190)
Franciaország, Vienne
... termesztése, de a vörös khmerek alatt, 1974 és 1995 között, szinte teljesen eltűnt. Szerencsére Nettó súly: 120 g Összetevők: kampoti piros bors Botanikai faj: Piper nigrum Szüretelési időszak: Február - április...
Portfólió (50)
Franciaország, Malataverne
... Tudni kell, hogy a vörösbor ideálisan illik a vörös húsokhoz, a pörköltekhez, a húsos rakott ételekhez, bizonyos halakhoz, a szárnyasokhoz, a paradicsomhoz, a pizzához és sok más ételhez. A hús egy ideális étel, hogy előhozzuk a legjobb palackjainkat egy étkezés során. Olyan húsok, mint a kacsa, a bárány vagy a marha, minőségi Bordeaux borral tálalhatók, hogy kiemeljék a hús aromáit. A főtt paradicsom olyan étel, amely ideálisan párosul a vörösborral.
Portfólió (188)
ufs.country_names.RU, Krasnodar
... rizs, és háromszor annyit, mint más vörös rizs fajták. Vörös rizsünk gazdagabb vörös színű, mint más vörös és rózsaszín rizs fajták, magas antioxidáns tartalmának köszönhetően. Közepes amiloztartalom. Főzés után morzsalékos marad. Kiváló köret. Tökéletes salátákhoz, hús- és zöldségételekhez. Az ARATAY rizs főzés közben több tápanyagot és antioxidánst megőriz. Ez célzott szelekció eredménye...
Portfólió (10)
Montenegró, Podgorica
...Termék neve: Fagyasztott marha pizzle Csomagolás jellege: Erős alap, hullámkarton doboz, műanyag belső bélés Kiszerelés: 20 kg rögzített súly Változó súly: 0,36 kg állatonként Felhasználható: 2 év Címkén feltüntetendő dátumok: Fagyasztási dátum, Csomagolási dátum, Felhasználható dátum Hentesáru információ: A hegynek a pizzlén kell maradnia. A pizzléket hideg vízben mossák, majd éjszakára lehűtik. Mielőtt csomagolnák, távolítsák el az összes zsírt és vörös húst.
Portfólió (10)
Belgium, Mouscron
... csak 2005-ben, a M.I.M.-be való településünk után tudtunk fejlődni a nagy- és fél-nagykereskedelmi gyártás és forgalmazás terén Belgiumban. Nagyon igényesek vagyunk a húsaink ízére és minőségére, amelyeket nyársak készítésére szánunk. Széles választékot kínálunk húsokból, beleértve a vörös húsokat, mint a marha, a bárány, a borjú és a sertés. Libamájat is árusítunk. Húsaink bio tanúsítvánnyal rendelkeznek és frissen exportáljuk őket.
Portfólió (3)
Franciaország, Roubia
... Íz Finom, erőteljes, selymes, finom tanninok, lágy, jól struktúrált test, jó intenzitás. Étel-ital párosítás Vörös húsok, vörös húsos ételek, bélszín, tournedos, tehéntejből készült sajtok. Szervírozási hőmérséklet: 16° - 17° Szín: Vörös Szőlőfajta: Syrah Alkohol: 14% Űrtartalom: 75 cl (Palack)...
Portfólió (28)
Hollandia, Westendorp
A Globifield megbízható partner és iparági vezető az állatkereskedelem terén. Szakterületünk a tenyésztési célú állatok globális ellátása, beleértve a tej- és húsmarhák nyílt és vemhes üszőit, a hízó- és vágásra szánt szarvasmarhákat, valamint a tej- és húsmarhákhoz szükséges kecskéket és juhokat. Mint multinacionális vállalatcsoport, a Globifield vertikálisan integrált az állattenyésztés és mező...
Portfólió (5)
Törökország, Afyonkarahisar
RÓLUNK Üdvözlet AFYONKARAHİSAR-ból, a "GASZTRONÓMIA VÁROSÁBÓL", amely ízeivel mosolyt csal az arcodra; a város, amely számos fontos esemény tanúja volt történelmünkben, és amely sok civilizáció és út kereszteződése... A SUJUK; egy egyedülálló anatóliai étel, amely különböző főzési stílusokkal fogyasztható reggelire, ebédre vagy vacsorára. Fenséges íze van, bármilyen módon is készítik el. A feldol...
Portfólió (2)
Olaszország, Parma
... Parmában, ami a culatellót egyedülálló mesterművé teszi. Hideg, ködös telek, tavaszi szellők, perzselő nyári meleg és a szelet intenzív vörös színű lesz, illata illatos ibolyát, nedves füvet idéz, gazdag íze, szilárd, tiszta édessége van. Végül a Podere Bottone érlelő pincéinkben Bussetóban, minimum 12 hónap után, de a pince és az évszakok alakulása szerint akár 16-18 hónap múlva is, tökéletesek lesznek.
Portfólió (10)
Franciaország, Renaison
...Ez a keverék friss mentával és rozmaringgal pácolt báránynyársak inspirálta, amelyet ma kínálunk, hogy feldobja a nyári grillezéseit. Ezekkel a friss mentás és citromos aromákkal ez a keverék tökéletesen illik a bárányhoz és a vörös húsokhoz. Imádni fogja érezni ennek a keveréknek az illatát, amikor a hús a grillen sül! Aroma: Friss fűszernövények, Citrom...
Portfólió (56)
Szerbia, Subotica
... felhasználható pollinátorként az édes cseresznye fajták számára. GYÜMÖLCS MEGJELENÉS: Kerek vagy laposan kerek alakú, intenzív, mély, sötétvörös színnel. Vékony, fényes héj. Sötétvörös hús, lédús, közepesen kemény, kellemes aromával, íze savanyú, lehetséges édes utóízzel. Gazdag oldható szárazanyagban, cukorban, savban és vitaminokban. Az Oblačinska savanyú cseresznyéből készült lé intenzív vörös színű.
Portfólió (50)
Törökország, Kahramankazan / Ankara
...Általánosságban elmondható, hogy az egyes kapuk jobbra vagy balra eltolódó elv szerint működnek, mint átmeneti kapuk, amelyek a vörös hús termelési és feldolgozási létesítmények monorail vonalaival összekapcsolt feldolgozó és tároló területeit szolgálják ki. Megoldásaink vannak megszakított (artikulált, konzolos) és megszakítás nélküli monorail vonalakhoz. Ezeket európai szabványok szerint gyártják, higiénikus anyagok felhasználásával. Nem tartalmaz organikus anyagokat. Mosás során vegyi fertőtlenítőszerrel nem deformálódik.
Portfólió (29)
Franciaország, Pantin
... olyan cuvée, amely egyszerre nagyon elegáns és ízletes. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Nagyon szép bíbor szín. A komplex illat piros gyümölcsök, fűszerek, kókusz és vanília jegyein keresztül fejeződik ki. A fahatás olvad és vonzó. A szájban ez az évjárat finom tanninokkal, hosszú és elegáns anyaggal mutatkozik meg, amelyben tartósan megmaradnak a komplex gyümölcsös jegyek, mint a cseresznye, vanília és kakaó. Nem kötelező érvényű fotó - Csomagolási díjak alkalmazhatók - kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Étel-bor párosítások: -Előétel -Kacsa mell -Hús...
Portfólió (102)
Lengyelország, Bydgoszcz
... jelentenek a séfek számára, akik szeretnék kielégíteni a legigényesebb ügyfelek elvárásait. Ezek segítségével változatos ételek készíthetők, akár hagyományos, akár modern formában. Ezen kívül időt is megtakaríthatunk, és csökkenthetjük az élelmiszerpazarlást, mivel csak annyi adagot használunk fel, amennyire éppen szükség van. A maradékot hosszú ideig fagyasztott formában tárolhatjuk. A fagyasztott haladagok iránti kereslet egyre nő, mivel a menzák tulajdonosai is egyre gyakrabban választják őket a vörös hús vagy a baromfi alternatívájaként.
Portfólió (7)
Németország, Schwanau
...Élelmiszerek védőgázos csomagolása, Friss, vörös hús színstabilizálása Tulajdonságok: Színtelen Szagtalan ÉLELMISZERBARÁT Oxidáló Tűzgyújtó Alkalmazások: Élelmiszerek védőgázos csomagolása Friss, vörös hús színstabilizálása Általános adatok Fl.-Vállszín: RAL 5012, Világoskék Fl.-Testszín: RAL 5002, Ultramarin kék Fl.-Tartalom azonosító: (lásd a palack címkéjét) Fl.-Csatlakozás (200bar): DIN...
Portfólió (21)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play