Németország, Balingen
... térfogatot állít elő. A keverék megőrzi vörös színét a megnövelt oxigén dúsításnak köszönhetően. Az élelmiszer-feldolgozó létesítmények tökéletes eredményeket érnek el, és a gépek gyorsan és hatékonyan tisztíthatók. Akár 1100 kg/h áteresztőképességgel a FW-N 32/98 Nehéz Teherbírású Kereskedelmi Húsmalom a megfelelő megoldás előkészítő helyiségekhez, nagy konyhákhoz vagy manuális megoldásként a...
Portfólió (190)
Németország, Dissen
... gyakran társítják ezt a színt a magas minőséggel és frissességgel. Cukorkák, tejtermékek vagy húsipari termékek – a KolorFox® segítségével mindegyik számára elérhető egy új, friss szín. Az alábbi változatok érhetők el: KolorFox® CPS főtt kolbásztermékekhez, száraz kolbásztermékekhez, májas kolbászhoz, halhoz, cukorkákhoz, hús salátákhoz és joghurthoz, amely sokkal egységesebb vörös színt biztosít a terméknek, és hőstabil is. KolorFox® C főtt kolbásztermékekhez, szárított kolbásztermékekhez, májas kolbászhoz, cukorkákhoz, hús salátákhoz és joghurthoz, amely hőstabil vörös színt ad.
Németország, Gelsenkirchen
... - Kompenzált (60% Elülső negyed + 40% Hátsó negyed) 98% VL - Elülső negyed 93% VL - Elülső negyed 98% VL - Hátsó negyed 4 vágás 93% VL - Hátsó negyed 4 vágás 98% VL Feldolgozott fagyasztott marhahús Típus: Bivaly marhahús Stílus: Fagyasztott Fagyasztási folyamat: BQF Jellemző: Csont nélküli Rész: Minden rész Terméktípus: Vörös hús Fagyasztási hőmérséklet: - Fagyasztva: mínusz 40 Celsius-fok - Tárolás: mínusz 20 Celsius-fok.
Portfólió (10)
Németország, Schwanau
...Élelmiszerek védőgázos csomagolása, Friss, vörös hús színstabilizálása Tulajdonságok: Színtelen Szagtalan ÉLELMISZERBARÁT Oxidáló Tűzgyújtó Alkalmazások: Élelmiszerek védőgázos csomagolása Friss, vörös hús színstabilizálása Általános adatok Fl.-Vállszín: RAL 5012, Világoskék Fl.-Testszín: RAL 5002, Ultramarin kék Fl.-Tartalom azonosító: (lásd a palack címkéjét) Fl.-Csatlakozás (200bar): DIN...
Portfólió (21)
Németország, Hamburg
...A nátrium-aszkorbát az aszkorbinsav (C-vitamin) sójaként ismert. Ugyanúgy, mint az aszkorbinsav, antioxidánsként és stabilizátorként használják. Gátolja az élelmiszerek oxigénnel való reakcióit, így megakadályozza a szabad gyökök terjedését. A felvágott gyümölcsök esetében ez a tulajdonság megakadályozza a barnulást, sóval kombinálva pedig biztosítja, hogy a hús megőrizze szaftos vörös színét...
...Pastrami, főzött, darab súlya kb. 2 kg, egy füstölt és fűszerezett húsdarab, sous-vide főzve, általában "vörös" hús (gyakran marha váll, az Egyesült Államokban leggyakrabban marhahús mell) a vékony szeletekben kenyér- vagy szendvicsfeltétként fogyasztják Cikkszám: 061447 Alap VPE: kg Áru csoport: 05 - Fagyasztott hús / 100 - Fagyasztott marha Átlagos tápértékadatok 100 g-ra vonatkoztatva Nettó súly: 1 kg Bruttó súly: 1 kg Méret (Mélység/Szélesség/Magasság): 0/0/0 mm Hátralévő eltarthatóság (nap): 119...
Portfólió (9)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play