Szlovákia, Košice
Üdvözöljük a MILKYLAND-nél, a élelmiszer-elosztási ipar kiemelkedő vezetőjénél, amely egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nagykereskedelem, import/export és hatékony logisztikai menedzsment terén. Fő szakterületünk a tejtermékek, különösen a különféle sajtok és növényi zsírokkal dúsított alternatívák. Büszkén kínálunk prémium sajtokat, mint a Mozzarella, Edam és Trappist, amelyek mindegyike...
Portfólió (105)
Olaszország, Radicofani
...A tej a származási területekről származik, ahogyan azt a Pecorino DOP kezelésére és gyártására vonatkozó szabályozás előírja. A tej alvasztása 35 és 38 °C közötti hőmérsékleten történik, és a túró darabolása mogyorónyi méretű kell, hogy legyen. A forma súlya 1,00 kg-tól 3,50 kg-ig terjedhet. Cégünk körülbelül 2,00 kg-os darabot kínál, amely legalább 20 napig érlelt. A tészta fehér és tömör, íze friss és utánozhatatlan.
Portfólió (48)
Olaszország, Giuliano
...RÖVID TÉSZTA KORONG: "00" liszt, cukor, vaj, zsírok és növényi olajok, mogyoróliszt, pasteurizált tojássárgája, vízlepergető porcukor. TÖLTELÉK: Édesített juhsajt, friss tejszín, kockára vágott körte, körte koncentrátum.
Portfólió (129)
Olaszország, Fidenza
...A Supramonte egy 60 napos minimális érlelési idővel rendelkező juhsajt. Az íze enyhén sós, és az állaga morzsássá válik az érlelés során.
Portfólió (54)
Franciaország, Esquiule
...A Balaka sajtműhely az Ossau Iraty farm sajtkészítés specialistája. Friss sajtokat vásárolunk, majd 4-8 hónapig érleljük őket a Baszkföldi pincénkben. Ezeket a sajtokat kizárólag a Baszkföld és a Béarn hegyeinek pásztorai készítik. Kézi és kézműves érlelés. Ez a sajt AOP minősítéssel rendelkezik. Származási helyi ellenőrzés.
Portfólió (8)
Olaszország, Dorgali
... Ricottánk önállóan, szeletekben fogyasztva, vagy friss zöldségekkel, például reszelve paradicsomra, kiválóan ízlik. Tökéletes friss saláták, tészták, rizottók, sütőben készült lasagnák gazdagítására, vagy mint csillag összetevő sós pitékben, a mi Sarda Ricottánk egy igazi kulináris kincs, amely az autentikus és eredeti ízek felfedezésére hív.
Portfólió (10)
Franciaország, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Enyhén borsos íz, amely egyszerre emlékeztet a mentára és a kakukkfűre. Más néven szamárbors. Növény Sarriette - Satureja. Konyha Szószok, vad, friss kecske- és juhsajt, száraz hüvelyesek, bab, tök és sütőtök, borsó. Forma / Mennyiség BIO SZÁRAZ FŰSZERNÖVÉNY / 40g - 220g. Eredet Franciaország - 100% biológiai növény. Jótékony hatások Emésztést segítő, hasmenés ellenes...
Portfólió (9)
Belgium, Acremont
Az Acremonti juhászat a tejtermelő juhok tenyésztésére specializálódott. Széles választékot kínál termékekből: nyers juhtej, natúr joghurt, gyümölcsös joghurt, ital joghurt, tzatziki, friss sajt, snidlinges friss sajt, juhsajtból készült crottin, ricotta, savó, fetarella, vaníliás puding, tejberizs, tejlekvár, juhsajt gouda, bárányhús, bècherin, scailton kék sajt, fagylalt, juhhús, szappanok,… Az Ön rendezvényeihez, desszertjeihez és sajtos ételeihez sajttálakat tudunk készíteni.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play