Olaszország, Radicofani
...A tej a származási területekről származik, ahogyan azt a Pecorino DOP kezelésére és gyártására vonatkozó szabályozás előírja. A tej alvasztása 35 és 38 °C közötti hőmérsékleten történik, és a túró darabolása mogyorónyi méretű kell, hogy legyen. A forma súlya 1,00 kg-tól 3,50 kg-ig terjedhet. Cégünk körülbelül 2,00 kg-os darabot kínál, amely legalább 20 napig érlelt. A tészta fehér és tömör, íze friss és utánozhatatlan.
Portfólió (48)
Olaszország, Giuliano
...RÖVID TÉSZTA KORONG: "00" liszt, cukor, vaj, zsírok és növényi olajok, mogyoróliszt, pasteurizált tojássárgája, vízlepergető porcukor. TÖLTELÉK: Édesített juhsajt, friss tejszín, kockára vágott körte, körte koncentrátum.
Portfólió (129)
Olaszország, Fidenza
...A Supramonte egy 60 napos minimális érlelési idővel rendelkező juhsajt. Az íze enyhén sós, és az állaga morzsássá válik az érlelés során.
Portfólió (54)
Olaszország, Dorgali
... Ricottánk önállóan, szeletekben fogyasztva, vagy friss zöldségekkel, például reszelve paradicsomra, kiválóan ízlik. Tökéletes friss saláták, tészták, rizottók, sütőben készült lasagnák gazdagítására, vagy mint csillag összetevő sós pitékben, a mi Sarda Ricottánk egy igazi kulináris kincs, amely az autentikus és eredeti ízek felfedezésére hív.
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play