Németország, Heidelberg
A Diafood GmbH egy vezető vállalat a növényi nyersanyagok feldolgozásában, amely a kiváló minőségű szárított zöldségekre, aromás növényekre és bio-termékekre specializálódott. Több mint 35 éves tapasztalattal a Diafood a minőség és fenntarthatóság révén kiváló hírnevet szerzett. A vállalat kizárólag olyan tanúsított beszállítókkal dolgozik, akik szigorú bio-minőségi előírásoknak felelnek meg. Kül...
Portfólió (74)
Belgium, Wingene
... felelősségteljes összetevőkkel, amelyeket a test önállóan termel. Ezzel értékeljük vásárlóink jólétét anélkül, hogy a gasztronómiát háttérbe kellene szorítanunk. Támogató összetevők, amelyeknek nincsenek negatív mellékhatásaik. Annak ellenére, hogy a cukornak nincs lejárati ideje, számunkra elavult. Értékeljük a „metabolikus rugalmasságot.”...
Portfólió (49)
Franciaország, Arengosse
...Természetes Barna Színezék E150c: Mérsékelten használva adja cukrunk jellegzetes árnyalatát, ez a cukorból származó természetes színezék hozzájárul a gasztronómiai esztétikához anélkül, hogy kompromisszumot kötne a minőséggel. Ajánlott Használat: Meleg és Hideg Italok: Szórja a kávéra, cappuccinóra, forró csokoládéra, vagy akár a tejshake-re egy ínycsiklandó érintésért. Desszertek és Péksütemények: Adjon egy csipetnyit a sütemények, muffinok, fagylaltok és más édes finomságok receptjeihez. Referencia:SUCRE0002A...
Portfólió (200)
Belgium, Schaerbeek
...A kukoricalepény egy hagyományos lapos kenyérfajta, amelyet masa harina (kukoricaliszt) és víz felhasználásával készítenek. A fő összetevők a masa harina (egy különleges, mészkezelésen átesett kukoricaliszt), víz és néha só. Kulináris felhasználás: A kukoricalepény rendkívül sokoldalú, és számos hagyományos mexikói étel alapját képezi. Általában a következő ételek készítésére használják...
Portfólió (14)
Franciaország, Lalinde
...Egy keverék ehető virágokból cukrászok, vendéglátók és gasztronómiai szakemberek számára. Az összetevők szezonálisan és a termelőink elérhetőségei szerint kissé változhatnak, de a virágok között túlnyomórészt ibolya, körömvirág, búzavirág és provanszi rózsa található, mind bio gazdálkodásból származik. 100g-os kiszerelésben kapható. Nettó súly: 100g...
Portfólió (46)
Franciaország, Astaffort
...Fekete szarvasgombás (5%) libamáj 100g „Egy kulináris ékszerdoboz”, de vegán, amely két legnagyobb és legértékesebb termékünkből merít a francia gasztronómiai örökségből: a libamáj és a fekete szarvasgomba. Egy ütős választás az aperitifjeidhez, baráti vagy családi étkezésekhez. ÖSSZETEVŐK: kókuszolaj (39%), víz, bio sörélesztő, vargánya por, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, xeres ecet, fűszerek, mogyoróliszt, paradicsomkoncentrátum, szarvasgomba darabok (5%), szarvasgomba aroma. SKU:002...
Portfólió (7)
Franciaország, Paris
... Kg 20-30 Kg 30-50 Kg 50 Kg és + A la carte: Hal Elemzési összetevők: Fehérjék 75%, zsírok 3,6% + omega 3 & 6 0,44%, nedvesség 6,8%, nyers hamu 13% Összetétel: 100% pisztráng Rágási szint: 1. szint - Kicsi rágcsáló 2. szint - Energikus rágó...
Portfólió (115)
Franciaország, Escamps
... és tartósítószerek nélkül készült, hogy garantálja a tiszta terméket, amely hű a biogazdálkodás értékeihez. Kézműves és a növények iránt tiszteletteljes eljárásunk révén hidrolátumaink megörökítik az emésztő növények minden esszenciáját, hogy egy természetes és aromákban gazdag koncentrátumot kapjunk. Főbb Összetevők és Előnyök A Dizane Digestion minden cseppje olyan növények desztillált...
Portfólió (10)
Franciaország, Saint-Fraimbault
...Engedje szabadjára kreativitását, és lepje meg vendégeit egy eredeti, normand ízekkel és illatokkal teli étkezéssel. A szénát nem lehet megenni, de füstölve, párolva vagy infúzióként használva minden aromáját felszabadítja, és ízesíti ételeit. Összetevők: Fűfélék keveréke (perje, fűz, fűfélék, réti fű, broma), hüvelyesek (lóhere, lucerna) és olyan fajok, amelyek természetesen nőnek állandó vagy...
Portfólió (15)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Elegáns ízű köret intenzív aromákkal, ideális húsételekhez vagy kiváló előételek készítéséhez. Minden padlizsánt és egyéb hozzávalót külön-külön választanak ki. ÖSSZETEVŐK: Friss padlizsán (külön olívaolajban sütve), friss piros paprika (külön sütve), paradicsom püré, kapribogyó, friss sárgarépa, hagyma, FRISS ZELLER, zöld olajbogyó, FENYŐMAG, mazsola, cukor, olívaolaj, napraforgóolaj, 36 hónapig érlelt bor ecet. Tartalmazhat olajbogyó magdarabokat. ALLERGENEK: Zeller, fenyőmag. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfólió (8)
Franciaország, Pleubian
Az óceánra néző félszigeten, egy kivételesen védett európai tengeri területen található a NUWEN by Setalg, amely a természetes tengeri termékek előállítására, feldolgozására és hasznosítására specializálódott vállalat. A NUWEN by Setalg a ROULLIER csoport része, amely körülbelül 7900 munkavállalót foglalkoztat világszerte, és éves árbevétele 3,1 milliárd euró. Közvetlen hozzáférés az erőforráshoz...
Franciaország, Bréal-Sous-Montfort
...Képzelje el, mint egy "szerszámosládát" a konyhában, a "Cooking Box" a Saveur! legjobb új generációs alapléit, fumetjeit és levesalapjait gyűjti össze. - Pálmaolaj- és ízfokozó-mentes formuláció - Gondosan megtervezett sótartalom - Természetes aromák nyilatkozata, amely megfelel az új hatályos szabályozásnak Alkalmazás: - Szószalapok - Előre elkészített ételek - Levesek - Tengeri termékek - Zöldség- vagy saláta fűszerezők Alaplé, leves, halfumé, természetes aromák, csökkentett sótartalom, pálmaolaj-mentes, ízfokozó-mentes, 100%-ban természetes eredetű összetevők...
Portfólió (3)
Franciaország, Brive La Gaillarde
...Kenhető krémek, amelyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt tetszeni fognak! Élvezze a sötét csokoládé vagy tejcsokoládé és feuilletine krémet... igazi ínycsiklandóság! Természetes összetevők, pálmaolaj nélkül. Üveg 300 g...
Portfólió (71)
Franciaország, Les Eyzies De Tayac
... különleges jelleg megőrzése érdekében 4 hónapos rövid lejárati időt szabunk meg. Ingyenes szállítás 90 € bruttó rendelés felett Expressz szállítás 24/48 órán belül A hideg lánc betartása 100% Périgord Referencia: PTCAVI20 Összetevők: Harcsa tojás, só, E285 tartósítószer Tenyésztés: Franciaország Faj: Szibériai harcsa (Acipenser Baerii) Tartósítás: Maximum 4 hónapig 4 °C-on; lásd a doboz hátoldalán a DLUO-t Ajánlott mennyiség: 15g / fő...
Portfólió (18)
Franciaország, Mietesheim
...Szárított paradicsommal, finom kesudió és bazsalikom ízével gazdagítva, a Bio Paradicsomos Pesto forradalmasítja a tésztákat, bruschettákat vagy pizzákat. Ez az egészséges fűszerkeverék, amely biológiai összetevőkből készült, gasztronómiai utazásra hív a déli konyhán keresztül. A szárított paradicsomos vörös pesto vegán fűszer, amely nem tartalmaz sajtot vagy más állati eredetű termékeket. Összetevők: Napraforgóolaj*, szárított paradicsom* (34%), bazsalikom*, tengeri só, kesudió*, olívaolaj*, koncentrált citromlé*. *: Biológiai gazdálkodásból származó termékek...
Portfólió (80)
Olaszország, Rome
... készíteni, házi tésztát vagy pizzát, szakácsunk segítségével. Élvezni fogja az összetevők és ízek keverését, hogy elkészítse kedvenc pizzáját vagy tésztáját, különböző recepteket kóstolva, és megtanulva az olasz konyha „titkait”. Miután elkészült, végre megkóstolja, amit készített, hogy felfedezze képességeit, mint olasz „pizzakészítő” vagy „tésztakészítő”. Mindezt a Lazio régió legjobb boraival kísérve. Valóban egyedülálló élmény az olasz konyha iránti szenvedéllyel.
Görögország, Heraklion
...Prémium tapenade görög olívabogyóból (Kalamon fajta). Nettó tömeg: 200 g Tartósítószerek nélkül - Nincs adalékanyag Összetevők: Kalamon olívabogyó, só, napraforgóolaj (1%) Hűvös, árnyékos helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben 20 napig tárolható.
Portfólió (4)
... polikarbonát tartályt (2,0 liter és 5,6 liter) és zárható nyílást a fedélen az összetevők könnyű hozzáadásához a keverés közben, alapállomás színe: fekete, üzemi feszültség: 230 V / 50 Hz, teljesítményfelvétel: 1700 - 1900 W Mennyiségi egység: darab...
Portfólió (10)
Franciaország, Castelnaudary
...Eliquide CBD Vanília Krém: a gasztronómiai pihenésért. Imádni fogja ennek az eliquidnek a vaníliás krém ízét. Édes és lágy jegyek az intenzív ízélményért. Összetevők: propilén-glikol, növényi glicerin, CBD izolátum, aromák. Nettó térfogat: 10ml – PV/VG = 50/50 – THC<0.0% Ez a termék nem tartalmaz THC-t, és kizárólag elektronikus cigarettákhoz készült. Íz: Édes...
Portfólió (33)
Olaszország, Misano Adriatico
... együttműködve, hogy olyan termékeket garantáljunk, amelyek tükrözik a made in Italy kiválóságát és innovációját. Ajánlatunk tartalmazza: Élelmiszerek és Italok: Egy válogatás sajtokból, kolbászokból, sonkákból, gasztronómiai termékekből, konzervből, kávéból, borokból és likőrökből, amelyek az olasz konyha egyedi ízeit fejezik ki. Divat és Kiegészítők: Férfi, női és gyermek ruházat, lábbelik és divatos...
Portfólió (200)
Olaszország, Moio Della Civitella
... frissen szedett gyümölcs autentikus ízét, ideálisak egészséges és ízletes reggelikhez. • Olajban eltett termékek: Padlizsánt, szárított paradicsomot és articsókát készítünk olajban, a Cilento régi receptjei szerint. Termékeink extra szűz olívaolajban konzerválva vannak, garantálva az intenzív és autentikus ízt. Miért válassza a Minnelea-t? • Friss és természetes összetevők, valamint hagyományos...
Portfólió (16)
Franciaország, Yssingeaux
A Nactarome csoport tagjaként és a Groupe Nactis Flavours márkájának részeként a Sevarome az élelmiszer-aromák, a diófélék előkészítése, az aromás összetevők, valamint az élelmiszer-textúrák, stabilizátorok és színezékek tervezésére és gyártására specializálódott, a gasztronómiai szakmák és az édesipari ipar számára. A Sevarome a Pékség-Pastry, a Cukrászat, a Csokoládégyártás, a Fagylalt és az...
Portfólió (55)
Franciaország, Bernin
A Kalys Productions egy neves konjac liszt és funkcionális összetevők beszállítója Európában. Széles termékválasztékunk magában foglalja a különböző konjac liszteket, természetes textúrázókat és tápláló összetevőket, amelyek megfelelnek az ipari, kézműves, gasztronómiai, egészségügyi, közétkeztetési és házi szakácsok igényeinek. Mi vagyunk a konjac lisztek és a származékos termékek, mint például...
Portfólió (8)
Olaszország, Bertinoro
A TÖKÉLET ÍZE TÖBB MINT 60 ÉVE. Románia szívében, a hagyományokban és gasztronómiai kultúrában gazdag régióban Attilio Babbi 1952-ben megalapította a BABBI Édességipari Vállalatot, amely a fagyikészítők számára készült tölcsérek, ostyák és félkész termékek gyártására specializálódott. A vállalat, köszönhetően a teljesen természetes alapanyagoknak és a felhasznált összetevők frissességének...
Franciaország, Castelnaudary
A Le Coustelous büszkén kínálja dél-franciaországi gasztronómiai termékeit, különös figyelmet fordítva a híres cassoulet-re Castelnaudary-ból. Fontos számunkra az összetevők minősége, és helyi termelőkkel dolgozunk együtt, hogy a legjobbat nyújthassuk Önöknek. Termékeinket Európába, az Egyesült Államokba és Franciaországba exportáljuk, finom élelmiszerboltokba, borboltokba és gasztronómiai...
Portfólió (37)
Szeretném bemutatni Önnek a Sekeroglu Csoport versenyképes árú élelmiszertermékeit. Hagyományos ízeket hozunk a világ konyhájába Gaziantepból - a UNESCO Gasztronómiai városából Törökországban. Termékeink közé tartozik a török kávé, az oszmán kávé, a dibek kávé, a klasszikus és porított pisztáciakávé, az instant salep, a zahter (reggelihez való porított kakukkfű keverék), gyógynövényes keverék tea...
Spanyolország, Tenerife
... különböző, a mi földünkről származó, rendkívül magas minőségű termékek forgalmazását is társítottuk: D.O.C. borok, mandulával ízesített borok és kiváló minőségű, gyümölcsös olajok. A fő összetevők a vágy, hogy a gasztronómiai kutatás és az étkezési szokások figyelmes vizsgálatával felidézzük azokat a kulturális árnyalatokat, amelyek egy nép mély természetét jellemzik. Természetesen, a termékeink alapanyagai, amelyek rendkívül magas minőségűek, helyi termelőktől származnak. Ez folyamatosan biztosítja számunkra a földünkhöz kötődő tipikus terméket.
... lányoknak öröklődött, akik egy valódi családi vállalkozást hoztak létre, amely folyamatosan kifejezi gyökereit, a helyek és a szicíliai édességkészítés történetét, amely olyan régi, mint az idő. Ilaria belépésével, aki a harmadik generációt képviseli, nap mint nap új ötleteket társítanak a mindennapi munkához, mind a szoros gasztronómiai területen, mind esztétikai és kereskedelmi értelemben, a marketing...
Olaszország, Napoli
... a kovász gondos frissítési kezelésen megy keresztül, amíg teljesen megérik 36 óra alatt. Itt születik a "Madre" termékcsalád, amely a Cupiello kreativitásának és a legősibb, legtermészetesebb összetevők egyesítésének gyümölcse: liszt, tojás, cukor, vaj és friss kovász. Fő termelési vonalaink közé tartoznak a Cornetti Madre, a vegán croissant vonal, muffinok és egyadagos torták, péksütemények, nápolyi specialitások és még sok más.
Olaszország, Campobello Di Mazara
... származik." Így mesél a FreshPlaza-nak Pino La Rosa, az Agripantel családi vállalkozás kereskedelmi vezetője. 1994 óta az Agripantel körülbelül 200 gasztronómiai különlegességet állít elő, amelyek a valódi szicíliai hagyományokra építenek, különösen a trapani területére. Az összes termelés minőségének alapja az összetevők folyamatos keresése és a népi hagyományok pontos gasztronómiai kombinációi. A katalógust szószok és mártások, pástétomok és fűszerek, lekvárok és dzsemek, valamint intenzív ízű és megkülönböztethető illatú aszalt gyümölcsök egészítik ki.
Portfólió (7)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play