Németország, Heidelberg
...Íz: karamellizált és édes-savanyú, a Teriyaki szószra jellemző. Hogyan használjuk: - Glazúrozás fehér húsokhoz és tengeri ételekhez - Kínai tészták - Wok ételek - Ázsiai konyha...
Portfólió (74)
...IQF (Salmo salar) 2x2x2 cm B/P-ből – Kaparás hús – Darálva, glazúrozás nélkül...
Portfólió (30)
Németország, Weißenhorn
... a részecskék (nagy, közepes, finom) osztályozott elválasztását. A Cora®Deep nem szőtt anyagok egy új, felületkezelési folyamatnak vannak alávetve, hogy megfeleljenek a szűrőszövetek minimális szálkioldási követelményeinek: Glazúrozás - lángok és hengerezés kombinációja. Ez azt jelenti, hogy a legfinomabb részecskék (5μ, 2μ) is megmaradnak. Súlytartomány: 50 – 300 g/m2 Vastagság: 0.5 – 2 mm Gyártási szélesség: 4,000 mm Összetétel: Különböző poliészter szálak, tűszúrt, hővel kötött és hengerezett...
Portfólió (37)
Franciaország, Privas
... eltarthatók a hűtőszekrényben, és később a szükségletei szerint glazúrozhatja őket. Hozzávalók: gesztenye, cukor, glükóz szirup, természetes vanília aroma A szirupban eltett gesztenyéket a gesztenye glazúrozásához használják. Mivel cukorszirupban áznak, hosszú eltarthatósággal rendelkeznek (5 év). A jó glazúrozás érdekében, hogy gesztenye glazúrt kapjunk, javasoljuk, hogy kövesse tanácsainkat, ha ide kattint.
Portfólió (41)
...Az infravörös elektromos vagy gáz alagút sütők olyan sokfélék és specifikusak, mint a felhasználási területeik. A kezelés neve: aranyozás a krémekhez, gratinálás a kész ételekhez, olvasztás a sajtokhoz (például pizzák, croque-monsieur,…), kéreg készítése a kenyerekhez, párolás vagy sütés a húsokhoz, karamellizálás vagy glazúrozás az édességekhez és a péksüteményekhez.
Portfólió (84)
Tunézia, Tunis
Cégünk mezőgazdasági ipari berendezéseket kínál, különösen a burgonya friss vagy fagyasztott hasábburgonyává és chipsé alakításához, valamint sütővonalakat. Gyümölcsök és zöldségek osztályozására és csomagolására szolgáló berendezések, valamint minden olyan átalakítás, amely hozzáadott értékű végtermékeket eredményez. Telepítéseink és berendezéseink a friss zöldségek feldolgozására is alkalmasak.
Portfólió (35)
Franciaország, Domjean
... kondenzációjának elkerülése érdekében vegye ki a fagyasztott tortát néhány perccel a glazúrozás előtt. Tartósítás: Világtól és nedvességtől védve (max. 70% R.H.), 4°C és 20°C közötti hőmérsékleten. Érzékeny az erős szagokra. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és két héten belül felhasználandó. Csomagolás: 2kg, 5kg vagy 14kg vödrökben.
Portfólió (6)
Franciaország, Feurs
1855 óta a Nigay családi vállalat a különböző formákban (folyékony, paszta, por vagy darab) használt karamellák gyártására specializálódott, amelyeket kézművesek és élelmiszeripari vállalatok használnak. Az európai és nemzetközi szinten is sikerült elismert szakértővé válnia a karamellák széles spektrumában, köszönhetően a jól ismert szakértelmének az aromás karamellák, színező karamellák, égetett...
Portfólió (6)
Franciaország, Talant
...A Chocolat Ô Chocolat receptkönyv Jean Philippe Walser receptjeit kínálja a csokoládé szerelmeseinek. Egy fejezet a temperálás alaptechnikáira, a glazúrozás titkaira van szentelve... Ez a receptkönyv a kezdőknek és a tapasztalt cukrászoknak egyaránt szól, ínycsiklandó recepteket talál benne, mint például a Csokoládés Pillecukor, Csokoládés Éclair mogyorós ropogós darabokkal és karamellás fondanttal, Csokoládés-kókuszos Flan... Referencia: BEL25 Raktáron: 13 termék Méretek: 140 oldal Nyelv: Francia...
Portfólió (192)
Belgium, Citadelle Namur
... parfümök igazi karmestere, egy földalatti utat álmodott meg, ahol felfedezhetjük ezt a különleges mesterség minden lépését: az illatok keverésének szimfóniája, a kompozíció, a macerálás, a parfüm felébresztése, az illat tesztelése, a glazúrozás, a szűrés, a csomagolás... Ne feledkezzünk meg a parfümériáról szóló kiállításról, a festményekről, a szobrokról... Ez a "zene, fények és parfümök" annyira elbűvölő, hogy elfeledkezünk a külvilágról.
Németország, Dahme
... idő Sóoldat / Hal injekciózása Rákpálcikák "surimi" Stabilizálás "Rugalmasság" Tengeri ételek és ízük Hal kolbászok / Kolbászok Fűszerek Hozam + Szín Glazúrozás Rommá válás Fekete foltok a garnélán...
Portfólió (1)
Észtország, tartu
.../rajta, PBO/PBI, IQF/Interleaved/Nagykereskedelmi","Contact":"Kérjük, bátran lépjen kapcsolatba velünk: sanawich@mail.ru","Brand Name":"Márkaneve: Hake hal filé","Glazing":"Glazúrozás: 0-30%...","Related product":"Kapcsolódó termék: Hake filé, adag...","Packing":"Csomagolás: 1*10kg","Product Type":"Termék típusa: Hal","Part":"Rész: Filé","Quality":"Minőség: Magas minőség megfelelő áron","Packaging":"Csomagolás: Nagykereskedelmi","Style":"Stílus: Fagyasztott","Key words":"Kulcsszavak: Hake filé","Latin name":"Latin név: Merluccius productus","Shelf Life":"Szavatossági idő: 24 hónap"}...
...Alapanyagaink között szerepel az alabalik, lazac, tintahal, sügér, polip, szardella, szardínia, garnéla, csiperkegomba, tombik, göpez, istavrit, tirsi, sarpa, kraça, kıraça, barbun, mosko, bonito, makréla. A hajóinkkal fogott tengeri termékeket hideg tárolóinkban glazúrozva vagy glazúrozás nélkül, tisztítva vagy szennyezett állapotban, fej nélkül vagy farok nélkül, egészben, tányéron vagy blokk...
Spanyolország, Oviedo
Az elemzés, a gondoskodás, a részletek és a testreszabás azok az alapok, amelyekre projektjeink végrehajtása épül, és a valóság méretarányos megjelenítése a célja. A műszaki tervezés és a művészi modellezés, összekapcsolva olyan eszközökkel, mint a textúrázás, a glazúrozás és a színemelés, alkotják a munkánkhoz szükséges eszközöket. A Lezzagon makettek a fiatal vállalatok saját lelkesedésével és lendületével lépnek a piacra, célul tűzve ki, hogy lefedjék ennek a szektornak minden eszközét; ◦Múzeumi makettek. ◦Műszaki makettek. ◦Építési makettek. ◦Tájképi makettek. ◦Művészi makettek.
Olaszország, Castelnuovo Magra
Ingatlanfelújítás - Festés - Glazúrozás...
Spanyolország, Huelva
IQF vagy blokkban fagyasztott glazúrozott makrélafilét készítünk. Lepke típusú. Termékünket friss, napi szinten a partjainkról és a portugál Algarve-ból fogott makrélából állítjuk elő. Ennek köszönhetően a filé egyetlen fagyasztási folyamaton (glazúrozás) keresztül jut el a tengerből a végső fogyasztóhoz. A makréla filézése biztosítja, hogy a fogyasztó tüskék nélkül kapja meg a terméket. Áraink...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play