Olaszország, Sant'ilario D'enza
... mellett bio Parmigiano Reggiano-t, „Termék a hegyből” tanúsítvánnyal rendelkező sajtot és végül „Csak Olasz Piemonti Tehén” sajtot is termelünk. Sajtválasztékunk széles és változatos: a legkedveltebb DOP-ok között megtalálható a Grana Padano és a Pecorino Romano, valamint friss sajtokat, mint a mozzarella di bufala és burrata, valamint vegetáriánusok számára is alkalmas érlelt sajtokat, mint...
Olaszország, Pasturo
...alkalmazkodva a modern ízekhez. ÍZ: A legfinomabb ízektől a határozottabbakig, a Carozzi sajtok minden ízlést kielégítenek. TERÜLET: A mi Valsassina-nk történetek, hagyományok és gasztronómiai kiválóságok összefonódása. A mi zászlós hajónk kétségtelenül a Taleggio DOP, amelyet nyers tejből is készítünk, ezt követi a Gorgonzola DOP, különböző mosott héjú sajtok és egy széles választék kecsketejből készült termékek, amelyek tükörképként egészítik ki a választékunkat.
Portfólió (7)
Olaszország, Comiso
...A Sallemi család mindig is az olajiparban tevékenykedett, komolyságot, tisztességet és szakmai hozzáértést megőrizve 1873 óta. 1999-ben Raffaele Sallemi bemutatta a saját olaját, amelyet a malmában állítanak elő, a helyi területen kívül is. Az "Olio Sallemi" a legfontosabb olajipari rendezvényeken (Sol a Veronában, az "Orciolo d'Oro" Gradarában) számos díjat és elismerést nyert. Sallemi Raffaele a DOP Monti Iblei Védjegy Szövetség tagja.
Spanyolország, Alfaro
... szűz olívaolajból, amely a La Rioja (DOP) oltalom alatt álló eredetű (100% Eredet Spanyolország), mindig a fenntarthatóságra és a kiváló minőségre összpontosítva. Az AESTAS-nál hiszünk a kézművesség erejében és a helyi kultúra értékében. A nevünk jelentése "nyári fény", és ezzel az energiával új lehetőségeket keresünk helyi termelőink és ügyfeleink számára, autentikus és fenntartható életmódot...
Portfólió (25)
Olaszország, Giffoni Sei Casali
... olajat teszünk, amelyben nulla méreg van számunkra és a GYERMEKEINK számára. Az "oro de o'Munaciello" számos regionális és országos díjat nyert, többek között az ECCELLENZE ITALIANE 2021 díjat, és elismert OLIO DOP COLLINE SALERNITANE. Az igazi Made in Italy a világ körül.
Portfólió (6)
Spanyolország, Campo De Criptana
A DANSO DOP MANCHEGO egy, a Manchego sajtokra specializálódott vállalat, tapasztalt szakemberekből álló csapattal. Termékkínálatunkat kecske-, juh- és ibériai sajtok (50% tehén, 25% kecske és 25% juh) egészítik ki, mindegyik a legjobb minőségű tejből készül. A DANSO és CANTARERO sajtjaink kemény tésztájúak, az illat és íz a fiatalabb (félérlelt) sajtoknál lágy, az érlelt sajtoknál hangsúlyosabb...
Portfólió (1)
Olaszország, Manerba Del Garda
Az EDYLLIUM kozmetikai vonal BDIH Cosmos Organic által bio minősítéssel rendelkezik. Évek kutatásának eredményeként a vonal a Biológiai termesztésből származó Garda DOP Extra Szűz Olajra épül, amely természetes hatóanyag, kiemelkedő kozmetikai védő és antioxidáns tulajdonságokkal. A termékek a legmagasabb minőségű összetevőkből készülnek, és magas teljesítménnyel rendelkeznek. Különösen értékelik...
Portfólió (7)
Németország, Marktheidenfeld
... speciális UV-reaktív festékek szállítására 2011 30 éves vállalati jubileum Automatikus DOP töltőállomás fejlesztése a műanyagipar ftalátjaihoz 2014 A Betz Technikum megalapítása a különböző szállítási technológiákkal való médiák viselkedésének elemzésére...
Portfólió (3)
Olaszország, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonnino üzem A Sonnino üzem, amely 1987 óta működik, a következő termékeket állítja elő: tehén mozzarella, ricotta, vaj, friss sajtok, Zarina mozzarella. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinia üzem A Pontinia üzem az első üzem, amelyet a cég épített, ahol bivaly mozzarella, ricotta és bivaly vaj készül; a Campania DOP bivaly mozzarella konzorciumának tagja. Francia Mozzarella...
Spanyolország, Cubelles
FARMER, TERMELŐ ÉS FORGALMAZÓ MAGAS MINŐSÉGŰ DOP ÉS BIO EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJNAK...
Portfólió (1)
Olaszország, Chiaramonte Gulfi
1880-ban alapított Oleificio Gulino Olaszország egyik legrégebbi és legelismertebb olajgyártója. A cég a Chiaramonte Gulfi (Szicília) olajfalvai között található, amely híres és kiváló terület a magas minőségű olívaolaj előállítására. A cég a többszörösen díjnyertes Erbesso Dop Monti Iblei olajat gyártja, amely a zászlóshajó terméke; az Oleificio Gulino emellett bio olajokat, 100%-ban olasz...
Olaszország, Noci
... további terjeszkedést tervez az olasz és az európai, valamint EU-n kívüli piacokon. Az Ignalat sajtműhely nagyon érzékeny a minőség és a termelési és folyamatstandardok tanúsításának kérdésére, és rendelkezik a minőségirányítási rendszerrel, amely megfelel és tanúsított a UNI EN ISO 9001:2015 folyamatstandardnak, valamint a BRC/GSFS Food (Food Issue 8 A fokozat) és IFS Food (6.1-es verzió, magasabb szint) minőségi standardoknak, amelyeket a kiskereskedők világa ír elő. A vállalat emellett tagja a Gioia del Colle DOP mozzarella védelmére alakult konzorciumnak.
Portfólió (10)
Olaszország, Siena
A Cipressi in Chianti Raddában, a Chianti híres középkori falujában született, amely a Chianti Classico bor előállításáról ismert, Siena megyében, ahol etikai és szakmai alapját a toszkán kézműves élelmiszerek hagyományainak tisztelete adja. A tevékenység egy kis helyiségben kezdődik Radda középkori falainak tövében, a Viale Venti Settemberen, ahol a szabadban nevelt Cinta Senese DOP sertések...
Portfólió (2)
Olaszország, Bronte
... smaragd zöld színe megkülönbözteti minden más termesztéstől. A hagyomány, szenvedély és innováció egyesüléséből született a mi pisztáciás kolbászunk, amely a helyi gasztronómiai hagyomány klasszikus második fogásának számít. A pisztáciás pesto krémtől kezdve a ropogósokon, likőrön és liszten át, a Specialia a DOP pisztácia és a Földközi-tenger napfényében született déli konyha valódi ízét értékeli. A Specialia fő célja az ügyfél elégedettsége és egy világos, nyugodt kapcsolat kialakítása már a kezdetektől fogva.
Spanyolország, Totanes
A QUESOS NAVALMORAL S.A., 2005-ben alapított gyár Totanésben (Toledo) található. Készítünk DOP Manchego sajtot, Ibériai sajtot és Kecske sajtot. Mi vagyunk a második legnagyobb gyártója a legismertebb spanyol sajtnak: a Manchego sajtnak. BRC és IFS minőségi tanúsítványokkal rendelkezünk a legmagasabb szinten. Sajtjainkban nem használunk semmilyen adalékanyagot (sem lizoszímát, sem natamicint, sem szorbátokat,…). Termelésünk gyakorlatilag teljes egészében exportálásra kerül. Jelen vagyunk az Európai Unió egész területén, Svájcban, az Egyesült Államokban, Mexikóban, Kanadában, Ukrajnában,....
Portfólió (10)
Törökország, Kocaeli
... (kondenzátorokat), mindenféle keverőt, silókat, nyomástartó edényeket, kosármalmokat, párologtatókat, PVA üzemet, alkid üzemet, DOP üzemet, töltőgépeket és egyéb szerkezeteket sikeresen gyártottunk. A cég másik jellemzője, hogy követjük az új technológiákat és folyamatosan fejlesztjük az új termékeket. Ezen kívül részt veszünk mind a hazai, mind a nemzetközi vásárokon/kiállításokon, amelyek a...
Portfólió (9)
A MALHADINHA NOVA egy tipikus alentejai családi birtok, amely Albernoában, a Baixo Alentejo szívében található. 1998 óta a család szenvedélye és elkötelezettsége révén régóta elhagyott földeket alakítottak át olyan területekké, amelyek képesek életet adni a valóban alentejai és magas minőségű termékeknek. A birtok a kiváló minőségű borok előállítására és a helyi fajtájú állatok tenyésztésére összpontosít, teljes harmóniában a természettel és szigorú védelmi rendszer keretein belül, oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel (DOP).
Olaszország, Ribera
...1953 óta működünk az olajiparban. Szicíliai Ribera környékén tevékenykedünk. A feldolgozási időszak október elejétől november közepéig tart, amikor az olívák még zöldek, és az olajban megőrzik teljes aromájukat. Az olívákat 24 órán belül megőröljük. A kiválasztott olaj, amely a legjobb minőségű, a "Professzor olaja" márkanevével kerül forgalomba, 0,50 l és 0,75 l üvegben, valamint 3 l és 5 l konzervben. Az éttermek számára 10 l és 25 l konzervet csomagolunk. DOP Val di Mazara olajat és bio olajat is termelünk.
A Taormina és Castelmola dombvidékének szívében termesztjük szőlőinket, hogy fehér és vörös borokat készítsünk a SICILIA földrajzi jelzésű borok kategóriájában. Kiváló minőségű DOP Valdemone extra szűz olajat is termelünk. Ezt a vállalkozást közvetlenül a két fiatal tulajdonos alapította, akik a termelés minden fázisát figyelemmel kísérik: a szőlőültetvények művelésétől, a szüretelésen át, a...
Olaszország, San Bartolomeo al Mare
A 100%-ban olasz, természetes kozmetikumok gyártása és forgalmazása, az Essenza di Riviera, amely a természetes kozmetikumok és az olasz Riviéra esszenciáinak hagyományaira épít, a legjobb bio extra szűz olívaolaj felhasználásával. Természetes krémek és kezelések a szépség és az arc- és testápolás érdekében. Ökológiai kozmetikumok bio olívaolajjal és a Ligúria DOP minősítésű olívaolajával...
Portfólió (1)
Olaszország, Langhirano
...Több mint 40 éve a Monica & Grossi Parma Dop sonkát, nyers sonkákat és főtt sonkákat gyárt. Ezen kívül forgalmazza a Prosciutto crudo di San Daniele-t, speck-et, füstölt sonkát, culattát, culatello-t bőrrel. Kiváló minőségű hazai húsokat választanak ki, amelyeket nagy tapasztalattal rendelkező sonkakészítők dolgoznak fel, és az ideális langhiranoi éghajlatú szellős helyiségekben érlelnek. Az...
Portfólió (3)
Spanyolország, Santa Bàrbara-Tarragona
... egész olajbogyók válogatásából készül, különös figyelmet fordítva a préselésre és a szűrésre. Extra szűz Grusco és Cosenia: Ez az olívaolaj ugyanazokból a fajtákból származik, mint az előzőek, azaz a Montsià őshonos olajfáiból. Iberolei Millenari: A Montebre S.C.C.L. elkötelezett a DOP jelöléssel rendelkező termékek választékának bővítése iránt, ezért piacra dobja a monumentális és ezeréves Farga olajfákból készült olajat.
Olaszország, Vedelago
...A Latterie Venete a Treviso történelmi szövetkezeti tejtermelőiből származik: a San Pio X mezőgazdasági szövetkezet 1951-ben alakult Vedelagóban, míg a Latteria Sociale Pedemontana del Grappa 1887-ben alakult Cavaso del Tombában, amely DOP terület az asiago pressato és az asiago d'allevo, a montasio és a casatella számára, valamint a tipikus sajtok, mint a Latteria Sile, Morlacco, Montegrappa...
... palás talajon, körülbelül 320 méter magasan helyezkedik el. Intenzív és testes borokat készítünk, ahogyan azt a Douro borok esetében megszokhattuk. Valójában a QUINTA DO ROMEU (körülbelül 5.000 hektáron, amely a Romeu DOP olívaolajat és parafát is termel) teljes mértékben biogazdálkodású, tanúsított, ami azt jelenti, hogy nem használunk vegyi anyagokat a termesztés során. A tölgyerdők a Quinta do Romeu nagy részét borítják. Minden tölgyfáról 10 évente, június és július hónapokban, a birtok munkatársai által történik a parafa kitermelése. A mi parafánk bordugók gyártására szolgál.
Spanyolország, Villamayor De Santiago
Családi vállalkozás, amely hosszú hagyományokkal rendelkezik a juhászatban, és több mint 40 éves tapasztalattal bír a sajtgyártás terén. Jelenleg két divízióval működik, két telephelyén Villamayor de Santiago-ban, Cuenca-ban: SAJTOK és GASZTRONÓMIA. A SANABRIA SAJT gyár régi sajtüzemében készül a DOP Manchego sajt és juh-, kecske- és vegyes tejből készült specialitások, ahogyan azt mindig is...
Olaszország, Thiene
... tipikus jellegét, valamint a saját ügyfeleik számára „méretre szabott” kultúrák kidolgozásából. A tejtermékek szektorában helyi, kiválasztott fermentumokat biztosít a DOP sajtok termelési területein, valamint fermentumokat joghurt, vaj és fermentált tej előállításához, folyékony oldatban lévő penész kultúrákat és élesztőket. A felvágottak szektorában helyi kultúrákat kínál az olasz hagyományokhoz kötődő édes felvágottakhoz, Listeria ellen ható specifikus kultúrákat, gyors savanyodású kultúrákat és bevonó penész kultúrákat. Anyakultúrák kenyérhez.
Olaszország, Vicchio
... kizárólag olasz: a juhtej a tenyésztő tagoktól származik, míg a tehéntartás főként toszkán. A Chianina hús tekintetében a Forteto egy kiválasztott tenyésztést folytat, és minden állatnak megvan a saját pedigréje, amely lehetővé teszi a teljes családfa rekonstruálását, ami valódi garanciát jelent a figyelmes végfelhasználó számára. A weboldalon számos sajtot lehet vásárolni, mint például: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato és még sok más.
Olaszország, Amelia
Spanyolország, Jumilla
Kézműves DOP Jumilla borokat készítünk ökológiai termelésben, vörös, rosé és fehér borokat. Ezen kívül borlekvárt is kínálunk. Borainkat kiváló ár-érték arányuk és a helyi Monastrell szőlőfajta népszerűsítése miatt ismerik el. Olyan szőlőültetvényeink vannak, amelyek direkt gyökérrel vannak telepítve, és több mint 60 éves tőkékkel rendelkeznek, korlátozott, de kiváló minőségű termeléssel.
A QUINTA DO PERDIGÃO, SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA a Dão legjobban díjazott pincészete, hazai és nemzetközi szinten egyaránt, 1999 óta! Családi termelés mindössze 7 hektáron, környezetbarát szőlőültetvényen. Csak DOP borokat készít, amelyek elérhetők Belgiumban, Brazíliában, Kanadában, Angliában, Írországban, Japánban, Norvégiában, Portugáliában és Svájcban. Touriga-Nacional 2008 – 1. hely...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play