... mesterségbeli tudást, és csak 3 összetevőt tartalmaz: sonkás dió, Guérande só és Kampot IGP bors Kambodzsából, a világ egyik legjobb borsából! A sonkából származó szárított hús, a sonkás dió nitrit- és tartósítószer-mentes, 100%-ban természetes felvágottat kínál. Kézzel sózva és borsozva, ez a kézműves sonkás dió 3-4 hónap után kerül ki a szárítóból, hogy finoman szeletelve üvegbe kerüljön.
Származás: Laissac, Aveyron
Súly: 300g
DLC: 90 nap...
...Hosszú és stilizált darab, finom nádból készült. Élénk színe, lágy íze, rendkívüli aromája és márványos zsírtartalma van.
Kézműves darabok, alacsony sótartalommal és 20-24 hónapig érlelve. 100% természetes termék.
...valamint a zsírról a vállról és a sonkáról. Nyitott üzemmódban alkalmas a körkörös vágások, például a sonka, váll vagy térd bőrözésére.
Előnyök
Optimális eredmények: tiszta bőreltávolítás maradék nélkül
Végtelen állítás a bőr/vágási vastagságra
Két üzemmód sebességgel alapfelszereltségként
Kompakt, mozgatható fix és irányító hengerekkel
Opció:
Nyomóhengerek különböző keménységekkel és légnyomó...
... lehetővé teszik, hogy kitűnjünk és hangsúlyozzuk kézműves szakmai színvonalunkat.
Termékválaszték
"Extra Lean" sonka rosette 100% IGP Délnyugat sonka. 1,2 kg DLUO 90 nap
Pireneusi rosette. 1,2 kg DLUO 90 nap
Bayonne IGP sonkadarabokkal készült rosette. 1,2 kg DLUO 90 nap.
...Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, érlelt sonka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, füstölt Lacón, hasaalja, füstölt bacon, Braseado Lacón (Gourmet termék) és még sok más... Friss sertéshúst is kínálunk, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábat.
...Kiváló minőségű, cebo sonkaközpont. A feldolgozás során kézműves technikákat alkalmaznak, modern gépekkel együtt, hogy tiszta és mindkét oldalán lecsupaszított terméket kapjanak. Magas fokú átszivárgás és szaftosság jellemzi. Kiváló ár-érték arány. A érlelés időtartama meghaladja a 24 hónapot.
...
Több egészségügyi előnnyel rendelkező termék
A Brisa ibériai termékek mindegyike kézműves gyártási folyamat eredménye, allergének, színezékek, laktóz és glutén nélkül.
Energiaérték: 303Kcal / 1261KJ
Zsírok: 37.81 g
Telített zsírok: 5 g
Szénhidrátok: < 0,10 g
Cukrok: < 0,10 g
Fehérjék: 32.3 g
Só: 7.42 g...
... hagyományos termeléshez képest. Az ízletes és aromásan érett finomságokért.
Klíma-Érettségi-Szekrény
Kézműves hús- vagy kolbásztermékeket készít? Szalámi, szalonna, sonka vagy hasonló finomságok, amelyeknek hosszabb ideig kell érlelődniük, hogy teljes ízüket kibontsák?
Akkor a KKT Lackner érlelő szekrénye pontosan Önnek való. Egy érlelő szekrény biztosítja a kívánt és beállított páratartalmat és hőmérsékletet az egész érlelési folyamat során. Termékei egyenletesen fejleszthetik ízüket és aromájukat, és védve vannak a hőmérséklet-ingadozásoktól és...
...Minden folyamatunk kézműves, és a versenyképesség érdekében alkalmaztuk és fejlesztettük őket, anélkül, hogy elfelejtenénk mindazt, amit az évek során a nagyszüleinktől tanultunk.
Jelenleg az új piacokra való pozicionálás, az innováció és az ügyfélközpontú szolgáltatás alkotják a jövőnk ígéretes útjának alapjait.
A mi ...
...Sertéstenyésztés, amely az Extremadura délnyugati részén található, a Bellota sonka szülőhelyén. Saját legelővel, állattenyésztéssel, gyárral és pincével rendelkezünk, valamint "Fehér Teremmel", ahol személyzetünk különböző típusú szeleteléshez és vákuumcsomagoláshoz vagy Inert Gázzal történő csomagoláshoz áll rendelkezésre. Kínálunk egy sor saját, kézműves előállítású ibériai terméket, sonkákat...
Az Aracena (Huelva) székhelyű Mijamoniberico.com egy 1890 óta működő Ibériai Sonkakézműves vállalat. Online boltunk a Huelva „JABUGO Sonka” eredetvédett Bellota ibériai sonkáit kínálja. Sonkjaink a szabadon tartott, saját tölgyerdőinkben nevelt, tanúsított Ibériai fajtájú sertésektől származnak, amelyeket makk és legelő táplál. A Jabugo sonkát kézműves módon érleljük az Aracena és Picos de...
A JAMONES GRANADUL eredete Serónból Guadixba nyúlik vissza, mindig a hagyományos és kézművessonka előállításának szentelve magát. Ez idő alatt a tapasztalat apáról fiúra szállt, mindig a Minőség zászlóvivőjeként. Szárítóink egy páratlan éghajlati viszonyokkal rendelkező területen találhatók, mint például a Sierra Nevada, több mint 1000 m magasságban, az Alpujarra északi oldalán. Környezete...
A FISAN egy családi vállalkozás, amely hosszú múltra tekint vissza (1920-ban alapították, centenáriumi cég), és az ibériai Bellota sonkakézműves előállítására specializálódott, amely a spanyol gasztronómia sztárterméke. Emellett számos más ibériai sertésből készült terméket is készítünk, mint például az embutidos (chorizo, lomo...) és a fagyasztott húsrészek (pluma, secreto, presa...). Különböző...
... biodinamikus borokat): Rioja, Ribera del Duero, Jumilla, Penedes, Rias Baixas, Ribeiro, Malaga, Jerez és Alentejo (Portugália)
Ízesített ginek: organikus borral, narancssal, lime-mal vagy eperrel ízesítve. Gluténmentes, alkoholtartalom nélküli és kemény szénsavas kézműves sör
Extra szűz olívaolaj
Kolbászok és ibériai sonka, oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel a Valle de los Pedroches-ből (Córdoba)...
...7 Bellotas S.l. Jambon 7 Bellotas egy olyan vállalat, amely kizárólag a magas minőségű ibériai sonka és felvágottak előállítására specializálódott.
A 100%-ban kézműves előállítás, amit kínálunk, nem könnyű feladat, és jelentősen megnöveli a termelési költségeket.
Iberiai sonkák és spanyol felvágottak 7 Bellotas ® TM márkájával "A legjobb minőség garanciája..."
Az internetes piacon 7 Bellotas ®...
... természetes bél használatával egyedülálló íz elérését teszik lehetővé. A húskészítmények portfóliójába való bevezetésével új márkát hoztunk létre - MANDUCA ®, ahol különféle termékeket kínálunk, mint például: Rizses Hurka; Farinheira; Negrito; Salpicão; Füstölt Has; Sonka; Friss Kolbászok és Merguês; Nyársak; Roti; Házi Kolbász. Mindig hűek maradunk a kézműves gyártási folyamatokhoz és a nyersanyagok...
... Semogóban található, tökéletesen alkalmas a De 'BAITA' sonka és a De 'BAITA' speck érlelésére, kihasználva a magashegyi (1459 m tengerszint felett) tiszta és friss levegő előnyét. Folyamatos munkánknak, egy család és egy összetartó csapat erős szenvedélyének és elkötelezettségének köszönhetően termékeink elérik azt a megkülönböztető és utánozhatatlan érintést, amely jellemzi egyediségüket és kiválóságukat.
... gyártás minden szakaszában. Ma, mint már generációk óta, a valódi Ardenne-i sonka kemény kézműves munkával készül. Az idő egy fontos összetevő.
A füstölés a régi hagyományok szerint zajlik, bükkfával és borókabogyóval. 6 hónap gyártás szükséges ahhoz, hogy egy friss sonka valódi Montenau-i Ardenne-i sonkává váljon.
... legmagasabb szintű minőséget érjük el minden termékünkben, és ami még fontosabb, hogy ez a minőség állandó legyen, és ne érjenek meglepetések. Az ilyen kézműves és természetes termékek minőségének következetessége mindig is Achilles-sarka volt.
A Brackenier LBC már több mint ötven éve mestere a kézműves húsáruknak. A hagyományos gyártási módszereknek és a legszigorúbb higiéniai és ellenőrzött körülmények között végzett előkészítéseknek köszönhetően húsáruk a legjobb minőségűek.
...%-os Bellota ibériai felvágottak és online sajtok a legjobb áron, a legjobb alapanyagokból, kézműves módon készítve. 100%-ban spanyol cég vagyunk, székhelyünkkel Córdoba városában. Erőfeszítéseink középpontjában a legjobb ibériai sonkák kiválasztása áll, hogy ügyfeleink kiváló élményben részesüljenek vásárlásuk során. Fő célunk, hogy az interneten keresztül egész Európában forgalmazzuk a legjobb...
Húsipari termékek gyártói vagyunk Teruel tartományban, 1898 óta kézműves módon készítjük termékeinket. Szigorú gyártási folyamatot követünk, amelyben a végső minőség a legfontosabb, hogy egy erősen megkülönböztetett terméket állítsunk elő. Ehhez gondos alapanyag-választásra és egy szigorú gyártási módszerre támaszkodunk, amely ötvözi a hagyományos tudásunkat a legfejlettebb technológiával.
Családi vállalkozás, amely a Teruel-i Hagyományos Származású Sonka és a kiváló minőségű Serrano sonkakézműves előállításával foglalkozik. Természetes szárítóink, amelyek Monreal del Campo-ban (Teruel) és Fuendetodos-ban (Zaragoza) találhatók, garantálják a sóban szegény sonkát és az optimális érlelési szintet.