Franciaország, Maubeuge
...Ez a kebab fűszerkeverék kifejezetten a húsok ízesítésére készült: bárány, pulyka, csirke stb., ízletes kebab (Shawarma vagy Döner) ízt adva nekik. Ez a kebab ízű kolbász fűszerkeverék szintén alkalmas a kebab nyársak fűszerezésére (foszfát nélkül). Egy BBQ kebab, nem! De kebab ízű kolbász, miért ne? Mivel a kebab nyárs nagyon népszerű, elképzelhetetlen volt, hogy ne kínáljunk kebab ízű kolbász fűszerkeverékeket. Különösen bárányhoz vagy borjúhúshoz és zsírosabb húsokhoz ajánlott, ez a fűszerkeverék hűen visszaadja a kebab hús ízét. Referencia: ART0030...
Portfólió (33)
Franciaország, Carpentras
... hajlamos termék Súly:1.2 kg Súlyra vonatkozó pontosítás: Száradásra hajlamos termék Hozzávalók: Francia eredetű sertéshús, Francia eredetű sertészsír, Provence-i fűszerek, só, dextróz Tápérték KJ/Kcal:1129 KJ / 271 Kcal Zsírok:16.90 g Ebből telített zsírsavak (TZS):6.20 g Szénhidrátok:2.90 g Ebből cukor:1.20 g Fehérjék:26.70 g Só:6.04 g Allergének: tej: érintett alapanyag: fűszerezés...
Portfólió (16)
Portugália, Santarém
...A kolbász egy klasszikus portugál kolbász, amelyet a Monte Safira a minőség és az autentikusság iránti elkötelezettségével tökéletesített. A legfinomabb hazai húsokból készült, ez a kolbász hagyományos fűszerek keverékével van ízesítve, amely robusztus és ízletes ízt kínál, ami egyedülállóan portugál. A parafa fából készült füstölési folyamat jellegzetes aromát ad, így a kolbászrajongók kedvence...
Portfólió (14)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A prémium luxus csomagolásban kapható, 100%-ban makkal táplált ibériai szűzérmünk intenzív bordó színű, gyöngyházfényű zsírcsíkokkal, sima és selymes tapintással, intenzív és tartós ízzel, valamint kellemes aromával rendelkezik. A lassú, természetes szárítási folyamat és a paprika és természetes fűszerek keverékéből készült pácolás, amelyet a család három generáció óta használ, páratlan illatkomplexitást kölcsönöz ibériai makkal táplált szűzérmünknek. SKU: 513000 súly: 0,5 kg Szállítási súly: 0,7 kg...
Portfólió (55)
Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...ÖSSZETEVŐK: sertéshús (89%), (származás Spanyolország), víz, só, tejfehérje, fűszerek (mustárral), dextóz, cukor, stabilizátorok (di- és polifoszfátok), ízfokozó E621, antioxidáns (aszkorbinsav) és tartósítószer (nátrium-nitrit). Természetes füstölés. Szója nyomokat tartalmazhat.
Portfólió (28)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Iberico sertéshúsból készült, sóval, fűszerekkel és adalékanyagokkal ízesített, darált hús keverékéből készült kolbász, természetes bélbe töltve. 4 hónapnál hosszabb érlelés után, finom ízével és jellegzetes aromájával. Elkészítési folyamat: Kiválasztás, darálás, gyúrás, töltés, érlelés, szeletelés és csomagolás. Hozzávalók: Iberico sertés hús, D.O. la Vera paprika (Cáceres), só, fokhagyma...
Portfólió (43)
Németország, Dissen
... kolbászokhoz és sok kényelmi termékhez, levesekhez, szószokhoz és snackekhez alkalmas - Intenso Pur® ohne Dextrose: kifejezetten szárított kolbász és félig szárított termékek előállításához fejlesztették ki. - Intenso Pur® Bio: látható fűszerrészecskékkel és tanúsított ökológiai gazdaságokból származó összetevőkkel Előnyök egy pillantásra: - Nincs monoszodium-glutamát hozzáadva - Nincs élesztő kivonat - Nincs pálmaolaj - Nincs fűszer (HVP) - Nincs nyilatkozatköteles adalékanyag - Nincs nyilatkozatköteles allergén (a III. melléklet FIC szerint)...
Németország, Ahrensburg
...Bécsi Kolbász PGS Keverék Nem véletlen, hogy ez a keverék az egyik legjobban eladott termékünk! Kiegyensúlyozott, fűszeres ízével, kiváló színével és roppanós állagával a kolbászai észrevehetően kiemelkednek a tömegből. Finom, szaftos, roppanós - pontosan ilyen kell, hogy legyen egy jó bécsi kolbász! Hozzáadott allergének nélkül* Hela. Mi vagyunk az Ön kompetens partnere az íz és a modern...
Portfólió (91)
...Természetesen nem hiányozhat egyetlen BBQ szószból sem, és páratlan aromát kölcsönöz a szósznak. A paprika nem szereti a nagy hőt, különben keserűvé válik. Ez a tipikus fűszer a spanyol kolbász specialitás, a chorizo számára.
Portfólió (10)
Olaszország, Mesoraca
... klasszikus "kolbászkötél". Az érlelés szabályozott páratartalmú és hőmérsékletű környezetben történik, legalább 45 napig. Előételként és első fogásként (pl. rakott tészta) ajánlott. Kategória: Calabrai felvágottak SÚLY: 300/350 Súly: 0.300 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Franciaország, Castelnaudary
...{"COMPOSITION":"Francia eredetű sertéshús és vér, ZELLER, só, bors, fűszerek","CONSEIL DU CHEF":"A konzervált húsos véres hurka textúrája hasonlít a rillette-hez, szobahőmérsékleten fogyasztva feldobja a szendvicseidet, és meglepi a barátaidat."}...
Portfólió (37)
Olaszország, Treviso
...SÚLY: 350 gramm ÖSSZETEVŐK: Olasz halal marhahús, só, fűszerek, chili, édeskömény, E252, E250. JELLEMZŐK: laktózmentes és egyéb tejtermékektől mentes, gluténmentes és nem GMO. CSOMAGOLÁS: vákuumcsomagolt, élelmiszeripari műanyagban. LEJÁRATI IDŐ: 6 hónap. TÁROLÁS: 4°C.
Portfólió (5)
Bulgária, Rakovski
...Nyers Szárított Kacsa Kolbász, vákuumcsomagolás Összetevők: Kacsa hús, tartósítószer: nitrát só, fűszerek: fehér bors, cukor és szerecsendió. Származás: Bulgária. Közvetlen fogyasztásra szánt termék. Tárolási hőmérséklet: 0 °C-tól 4 °C-ig. Ár: 10,65 €...
Portfólió (10)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...Leírás: Ezeket a mini kolbászokat francia sertéshúsból készítettük, hozzáadva az AOP Espelette paprikát. Ideális az aperitifhez! Hozzávalók listája: Sertéshús, sertészsír, só, LAKTÓZ, fűszerek (köztük Espelette paprika 0,3%), dextróz, szacharóz, aromás növény, természetes aroma, tartósítószer: kálium-nitráttal, erjesztők, ehető borjú kollagén bél. Lehetőleg 18°C alatti hőmérsékleten tárolandó. Sertéshús: Franciaország. Nem tartalmaz glutént. DDM: 45 nap...
Portfólió (2)
Spanyolország, Peligros
...Húsipari felhasználásra készült adalékanyagok, fűszerek és ízesítők keveréke, a hőkezelés nélküli hústermékek előállításához, mint például a "Fuet", "Longaniza imperial", "Salchichón" vagy "Chorizo blanco", akár "Extra" minőségben is. Formátum: 5 kg-os zsák...
Ausztria, St. Ruprecht An Der Raab
...Mobil laboratóriumi mérőeszköz a vízaktivitás meghatározására és az Aw-érték kiadására élelmiszerekhez, adatrögzítővel. Alkalmas olyan anyagok mérésére, mint a vaj, gyümölcskeverékek, fűszerek, granulátumok, gombák, xilit, liszt, kekszek vagy akár kolbász, valamint minden más élelmiszer esetében, ahol az Aw-érték ellenőrzése szükséges. Ezen kívül alkalmas például műanyag granulátumok és egyéb...
Portfólió (33)
Ausztria, Guntramsdorf
... és pénzt takarít meg - „Egylépéses folyamat” a magas termékbiztonság érdekében - A fűszerek és gyógynövények egyenletes továbbítása a folyamatos minőség érdekében - Különböző formákba préselhető Kaliberspektrum: Burkolat lapos szélessége 80-tól 250 mm-ig (55-től 170 mm-ig terjedő kaliber) Lapok különböző méretekben elérhetők Standard program: Szakaszok Lapos szélesség 135 x 50 cm + klipszsegéd (Kaliber 90 x 50 cm + klipszsegéd) Lap mérete 420 mm x 500 mm A NaloSpice fűszerek és gyógynövények választékát a termékinformációinkban találja.
Azonos termékek
NaloSpice
NaloSpice
Egyéb termékek
NaloSmoke
NaloSmoke
Portfólió (9)
Olaszország, Firenze
... készen áll arra, hogy intenzív és csípős ízével felkeltse az ízlelőbimbóit. Kiválóan fogyasztható önállóan, kenyérre vagy pizzára kenve, ideális ízletes pirítósok és bruschetták készítéséhez, valamint hogy egyedi és megkülönböztethető ízt adjon a szószainak. Ha Ön a csípős és határozott ízek kedvelője, akkor nem tud majd meglenni ez a termék nélkül, amely a Calabria ízeit és melegét hozza az asztalára. Hozzávalók: sertészsír, sertéshús, calabriai paprika, só és olívaolaj. Hozzávalók: sertészsír, sertéshús, paprika, olívaolaj, só, fűszerek, természetes aromák. Csomagolás: 290 g.
Portfólió (1)
Románia, Nicolae Balcescu
...KFC, Paul, Lavazza, Kimbo stb.), benzinkutak (MOL). Mindkét raktár- és gyártóhely a Higher Level tanúsítvánnyal rendelkezik az IFS FOOD szabványok szerint. Emellett különféle fűszerek és péksütemények összetevőinek csomagolására alkalmas gépekkel is rendelkezünk, beleértve a személyre szabott cukor-, só- és borszacskók gyártását is. Összetevőket biztosítunk a pékárugyártás és a hús/kolbász ipar számára.
Portfólió (10)
Spanyolország, Ribarroja De Turia-Valencia
„1953 óta testreszabott megoldásokat fejlesztünk a húsipar, a Horeca szektor és a készételek támogatására.” Gondolkodunk és létrehozunk összetevőkeverékeket minden termékhez, alkalmazáshoz és gyártási folyamathoz, támogatva a húsipart nem csupán szolgáltatással. Fejlesztő üzemünk magas színvonalú gyártósorokkal van felszerelve, hogy kiváló fűszerkeverékeket, funkcionális összetevőket és élelmisze...
Belgium, Villers-Le-Bouillet
...A Collon ház a belga kézműves hideg szószok (különféle fajták az elkészített amerikai húshoz, majonéz, stb.) vagy meleg szószok (merguez, vadász, provence-i, gyros, kolbász szószok, stb.) gyártására specializálódott. Ennek a háznak az egyik zászlóshajó terméke kétségtelenül a "teljes fűszerkeverék", amely jól ismert a darált hús és a kolbászok számára, valamint különböző változatokban a régió...
Románia, Bucuresti
...csirke, pulyka, fürj, juh, csiga és mások), mind friss, mind fagyasztott formában - Konzerv minden típusban. Lehet hús, gyümölcs, zöldség, savanyúság, készétel, lekvár és mások - Felvágottak minden típusban: szalámi, virsli, sonka, kolbász, pástétom, mortadella és más típusok - Tejtermékek és tojás, tejpor, tej, sajt, sárga sajt, kecskesajt, kecskesárga sajt, tojáspor - Fűszerek minden típusban...
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
Görögország, KALAMATA
Hagyományos falusi kolbász és szalonna. Több mint 70 éves hagyomány, három generációs hentesmesterek. Kolbász narancssal, aszalt paradicsommal, póréhagymával, csirkével, marhahússal, főtt, szalonnás. 80%-85% friss hús, sertés vagy marha vagy csirke, fűszerek, gyógynövények, fűszerkeverékek. Minőség, hagyomány, erős íz, aroma. Minden termékünk friss húst és 100% tiszta alapanyagokat tartalmaz.
Franciaország, Ramillies
Fűszerellátók csirke fűszerek, mexikói fűszerek, merguez fűszerek, kolbászhús fűszerek színezékekkel vagy anélkül, barbecue kolbász fűszerek, pástétom fűszerek, száraz kolbász fűszerek, fokhagymás kolbász fűszerek, adalékanyagok sonkához. Csomagoló tálcák beszállítói cateringhez alumíniumból, műanyag tálcák, evőeszközök, élelmiszeripari tisztítószerek. Élelmiszeripari baktériumölők.
Németország, Grüna
MTG Fűszerek kolbász fűszerek gyártója hobbi hentesek és szakemberek számára. Emellett gazdag választékot kínálunk természetes bélből, nyers fűszerekből, gyógynövényekből, gyógyhatású növényekből és segédanyagokból a kolbászgyártáshoz.
Németország, Dorsten
...A Krakau & Söhne Gewürze GmbH egyedi fűszerkeverékeket, olaj alapú marinádokat, folyékony fűszereket és technológiai segédanyagokat szállít. Szabad a májból (kolbász) … megfelel egy olyan karakteres filozófiának, amellyel szívesen azonosulunk. Családi vállalkozásként személyesen, bizalommal és ügyfélközelben működünk. Különösen fontos számunkra a nyitottság és a megbecsülés. A kölcsönös...
Portfólió (10)
Törökország, Afyonkarahisar
... (beleértve az állat különleges húsát, bélszín, steak, ribeye, sült marhahús stb.), olaj: omentum olaj, fűszer: igazi fokhagyma (nem fokhagymapor), gondosan válogatott fűszerek, kősó és természetes állati bél, a fenti összetevőkön kívül nem használnak további termékeket, mesterséges és szintetikus adalékanyagokat. Arra invitálunk, hogy kóstold meg a sujukunkat, hogy a hagyományos természetes íz örökségét a jövő generációira hagyjuk, egy felejthetetlen ízt hagyva a szád ízében.
Portfólió (2)
Németország, Überherrn
Kiváló minőségű, a világ legjobb helyeiről származó fűszerekből készült, kiegyensúlyozott fűszerkeverékek feldolgozása és gyártása. Legyen szó a legfinomabb nyers fűszerekről, harmonikusan összeállított keverékekről hagyományos kolbász- és húsárukhoz, mint például a májas kolbász, sörsonka, szalámi vagy nyers sonka, vagy saját kreációkról más élelmiszerek ízletes elkészítéséhez - termékeinkkel és szakképzett munkatársainkkal biztosítjuk Önnek a szükséges technológiai tudást és a kívánt sikeres megoldásokat.
Belgium, Mussy La Ville
Hagyományos, ínycsiklandó pástétomok és füstölt kolbászok szaküzlete. A csomagolásokat természetesen szigorú normák szabályozzák az AFSCA által, amelyek az etiketten feltüntetik: a tételszámot, a hús, fűszerek, liszt, tojások nyomon követhetőségét, valamint a késztermékben található allergéneket, ami plusz munkát és jelentős figyelmet igényel. Frédéric azt kívánja, hogy még sokáig folytathassa termékeinek hagyományos előállítását, megőrizhesse szüleitől és nagyszüleitől örökölt recepteket, és továbbra is népszerűsítse a gaumai termékek védelmét.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play