... meleg fűszerekkel, mint a fahéj és a szerecsendió, így népszerű választás édességekhez, mint például sütik, torták és piték. Emellett használható sós ételekben is, mint a barbecue szószok és pácolások, hogy egy kis édességet adjon.
Két fő típusa van a barna cukornak: világos barna cukor és sötét barna cukor. A világos barna cukor enyhébb ízű, és gyakran használják olyan receptekben, ahol finom édességre van szükség. A sötét barna cukor erősebb melaszos ízű, és előnyben részesítik olyan receptekben, amelyek hangsúlyosabb karamellás ízt igényelnek.
...Ajánljuk, hogy megvalósítsuk a márkáját/verzióját vagy ötletét. Vegye fel velünk a kapcsolatot! Food truck, startup, magáncímke, saját márka, fehér címke, bio, IFS, öntet, szósz, fűszerek, fejlesztés, levesek...
... Muscovado cukor még mindig tartalmazza a cukornádból származó természetes ásványi anyagokat és vitaminokat. Melassztartalma 10-15%, így állaga nagyon puha, csomós és nedves.
Íz és felhasználás
A Muscovado cukor íze lágy, toffee és maláta jegyekkel rendelkezik, ami egyedi karaktert kölcsönöz ennek a cukorfajtának. A Muscovado cukor hőmérséklet-változásokkal szemben ellenállóbb, mint más cukrok, így tökéletes forró ételekhez vagy sütéshez. Különösen ízletes édességet ad az ételeknek és forró italoknak, és ideális a marinádok, sötét szószok, chutney-k és mindenféle forró ital édesítésére.
... használják különféle ételekben. Nyersen vagy főzve is fogyasztható, és gyakran sütik, grillezik, pirítják vagy karamellizálják, hogy kiemeljék az édességét. A hagymát gyakran használják alapként levesek, pörköltek, szószok és egyéb ételek készítéséhez.
...Hal- és baromfi-bors. Használat: Finom citromos íz. Nagyon jól alkalmas hal és baromfi ízesítésére, szószok és öntetek ízesítésére.
Fekete hegyi bors, Tellycherry hegyi bors, kubebabors, Szechuan bors, zöld hegyi bors, fehér hegyi bors, hosszú szemű bors, citrom mirhás. Finom citromos íz.
...gyümölcs- és energiaszeletek, müzli, bébiétel, szószok sűrítésére vagy a hagyományos búzaliszt finomítására... a bio amarántliszt felhasználási lehetőségei az élelmiszeriparban sokrétűek. Az amarántliszt összetevőinek magas minősége különösen a sportolók, vegetáriánusok és allergiások számára nyújt tápláló értéket.
A mi bio amaránt (mag)lisztünk bézs-fehér színű és erőteljes aromájú íze van, amely enyhén a kölesre emlékeztet.
Ahhoz, hogy Önnek bio amarántlisztet kínálhassunk, a bio amarántmagok kíméletes hideg préselését alkalmazzuk.
... csípősségi skálán 1 - 10 között a Cayenne 7 - 8-as csípősségi fokozatot ér el.","Geschmack und Aroma":"enyhén füstös-keserű, csípős","Kategorie":"Egyedi fűszerek","Inhalt":"40 g fehér fémdobozban","Hinweis für Allergiker":"Nyomokban mogyoróféléket, földimogyorót, szezámmagot, mustárt és zellert tartalmazhat.","Zutaten":"Cayenne bors"}...
...A többsége guaranból áll, amely egy hosszú láncú poliszacharid. Ez a szénhidrát vegyület nagyon jó vízmegkötő képességgel rendelkezik. Már a legkisebb mennyiségű guarkeményítő is elegendő ahhoz, hogy a víz viszkózus állagot kapjon.
Felhasználás:
Élelmiszerek:
* Sűrítő- és zselésítő anyag
* Töltőanyag
* Péksütemények
* Levesek és szószok
Kozmetikumok:
* Sűrítőanyag különböző kozmetikai...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.