Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Franciaország, Rungis Cedex
...Az EUROVOLAILLES olasz sonka nagykereskedője a Rungis piacon. Az EUROVOLAILLES a Parma sonka és a San Daniele sonka szakértője Rungisban. Olasz sonka nagykereskedelme a Rungis piacon, nyers sonka.
Portfólió (24)
Olaszország, Orbassano
...A mi tortellonijaink, a tortellini nagy formájú ravioli, sonkával és sajttal töltve, összetett és harmonikus ízélményt kínálnak. Minden falat egy ízekkel teli robbanás: a sonka sós íze, a sajt krémessége és összetettsége képes elragadni és kielégíteni a legigényesebb ízlésűeket is.
Portfólió (63)
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, érlelt sonka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, füstölt Lacón, hasaalja, füstölt bacon, Braseado Lacón (Gourmet termék) és még sok más... Friss sertéshúst is kínálunk, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábat.
Portfólió (4)
Olaszország, Parma
A "prosciutto" és a "culatello" Rosa dell'Angelo gyártása már az eredeténél különleges. A húsok különböző minőséggel rendelkeznek, a szabadban való tenyésztés és a régi, kizárólag sóval és hosszú érleléssel végzett kézi feldolgozás miatt. Fekete sertéseink, amelyek régi, szinte teljesen eltűnt fajták, szabadon legelnek az erdőkben. Szabadon a nap, a szél és az eső alatt. Szabadon kifejezni ösztöne...
Portfólió (10)
Olaszország, Mesoraca
...A nyers sonka egy tipikus olasz felvágott, amelyet a sertés combjának száraz sózásával készítenek, különösen olyan állatokból, amelyek körülbelül 130 kg súlyt értek el. A húst gondosan, kézzel masszírozzák, formára vágják, majd a régi receptünk szerint fűszerezik. A sonka szárítási időszaka meghaladja a 180 napot, és ez a legkényesebb fázis, amely meghatározza a termék ízét. Kategória: Calabrese felvágottak SÚLY: 500/550g Súly: 0,550 kg ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Franciaország, Carquefou
...A húskészítési hagyományok tiszteletben tartásával termékválasztékunk terrin pástétomokból, pástétomokból tésztában, sült húsokból, kolbászokból, főtt sonkából, grillezhető sonkából és régi módi füstölt nyers sonkából, véres hurkából, szalonnából, rillettesből, tepertőből stb. áll.
Közvetlen értékesítés és export cash and carry formájában világszerte, közvetlen értékesítés éttermeknek világszerte, olasz termékek, mozzarella di bufala, pizza mozzarella, fior di latte, San Marzano paradicsom pizza készítéshez, friss tészta, tészta olasz éttermek számára külföldön. Verhetetlen árak olasz specialitásokra, rendelj a weboldalunkon, és a termékek közvetlenül az éttermedbe érkeznek:...
Portfólió (10)
Olaszország, Bagnolo San Vito
A Tejfa egy olasz élelmiszer- és italforgalmazó vállalat. Az élelmiszeriparban olyan termékek forgalmazásával foglalkozunk, mint: Sajtok: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola édes és csípős, füstölt scamorza, Caciocavallo Sonkák: San Daniele sonka, Parma sonka, Nemzeti sonka, mec sonka és téglalap alakú sonka Általános felvágottak: speck, mortadella, bresaol...
Portfólió (2)
Egyesült Királyság, London
...Elérhetőség nyers sonka mec, érlelés 10/12 hónap, teljes raklapokon (100 sonka) vagy teherautón elérhető, minimális átvétel 3 raklap. A sonkák mellett teljes kolbászválasztékunk is van, vegyes raklap lehetőséggel.
Portfólió (9)
...Nyomtatott vagy nyomtatás nélküli, az Ön által kívánt méretben és méretekben készíthetjük el a nyers vászon termékeinket. A promóciós, reklám és marketing szektorokban népszerű nyers vászon táskák számos reklám- és promóciós modellhez képest ár-érték arányban kedvezőbb és tartósabb promóciós, reklám és marketing célt szolgálnak. A promóció, reklám és marketing mellett a nyers vászon táskák...
Portfólió (6)
Franciaország, Malataverne
....Hozzávalók a tészta hozzávalói búzaliszt, durum búzadara, tojás (11,7% a késztermékben), víz. a töltelék hozzávalói zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só) hús előkészítmény (marhahús, sertéshús, só, búzaliszt, nyers sonka ízesítők (3% a késztermékben) (sertéshús, só, fűszerek), pálmaolaj, burgonyapehely, savó, só, ízesítők, fűszerek és tartósítószer szorbinsav. Tartalmazhat dióféléket és szóját.
Portfólió (188)
Törökország, istanbul
Cégünk körülbelül 20 éve foglalkozik karton táskák, karton dobozok és csomagolóanyagok gyártásával és exportjával. Európai szabványoknak megfelelő ügyfélszolgálatot és termékminőséget kínálunk. Képesek vagyunk projekt- és dizájnspecifikus gyártásra is. Versenyképes árainkkal és gyors szállításainkkal számos európai országból kapunk megrendeléseket.
Franciaország, Pessac
...Kolbászok, szalámik, lonza, juhsonka, kecskesonka, helyi specialitások, guanciale, pancetta, nyers sonka, coppa, Desulo sonka, vaddisznó, vargánya kolbász, cannonau szalámi, olívás szalámi...
Portfólió (8)
... előnyös a szalámi és a nyers sonka esetében, ha ezeket hosszú ideig érlelik vagy tárolják (pl. pizzaszalámi). Az olyan húskészítmények esetében, amelyeket nitrites pácsó nélkül készítenek, szintén hasznos, mivel itt hiányzik a nitrit antioxidatív hatása.
Portfólió (10)
Németország, Breisach
... elnyomja a sonka lágy-édes aromáját. Kis csíkokra vagy kockákra vágva csodálatos aromáját a tésztákban, gnocchiban, palacsintákban vagy zöldség- és bablevesekben bontakoztatja ki. Gyártó: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Olaszország. Légszáraz nyers sonka sertésből. Összetevők: sertéshús, tengeri só. Hűtve +1°C-tól +10°C-ig tárolandó. Termék Olaszországból. IT-99-L-CE...
Portfólió (4)
Olaszország, Langhirano
...Mint a nagy nyers sonkák szakértői, kiválasztottuk azt is, amit szerintünk a legjobb San Daniele sonka. A Friuli egy szűk területén készül, jellegzetes hosszúkás formájáról és a lábnyom jelenlétéről ismert. Csak Olaszországban született és nevelt sertések húsából, valamint tengeri sóból készül, amelyből bőségesebb mennyiséget használnak, mint a Parmánál, így markánsabb ízt ad neki. Érlelés: 14/18 hónap Átlagos súly: kg. 9.5/11.5 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Franciaország, Landeleau
... receptjének köszönhetően tökéletesen megfelel azoknak, akik figyelnek a vonalaikra és/vagy az egészségükre. Ez a palacsinta jól átsült, a tartósság érdekében. Hidegen fogyasztható szendvicsként, vagy reggelire és uzsonnára (vajjal vagy csokoládéval, lekvárral...), és ebédre, vacsorára töltve. Étkezési ötlet: Az étkezéshez bármivel tölthető, amit csak el lehet képzelni: - vaj, gruyère sajt, sonka, tojás, - vaj, füstölt lazac, citromlé - sajt, saláta - kolbász - füstölt szalonna - apró zöldségekkel...
Portfólió (3)
Olaszország, Castelnuovo Rangone
...Szeletelt felvágott tálcán Egy tálca súlya: 100 g Gyártás: Folyamatos Termékek: Főtt sonka, nyers sonka, milánói szalámi, magyar szalámi, coppa, mortadella és bresaola.
Németország, Versmold
... Nuggetz és Reinert HerzensSACHE gyártója. Az innovációs gondolat szorosan beágyazódik a vállalat működésébe: a TFB sikeresen megalkotta a gyermekkolbász termékek szegmensét a Reinert Bärchen kolbásszal, és bevezette a német piacra az első 100%-ban antibiotikum-mentes tenyésztésből származó kolbász márkát, a Reinert HerzensSACHE-t. Évente több mint 660 millió önkiszolgáló terméket gyártanak, a portfólió klasszikus nyers, főtt és főtt kolbásztermékektől kezdve a fűszerváltozatok és hibrid termékek kreációiig terjed, mind az önkiszolgáló polcok, mind a pultos értékesítés számára.
Olaszország, Ferrere
... tipikus piemonti felvágottak, mint a rózsaszalámi, a trüffelszalámi, a Barolo szalámi, kolbász, főtt sonka, nyers sonka, cotechini és még sok más, amelyeket közvetlenül az üzlethelyiségünkben értékesítünk. Az értékesítés növelése érdekében egy felvágottboltot is nyitottunk a Langhe régióban, Alba történelmi központjában, és egy másikat Torinó központjában, az egyiptomi múzeum közelében, ahol megvásárolhatók az összes sertéshúsunk és felvágottunk.
Olaszország, Montegiorgio
1932 óta Guido Marzetti gabonamalom tevékenységet folytat kőmalommal és sertéstenyésztéssel. Nyers és főtt sonkák, mortadellák és tiszta sertéshúsból készült felvágottak, jódos sóval. Magas minőségű, hazai főtt sonka friss hazai sertéscombból, gluténmentes, laktózmentes.
Belgium, Beveren
Inge Schoonvliet 1984-ben indította el ezt az üzletet, ami most már közel 30 éve működik. A nyers tejből készült sajtok és ízletes sovány sajtok különlegessé váltak, és Inge Schoonvliet hetente érleli a sajtok választékát. Folyamatosan keres új sajtokat és tejtermékeket; lehetőleg kis, helyi termelőktől Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban és Angliában. A sajt mellett gondosan válogatott...
Németország, Überherrn
Kiváló minőségű, a világ legjobb helyeiről származó fűszerekből készült, kiegyensúlyozott fűszerkeverékek feldolgozása és gyártása. Legyen szó a legfinomabb nyers fűszerekről, harmonikusan összeállított keverékekről hagyományos kolbász- és húsárukhoz, mint például a májas kolbász, sörsonka, szalámi vagy nyers sonka, vagy saját kreációkról más élelmiszerek ízletes elkészítéséhez - termékeinkkel és szakképzett munkatársainkkal biztosítjuk Önnek a szükséges technológiai tudást és a kívánt sikeres megoldásokat.
Belgium, Machelen (Bt.)
... termékek (Yorki sonka, Antwerpeni sonka, füstölt nyers sonka 'Cobourg', füstölt bacon), vendéglátóipari termékek (reggeli szalonna, füstölt szalonna, főtt sonka), bio termékek (Bio reggeli szalonna, Bio szalámi, Bio főtt sonka, Bio sonka, Bio filet de saxe, Bio nyers sonka, Bio pulykasonka).
Olaszország, Nago-Torbole
A Salumificio Trentino több mint negyven éve készít felvágottakat. A terület jellegzetes termékei közé tartozik a sózott hús és a speck; a vállalat a klasszikus olasz hagyomány legfontosabb felvágottjait is előállítja, mint például a főtt sonkák, a nyers sonkák, a szalámik és a szalonnák. A Salumificio Trentino márka egy modern és dinamikus vállalat példája, amely képes volt ötvözni a hagyományt a különböző táplálkozási modellekkel. Mindig figyelmet fordított a minőség elérésére, 2006 óta pedig tanúsította minőségirányítási rendszerét az UNI EN ISO 9001: 2008 szabvány szerint.
Olaszország, Pordenone
1958 óta jelen vagyunk Pordenone-ban, mint a jó ételek referenciapontja. Nálunk megtalálhatja a jó kenyeret, péksüteményeket és a saját laboratóriumainkban készült gasztronómiai termékeket. Catering szolgáltatást is tudunk nyújtani a Pordenone-i vásárra, tekintettel a közelségére. Hosszú érlelésű Parma és San Daniele sonkák, Cormons-i nyers sonka, hidegen sajtolt olasz extra szűz olajok, valamint kiváló minőségű tészták. Látogasson el weboldalunkra: www.martingourmet.it, email: info@martingourmet.it...
Olaszország, Locate Varesino
A CASTIOGLIONI FOOD az olasz tészták sima és különböző töltelékekkel, mint például hús, nyers sonka és zöldségek, specializálódott. Kiegészítésként umbriai trüffel alapú szószokat és Biancolilla, Cerasuola, Nocellara extra szűz olívaolajat kínálunk.
Olaszország, Bene Vagienna
Sertéshús vágása és feldolgozása Főtt és nyers felvágottak gyártása...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play