Olaszország, MILANO
...A panettone egy hagyományos olasz karácsonyi édesség, amely Milánóból származik. Magas, kupola alakú formájáról ismert, édes kelt tésztából készül, amelyet kandírozott gyümölcsökkel, mazsolával és narancshéjjal gazdagítanak. Elkészítése több napot vesz igénybe a feldolgozás és a természetes kelesztés miatt, ami puha állagot és jellegzetes ízt kölcsönöz az édességnek. A panettone gyakran a karácsonyi időszakhoz kapcsolódik, és Olaszországban, valamint nemzetközi szinten is a hagyomány és az olasz kézművesség szimbólumaként értékelik. csomagok 12 db, 1 raklap = 10 csomag, lejárat 30/04/25...
Portfólió (26)
Olaszország, Imperia
...A mediterrán hagyomány klasszikus szósza, ízletes és friss. Egy eredeti olasz szósz, amely paradicsomra, ízletes magozott Taggiasca olívákra, sárgarépára, zellerre, kapribogyóra, hagymára és bazsalikomra épül. Az olasz karakter minden eleme egyesül egy olyan kombinációban, amely a mediterrán hagyományok legvágyakozóbb aspektusait tükrözi. Termékcímke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a...
Portfólió (44)
Olaszország, Misano Adriatico
...Élvezd az olasz hagyomány valódi ízét a GRAN RISERVA LEONARDI Gorgonzola DOP édes sajttal. A 1,5 kg-os súlyával ez a csomag bőséges mennyiségű ízletes sajtot kínál különféle ételekhez. Próbáld ki az édes Gorgonzola DOP-ot tésztában, vagy add hozzá a következő sajttáladhoz.
Portfólió (200)
Olaszország, Roma
...A mi western csizmáink, amelyek olasz bőrrel készültek és hímzéssel díszítettek, a hagyomány és a kortárs stílus tökéletes keverékét képviselik. Kézműves módon, kiváló minőségű bőrből készültek, részletes hímzésekkel gazdagítva, ezek a csizmák a western stílus eleganciáját tükrözik egy kis eredetiséggel. Ideálisak azok számára, akik merész és trendi megjelenést keresnek, western csizmáinkat a...
Portfólió (18)
Olaszország, Orbassano
...Ezek a friss tésztából készült zöld raviolák, ricottával és spenóttal töltve, az olasz kulináris hagyomány időtlen klasszikusai, amelyek tökéletesen egyensúlyoznak az egyszerűség és a kifinomultság között. A tészta lapja zöld színű, mert spenóttal keverték, és selymes állagáról ismert, amely ideálisan zárja magába a finom és gazdag tölteléket.
Portfólió (63)
Szlovákia, Košice
... legfinomabb összetevőkből készült, a Milkyland mozzarella original a minőség és a hagyomány bizonyítéka. Friss tejből készül, biztosítva a gazdag ízt és sima állagot. Ez a sajt nemcsak kulináris élvezet, hanem tápláló választás is, tele alapvető tápanyagokkal, mint a kalcium és a fehérje. Akár egy ínycsiklandó ételt, akár egy egyszerű nassolnivalót készítesz, a Milkyland mozzarella original sokoldalú és ízletes választás.
Portfólió (103)
Olaszország, Urbania
...Az olasz kézműves hagyomány a szövetek mosásában és kezelésében világszerte jól ismert. Ezért fektetünk be a legjobb olasz mosodákkal való kapcsolataink megszilárdításába, hogy a legjobb mosásokat, a legjobb késztermékeket biztosíthassuk, és büszkén mondhassuk, hogy termékeink "Olaszországban készültek". A mosás, a gyanta bevonat, a jégmosás és a karcolás olyan technikák, amelyeket hagyományos érintéssel és exkluzív megoldások kutatásával fejlesztettek ki.
Portfólió (5)
...Minden mediterrán hagyomány kedvelőjének, aki azonban kifinomultabb ízeket keres, úgy döntöttünk, hogy egyesítjük az olasz vasárnapi ebédek örök klasszikusát a híres Norma receptjével. Így született meg egy gazdag és ínycsiklandó első fogás, amely kizárólag helyi alapanyagokból készült.
Portfólió (45)
Olaszország, Castellamare
...A hagyományos paradicsompüré, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, kézműves módon készül, gondosan termesztett és válogatott paradicsomokkal, hogy megőrizze az olasz kultúra és hagyomány illatait és ízeit érintetlenül.
Portfólió (26)
Olaszország, Langhirano
...Ez a természet és az ember mesterműve. Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz. Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége. Közepes méret: kg. 9.5-11 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Olaszország, Matera
...A pizza után, amely az olasz kulináris hagyomány második legfontosabb étele, a sült panzarotto Dél-Olaszország tipikus étele. Sült pizza tésztából készül, valódi mozzarella és paradicsom töltelékkel. Minden hozzávaló kizárólag olasz. A Panzarotto kapható "előfőzött" változatban és "nyers" változatban is, 35 gr-tól kezdődően.
Portfólió (4)
Olaszország, Noci
...A burrata, a tipikus pugliai sajtkészítési hagyomány büszkesége, egy kézzel készített mozzarella burkolatból áll, amelyet sajtkészítőink készítenek, és belül puha, kézzel tépett mozzarella darabokkal és tejszínnel töltik meg, így egy ízletes, édes és finom falatot alkotva. Ez a termék friss fogyasztásra is alkalmas, extra szűz olívaolajjal ízesítve, vagy salátával, koktélparadicsommal, kenyérrel, illetve olyan finom ételekkel, mint például a füstölt lazac, vagy pizzák és ínycsiklandó első fogások töltésére is használható. Kiválóan illik egy jó pohár borhoz is.
Portfólió (10)
Olaszország, Palagianello
Több éves tapasztalatunk van az import-export és a bróker szolgáltatások terén számos vállalat számára, így képesek vagyunk forrást biztosítani és tanácsot adni, valamint szinte minden élelmiszerterméket kezelni a konkrét üzleti vagy magánszemély/ágazat igényeihez. Ennek következtében a Soledòr úgy döntött, hogy a beszerezhető termékek széles választékát csak néhányra szűkíti, amelyek mindig kézmű...
Portfólió (9)
Olaszország, Controguerra
...Az ESCA SRL egy olyan vállalat, amely több mint 40 éve a fagyasztott haltermékek gyártására specializálódott, és ma Olaszország vezetője a „Ready” fagyasztott hal alapú szószok gyártásában, amelyek ideálisak ízletes tészta- vagy rizsételek elkészítéséhez a hagyomány és az olasz ízlés szerint. A nyersanyagok gondos kiválasztása, a minőség és a szósz egyszerű jósága ezeket a termékeket...
Portfólió (4)
Olaszország, Milano
...Az igazi olasz hagyomány egy jégdesztillációs folyamatban, amely lehetővé teszi a tiszta eredetű hideg kávé elkészítését. Frissen pörkölt keverékeinket megőröljük, majd a desztillációs folyamatba helyezzük, ahol jéghideg vizet csepegtetünk a darált kávéra 18 órán keresztül, így teljes mértékben felszabadítva az aromákat anélkül, hogy felmelegítenénk őket. A mi „LUWAK KÁVÉ” ízei erősek, intenzívek...
Portfólió (8)
Olaszország, Villafranca
...Burgonyás Napoletani Gombócok A Burgonyás Napoletani Gombócok ízletes alternatívát jelentenek a klasszikus Gnocchikhoz képest, amelyek az olasz hagyomány tipikus ételei. Az eredeti receptből származnak, amely kiválasztott burgonyát és puha búzalisztet kombinál. A mi Burgonyás Napoletani Gombócaink kizárólag friss burgonyából készülnek, minőségi alapanyagokból, amelyek erős területi karaktert...
Portfólió (4)
Franciaország, Lomme
Olaszország, Trento
...Egy jó leveskocka, ízesítők és vegyi adalékanyagok nélkül, hidrogénezett zsírok nélkül, olasz extra szűz olívaolajjal, hozzáadott monoszódium-glutamát nélkül, csak jódos sóval. Egy jó leveskocka, amely sárgarépából, paradicsomból, zellerből, hagymából és petrezselyemből készült, értékes növényi kivonatokkal egyesítve. Ez a Bauer hagyomány, minden összetevő finom feldolgozása és harmonikus keverése. Az eredmény egy lágy és természetes íz, amely a kiválasztott zöldségek valódiságából származik. A Bauer az asztalra hozza a természet igazi ízét.
Portfólió (9)
Franciaország, Saint-Omer
... alapanyagok használata miatt. Nem tartalmaz tartósítószereket, emulgeálókat, aromákat vagy növényi zsírokat. Ez egy 100%-ban kézműves panettone, amely teljes mértékben kézzel, szenvedéllyel készül, az olasz cukrászati hagyomány szerint 1882 óta. Nettó súly: 750 gramm...
Portfólió (189)
Olaszország, Floridia
...A lenyűgöző olasz dizájn kreativitása és érzelmi hatása ötvöződik a régi hagyomány mesterségével, létrehozva egy új, meleg és jelentős színárnyalatokból álló sorozatot, amely a luxust és eleganciát tükrözi: az ArchiMetal monokomponens fémek sorozata. A szín állandósága, elegancia és fényesség csak néhány olyan jellemző, amelyek miatt ez a sorozat kötelező minden olyan márka számára, amely a csúcsra törekszik.
Portfólió (9)
Olaszország, Roma
...Az olasz kézművesség szimbóluma, a Margherita valódi ételek ikonja. Finom, édes és selymes paradicsompüré találkozik a húzós campaniai fior di latte-val, hogy egyszerű, de ízletes ízeket hozzon létre, ahogy az igazi olasz hagyomány megkívánja.
Egyéb termékek
Capricciosa pizza
Capricciosa pizza
Portfólió (2)
Olaszország, Parma
...A felinói, a sok olasz szalámi közül, a legédesebb, kevés sóval, borsszemekkel készül, és a parmai sonka völgyében érlelődik. Csak olasz nehézsertésből, a „trito di banco”-ból (zsírszegény hús, idegek nélkül, egy vékony zsírréteggel), először közepes szemcseméretűre darálva, majd a fűszerezéssel (só, bors, egy kis fehérbor) összegyúrva, pihentetve, a hagyomány szerint „culare” bélbe töltve, ami mindig puha marad. Két-három hónap után itt van a keresztben vágott szelet, teljes, kerek aromával, a boldogság különleges ízével.
Portfólió (10)
Olaszország, Messina
... citromairól és zamatos mandarinjairól. A mi Panettone-jaink ízletes textil szalvétákba vannak csomagolva. Minden falat egy évszázados hagyomány történetét meséli el, és a valódi összetevők iránti szeretetet tükrözi.
Portfólió (10)
...A hámozott paradicsom a hagyomány és a paradicsom iránti szenvedély szülötte... szabályos, hosszúkás formájú, napérlelte, és a megfelelő időben betakarított, hogy finoman gőzölve, hámozva és üvegekbe töltve megőrizzük a helyi ízeket, illatokat és zamatokat. Olasz kiválóságok, Puglia kiválóságai. Nettó súly: 520 g.
Portfólió (10)
Olaszország, Montalto Uffugo
...Olasz napraforgózott paradicsom. Az egyik legízletesebb termék, amelyet a kalábriai és pugliai mezőgazdasági hagyomány hagyott ránk. Természetesen napon szárítják, és különféle receptekben felhasználhatók. Ideális csomagolás 4 fő részére.
Portfólió (19)
Olaszország, Codogno
... kell zajlania; tehát csak olasz tej és hagyomány. Egy körülbelül 32-34 kg súlyú sajtformához 500 liter tej szükséges, amely 1-2 órán belül érkezik a sajtkészítőhöz a fejést követően, és 12-18 órán át pihen, miközben a zsírt részben elengedi, a formát eltávolítják, hogy a félzsíros tej kiváló, hosszú érlelésű sajtot adjon, megőrizve a friss tej ízét.
Portfólió (4)
Franciaország, Blanquefort Cedex
...Az Antinori család több mint 6 évszázada foglalkozik bor előállításával. Ma a céget Piero Antinori márki vezeti, három lánya támogatásával. A hagyomány, a szenvedély és az intuíció voltak azok a három alapelv, amelyek révén az Antinori márkát az olasz borok vezetőjévé tették.
Portfólió (51)
Olaszország, Porzano Di Leno
...A GBM könnyű állványai az olasz hagyomány gyümölcsei, ellenállóságuknak és gazdaságosságuknak köszönhetően minden alkalmazásra alkalmasak az állványozás területén. Az állványok merülőfestett piros színűek (kérésre horganyzásra is van lehetőség), és a belső csőben 100 mm-ként elhelyezett lyukaknak köszönhetően a 8 elérhető modell 50 és 500 cm közötti kiterjesztésekhez használható.
Portfólió (8)
Olaszország, Montella
... a minőségét és hagyományát.A mi receptdobozunk lehetőséget ad arra, hogy egy egyedülálló gasztronómiai élményt élj át, hazavive az abruzzói konyha minőségét és autentikusságát.Spaghetti alla Chitarra: Az abruzzói hagyomány tipikus kézműves tésztája, amely kiváló minőségű durum búzából készült.Sugo Abruzzese con Polpettine: Az abruzzói specialitás friss paradicsommal, húsgombócokkal (marha- és sertéshús) és válogatott fűszerekkel készítve.
Portfólió (2)
Olaszország, Firenze
... visszatérést képviselik a lábbeli iparban. Ez a hagyomány, minőség és kényelem közötti összhang teszi a kézzel készült olasz cipőket értékes befektetéssé mindazok számára, akik értékelik a kézműves termékek szépségét és tartósságát.
Portfólió (1)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play